palacio mediokritet,kuku lele lele kuku
@tripleta daj neki stream za inter ako imas
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Matori, pomiri se sa cinjenicom da imate 3 igraca koja nesto valjaju (Saravi, Balo, De Siljo) a Inter ima 6 top class fudbalera + Handanovic koji ne smije da se izostavi.
Kakvi ce tek da budu Laxalt (igrac koji vam je sinoc dao 2 gola) i Olsen, uh.
Laxalta bih vratio iduce sezone da bude zamjena Rikiju, odlicna zamjena.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
palacio mediokritet,kuku lele lele kuku
@tripleta daj neki stream za inter ako imas
Bih rado fratello ali gledam na tv. Ali evo, probaj ovo. http://livetv.ru/en/eventinfo/188553...an_fiorentina/
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
zao mi je samo sto sad nije nedje derbi, da ih dobijemo jedno 4-5 razlike sa sve golovima palasiaja mediokriteta i starog gvozdja milita.
lako mi je za tebe fratellodobro je izbacise sopcast..@nickname,i meni je zao bas
nocas 2-1 za inter,idemoo
dobar je ovaj inter u pm. idu na sve trofeje ove sezone.![]()
Mislim da niko nije ocekivao da ce Roma i Inter igrati ovako dobro na pocetku sezone. Mazzari je zaista odlican strucnjak. Izvlaci maksimum iz ove ekipe Intera. Ako mu stignu neka pojacanje u januaru, moze Inter lagano biti i drugi na kraju.
I don't get lucky. I make my own luck.
Kako se bore igraci Intera ovo je milina a pucaju od snage.Milo mi je sto guraju ovako dobro imaju vrhunakog trenera.
Daleko je Macari od vrhunskog trenera. Samo je možda vrhunski motivator.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Precerah mozda jer mi je namrtvo skmpatican tip.Ali zna svoj posao![]()
moglo se naslutit
dobismo nekako,nije bila igra na nivou,mada je i fiorentina dobro odigrala uprkos izostancima nekih vaznih igraca.kambjaso tu kad najvise treba,a dzonatan kako podsjeca na majkona hahah
ps. moram opet kampanjara da pomenem,neka mu neko da kapitensku traku!!!
@built,pozdravio te cika pelegrini
@desert,ne znam sto je toliko cudjenje,i roma i inter imaju dobre ekipe,istina inter ima dobrog trenera,ja sam recimo od pocetka vjerovao u ovu ekipu i trenera i s obzirom da ne igraju evropu,postojeci tim ce bit dovoljan da se borimo za sami vrh,siguran sam u to.FORZA INTER
Skoro uvijek se slazemo, ali brate, sto si to uzimao nocas, daj i meni malo
Imena kao imena, nema tu velike razlike. Razlika je u treneru i tipologiji igraca potrebnoj ekipi. Inter skoro na svakoj poziciji ima adekvatnu zamjenu za momka iz prve postave. milan ne.
Kako bi Interu legao jedan Top player, koji ne davi. Tevez, Cavani, i sl. Bili bi punopravni konkurenti za titulu. Mada, i ovako ce imati sto da kazu, samo ako se budu pridrzavali razmisljanja "utakmica po utakmica". Ova ekipa ne moze sebi da priusti luksuz da razmislja o tituli i slicnim dostignucima na duze staze.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Koliko ovaj Inter liči na Juventus 2011-2012.
Motivisani do neba poslije loše sezone, novi trener, odličan motivator...ne igraju Evropu.
I znam da danas je danas
Osim vec ranije hvaljenih Alvareza, Campagnara, Jonathana i sl, ja moram da pomenem jedno ime. Momak koji je (po potencijalu) najbolji defanzivac Italije (prastajte juventini, ali tako je). Andrea Rannochia. To je to, sve pametno sto sam imao, rekao sam nocas.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Glupa vam je rasprava nego eto da se ukljucim.
Kad bi se mozda birao najbolji igrac od 22 iz prvih timova Intera i Milana prva 2 mjesta bi zauzeli sigurno Balo i Saraf. Medjutim,ako bi redom uporedjivali igrace na pozicijama svojim,Inter je bolje pokriven nego Milan sigurno na 6 ili 7 od 11 pozicija. I vrlo bitno mjesto broj 12 a to je TRENER. Tako da je to to.
I neko rece da je Pazini bolji igrac od Palacia,e to je vec presmijesnoooo.
Sto se vecerasnjeg meca tice,vrlo tezak iako je Fiorentina osakacena povredama igrala veceras,ali bitna su 3 boda i kad igra nije na nivou.Izdvojio bih Kampanjara i Dzonijaa,koji je izgleda na putu da ga Real plati 115 miliona 2016. godine![]()
1908.
Istina. Izrastoše oni u dobre igrače. Mada zadnje 3 sezone je Barzalji najbolji štoper Itaije.
I znam da danas je danas
Lazio 1-2 Juventus (primavera) svudje dominacija![]()
Ok, posle ovoga mozemo shvatiti Inter ozbiljno. Imaju gori tim nego Milan, a eto sta znaci trener. Nego uvijek se vracem na Alegrija, ne mogu da vjerujem da ga jos trpe.
Svejedno, bravo interisti, bravo.
Tu es mon héro!
Gori veli tim od milana. Hahahahahahahah
tu ste nedje, nista nije smijesno.
zbilja,ne pomenuh onaj penal.bez obzira sto je dobio inter,mislim da je bio smijesan penal ili ja nisam dobro vidio.ako neko moze naci dobro bi bilo da se vidi ta situacija.
@tripleta,nije nocas riki bio na nivoukampanjaru orden dati,svudje ga ima,ne malo puta nocas je bio u napadu
idemo sad kaljariju u goste,to ako se dobije posle ovakve utakmice ce znacit da je inter veoma ozbiljan ove sezone,pa i za skudeto zasto da ne,valjda nece bit komentara tipa "ceka se januar,ako se pojacaju mogu da idu na neko od prva 3 mjesta"itd.
![]()
Pa ajde u najboljem slucaju,po Inter, slicni. Nemam namjeru da ikog peckam, evo kreni po pozicijama, sem golmana i dijela odbrane Inter je slabiji. To sto sad pojedini igraci imaju svijetle trenutke, jbg, desava se. Istoga Ranokiju je tripleta pljuvao koliko je idje mogao, sad je naj defanzivac...
Sent from my Nexus One using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks