ja i dalje ne mogu da vjerujemsto ne das u vijesti?
Ne gorim nego gledao i nisam mogao da vjerujem. Mislio sam da pitaju curu za neki info. Pa onda ona po torbi gleda, vadi novcanik pa daje LK. E kad je uvatila da cupka nogama i siri ruke, pa zove na tel. sve skontah!
Danas je isto kod Peytona prosla cura na crveno, krenuo policajac za njom, ona ga vidjela da je zove i potrcala je. Bjezala je od njega, on za njom, a dalje ne znamo sto je bilo
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Originally Posted by Nk-001
ja i dalje ne mogu da vjerujemsto ne das u vijesti?
She is only here to annoy herself!
Pa nisu njega kaznili.
TAKUMI
pa nema veze, na kraju krajeva to sto su uradili je krivicno djelo, a prikrivanje istog je takodjekrivicno djelo
Mozda i smiju to po zakonu? Mozda su je pustili na kraju? Mozda ih je opsovala kad je davala LK pa su joj pisali prijavu za to? Mozda se preziva Mugosa?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Originally Posted by Nk-001
Mene mogu zaustavljat kao pjesaka kolko oce,nikad ne nosim dokumenta i uvijek cu im dat laznu izjavu,ako im stanem a stic me ne mogu pjeske da jebe rak raka
i kod vektre su juce zaustavljali pjesake.
nothing comes from violence and nothing ever could
Vidio Sam ovu scenu juce, djevojka je vozila nekog pezoa cini Mi se, ne vidi se od ovog fiata, nije pjesak bila...
Vozаč koji je zbog neisprаvnost i nа vozilu ili iz drugih rаzlogа prinuĎen dа zаustаvi vozilo
nа kolovozu аutoputа ili puta rezervisanog za saobraćaj motornih vozila, duţаn je dа gа zаustаvi
nа sobraćajnoj traci za prinudno zaustavljanje vozila i dа preduzme potrebne mjere dа vozilo što
prije ukloni sа kolovozа, a ako nema saobraćajne trake za prinudno zaustavljanje vozila, duţan je
da ga do uklanjanja sa kolovoza obiljeţi u skladu sa ovim zakonom.
Tačnije po zakonu ne smiješ da se zaustaviš ili parkiraš 15 metara od pješačkog prelaza ili raskrsnice ili autobuskog stajališta
Nij 15 nego 5 i to im je bio tada jedan od glavnijih razloga za dizanje tako su i meni digli auto u onu ulicu posle savo p skole iza kina kulture ( preko puta keta) a sad tu tj do samog pjesackog je obiljezeno mjesto za parkiranje... Dzukele
f6
posto nema pjesackog okolo dozvoljeno je tuda prelazit, ne sprdajte se
Nsx, gore je napisao neko da je ta izasla iz auta, da nije zbog toga kaznjena.
Klasicno izivljavanje,znas kad bih im ja stao?Nikad
Danas. Oko 15:30. Preko puta Maxim zgrade, 3 drotfajlera, zaustavljaju jebu keve. Prolazi guzonja neki u PG*CG sa sve telefonom, bez pojasa, svira ih i pozdravlja. Oni uz blago-telece osmjehe pozdravljaju i iza njega zaustavljaju mrca nekog u Fiestu staru 30g i posu prijavu. I kako sam sjedio u pivnicu preko pita vidim sve. Zaustavljaju samo jadove koji voze lametine i starudije. A kad prodje dobar auto nista. I napisali su preko 10 prijava. Majku im je**m
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
A sta ja mogu? Momak od 22g da im kaze kako su pi*ke poltronske itd itd. I da provedem par dana u betonjerku. Ladno sam presao ulicu tacno dje su oni sjeo u auto svirnuo im da se pomjere i izasao sa parkinga i otisao lagano bez pojasa, zatamljen, i plus presao ulicu van pjesackog
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Jeb'o ga ti, AmFi, ukopao si sebe... Bembara, tamna stakla, iPhone, Android, pojasa bez, prelaženje ulice van pješačkog...i nisi im ni pisnuo.
Mogao si makar gume zapalit' pored njih.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks