Jeste, petak u 12h je cini mi se press.
je li u ovaj petak UEFA saopstava koja ce kazna zadesit Ukrajince?
Jeste, petak u 12h je cini mi se press.
Deserve's got nothing to do with it.
Mozda sam pretrao da su spomenici, ali ja znam kvalitet Jovetica, i nije ni malo pocijnjen igrac kao sto poneki odje pisu.... samo malo strpljena i da ga povrede ne sacekaju opet. Nebih City bas 30 miliona za njega bacio da je to tako kao sto poneki sto kazu, da je pocijnjen igrac, znaju oni njegov kvalitet.... Recorder... skoro svaka tvoja izjava je na mesto, ali ova za Jovetica, mislim da tu debele grijesis.
volkot out mjesec dana!?
nice!
![]()
Ma opustite se ljudi, 99% igrača kad dođe u Englesku mora da prođe poduži proces adaptacije. Vrlo moguće da će cijelu polusezonu igrati na kašičicu a da će se poslije ustalit. Igra City na više frontova, biće prostora za sve, a pogotovo za igrača u koga su ozbiljno investirali.
Što se Ukrajine tiče ne bih gajio lažne nade. Kad nisu U21 Srbiju nagrdili poslije onog niza incidenata na utkamici sa (upravo) Englezima gdje su direktno igrači učestvovali, neće ni ove sad zbog šake navijača na utakmici sa San Marinom.
Bakić je još uvijek dijete, ne vidim potrebu za ovako žustrim izjavama. To što je burno reagovao znači da mu je stalo do te utakmice za mlade, da je reagovao kao kakva flegma bilo bi mnogo više razloga za brigu. Milo mi je što ga Montela redovno ubacuje u igru. Očigledno da vidi potencijal unjemu.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Kod normalnog managera to ne bi znacilo nista, jer bi taj stavio umjesto Volkota Arona Lenona ili mladog Townsenda recimo koji, iako su (ovaj drugi jos uvijek) gori igraci, mogli bi da nasem lijevom beku urade apsolutno isto sto i Volkot.
Medjutim, obzirom da pricamo o Voju, taj ce tu da stavi Milnera i mi cemo da prodishemo. Tako, veoma, veoma dobra vijest![]()
Kako mislis to ? Za tebe je isto igrati u Crnogorskoj ligi i npr. Srpskoj ligi ? Ne kazem ja da je fudbal u Srbiji vrhunski ali je sigurno daleko bolji od naseg u svakom pogledu i siguran sam 100% da ce svaki mladi igrac bolje napredovati tamo nego odje kod nas (jer se mnogo ozbiljnije radi tamo nego odje)..
P.S Iz Srpske lige postoje sto puta vece sanse da igrac podje u inostranstvo nego iz C.G lige.Znas li koliko menadzera i skauta prati tamo meceve,a ovamo kod nas po ovim livadama jednom u pola godine dodju neka "ozbiljna" lica da gledaju
Last edited by Pterodaktil; 24-09-13 at 18:53.
jovetic veceras od pocetka
ajde kad vec meni odgovaras, daj mi jednu utakmicu dje je Bakic odigrao da se kaze dobro. da zanemarimo utakmice u Fiorentini posto nije imao minutazu. daj mi jednu utakmice u mladoj ili nasoj reprezentaciji da kazes da je bas bio dobar da je pokazao taj kvalitet.
a sto se Savica tice pokazi jednu recenicu dje sam ja o njemu pricao da nema pojma i da sam ja lose pisao o njemu kao vezasu. ako to ne nadjes ocekujem izvinjenje , jer pricas nesto o meni sto nije istina.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
i zverotic od pocetka
Metnu ga Joveta
Bijo si poziw koi se neodbija
Kakav gol dade
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Sa nekog city foruma odusevljeni kako igra nocas, vele ima ga svudje po terenu non stop trazi loptu i jos dao gol.
Ajde fala bogu. Nego, dao ih je i Torres![]()
Het trikčić
Bijo si poziw koi se neodbija
Samo neka meće![]()
Tri komada, tri komada, Joveta nam je nada![]()
Lagano 3 komada....
mislim da ce sada morati da ga stavlja u prvih jedanaest ili ce ga navijaci progutati
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dobra igra Jovetica ali u Cityju samo golman igra svake tekme... uvijek ima rotacije, sto zbog previse dobrih igraca koji moraju da igraju sto zbog previse utakmica
2 komada jovetic ili ja ne gledam city-wigan :mrgreen:
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks