i armani![]()
Tu es mon héro!
Strava!
TAKUMI
Vise nego povoljno![]()
Jedan od 150,zar ne:-)
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Sta drugo ocekivat od vozaca VW i puga
Nijedna trojka ne vrijedi preko 1800...
Još gore je na drugoj strani, gdje se na samoj krivini parkiraju tako da autobusi koji tuda prolaze da bi došli do garaže ne mogu nikako da se provuku. Ne može se opstati od njihovih sirena uveče, ali ne mogu da im zamjerim.
Najveci problem je sto se prave zgrade na svaki cosak ali niko ne mislio o vecim parkinzima...
Ili o podzemnom parkingu?
Podzemna garaža postoji, ali neće niko da kupuje ili zakupljuje mjesto. Otkad su sagradili zgradu sve vrvi od auta kao da su Berkovići, mjesta za parkiranje ni za lijek.
Edit: Da stvar bude gora, cijela jedna traka je zauzeta, znak za zabranu parkiranja (naravno) postojiPauka sam vidjela samo jednom, i to je tad samo pomjerio auto parkirano na krivini tek toliko da bi neki autobus mogao da prođe...
Last edited by Aquaria; 26-09-13 at 20:49.
Problem kod podzemne je cijena..
rm -rf /
Po pravilu bi trebalo da je free
Ne, ako hoces garazu onda kesiras oko 10 soma eura, sto je uzas.
TAKUMI
Nekad se to poklanjalo uz stan
Nekada sam ja zamijenio 100 dolara - dobio sam 227 maraka.
Sada samo 74 eura.
TAKUMI
Limited degenije.
TAKUMI
nikad mi nije bilo jasno kako se ne nadje neki mudonja od svih nas i bas u tom trenutku ili uvece nedje kasno ne izbusimo sve gume ovim limited degenima.
Who let the dogs out
Mene nije jasno jel ovo kurcenje, mogu da se parkiram dje mi je volja, jer nesto ne mogu da vjerujem da je toliko glup/a i ogranicena da ga ovako ostavi...
Tu es mon héro!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks