Gazda je pred bankrotom, kaze...
Gazda je pred bankrotom, kaze...
TAKUMI
Da, mislio sam na to da nijesu promjenjene, nema snizenja sto pominjete odje...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Bugi, Vuk Petrol 68.
TAKUMI
VIdji ga ovaj 50 hiljada postova............ ??
A ljudi, pezo 308, 1.6 HDi 2010-2011 godiste koliko moze da trosi gradske, a koliko na otvoreno (normalne voznje)...? ako neko ima iskustva sa ovim autom neka napise.. Dizel naravno...
+1 917 214 9744 Viber
Grad 7,5, otvoreno 5...
Uuu dje 7.5? Jesi li siguran? Ja sam cuo da 6, 6.5l normalne voznje kroz grad ne prebaca?..
+1 917 214 9744 Viber
Đe rekoste da se može sipati ovo osveštano gorivo, te je 5 centi jeftinije povodom otvaranja hrama? Na kojim pumpama?
europetrol
Inace,ovi stariji radnici(mislim na one koji duze rade) su tako nekulturni i neprofesijonalni da je to bruka,zbog pojedinih penala ne sipam vise tamo ni u sluzbena auta...Al ovi novi su ok po meni
A što te uvrijedit mogu. Dobar dan, sipaj do kraja.
Daš pare, zdravo...
Ja ne vidim mjesta za ljubaznost ili ne ljubaznost
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Nekulturni su katastrofa. Nedje skoro mu dadoh da mi sipa 10e plina i on ladno zaustavi na 9,70, kaze umije mu preskocit aparat. Pregorio sam bio, rekoh momku kako te sramota nije, no se taj ne srami nizgleda, kaze ladno to je samo 0,30e. Nijesam imao kad, zurio sam, inace bi mu na nos iskocilo to 0,30e...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
da sacekamo ribomaxa da se oglasi on je imao epsko iskustvo sa europetrolom![]()
A majka trazi neko koje trosi max 6 i po, jer je tri godine vozila opel antaru koja je mrčila, 2.0 motor, automatik menjac, i trosio je 13-15 litara, 13 one najumjerenije voznje... Tako da kad smo to prodali, trazimo nesto sto trosi 6.5 max, a da je 2010 godiste... I pezo 308 je najbolja opcija koliko vidim (za tu do 7-8 hiljada)
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
+1 917 214 9744 Viber
Zato fino sami otvorite lezervoar, uzmete oni pistilj ili vam lever,hrk i puni koliko hoces,das posle na kasi ili pumpadziji koliko si usuo i nit cekas jednonogog Djuru da se dogega,niti ti krivoU BP u zadnje vrijeme svakom cent do pet centi manje sipaju,a kad prodje po 500-1000 auta po smeni ili eto dnevno,eto njima baksisa
postale su pumpadzije ko konobari
neko cent neko dva tako gorivo sipa on sebi za dz
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
Plun u Trebinje samo 47 centi.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks