ali presretac nece da pravi prekrsaje a stize ga na 164km/h?bas bi ga stigli sa ogranicenjem 80km/h..
ako ste polagali vozacki, onda ste trebali ucit da je zaustavljanje do 15min, a sve preko je parkiranje.. Tako bilo prije 6-7 godina kad sma ja polagao, ne znam je li skraceno to vrijeme (a trebalo bi bit).
https://www.youtube.com/watch?v=vQyUUmrp__I
Pazi tajkuna:
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-09-13 at 10:26.
TAKUMI
Dje postoji ovaj znak,onda je zabranjeno zaustavljanje, ni 5 minuta ni 5 sekundi.
ps: :yipiiii:
![]()
Cekaj, Janjusevic kaze da sluzbenici nece moci da brisu podatke? Naravno da ce moci.
TAKUMI
Možda i oće neki koji su bolje potkovani sa tehnikom ali većina neće. Podaci se valjda memorišu zajedno sa vremenom itd. I novi alkotestovi su na tu foru valjda. S obzirom da dobar dio ni komp ne umije upalit, sumnjam da će znat kako pronaći podatak, engleski im je takođe slaba tačka
![]()
Ajde neka zaustave sina nekog funkcionera pa da vidis koliko je dugme za brisanje, vece od Passata preserivaca.
A kazu da se ne moze vratit vozacka i to...prije nekoliko mjeseci su uhvatili neku curu BD-SS, 110, ogranicenje 50. Sjutra dan je dobila vozacku, i to licno od zamjenika poglavara preserivacke policije.
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-09-13 at 16:57.
TAKUMI
Samo da vidim o kakvim radarima se radi, odmah izbačam oglas: Povoljno brišem snimke sa radara. Sve informacije na broj... :mrgreen:
Ajde neka zaustave sina nekog funkcionera pa da vidis koliko je dugme za brisanje, vece od Passata preserivaca.
A kazu da se ne moze vratit vozacka i to...prije nekoliko mjeseci su uhvatili neku curu BD-SS, 110, ogranicenje 50. Sjutra dan je dobila vozacku, i to licno od zamjenika poglavara preserivacke policije.
Pa nece moci ovi obicni pacovi, moci ce Janjusevic i ovi glavni što su. Znaci da se direktno preko njih ide, a do sad su šklapali ovi u smjenu što su, jer ih niko nije moga kontrolisat. Nece se pominje da ce radari imati interent vezu sa centrom, dje ce se svako prekoracenje evidentirat, i ovaj sto ti je snimio brzinu ne moze da te pusti, osim ako ga ovaj iz centra glavni ne zovne, ili njegov pretpostavljeni.
Mocice i pacovi dok su jos u auto.
TAKUMI
ne mogu podici saobracajnu i pored toga sto sam platio sve (dvije) kazne, kazu ne poklapa se broj sa uplatnice sa brojem prekrsajnog naloga, pas masters, sta da radim. danas cu otici do nacelnika, sigurno necu opet placati.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
e to je to. sad zbog njihove administrativne greske ne mozes da uzmes saobracajnu- koju nece da ti dat SALTERSKI radnik u mup...otprilike ekvivalent kasirki u Voli.
f6
I ne samo to nego se i tuzba sprema...
Sent from my RD02
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ima li pravo fkn komunalni policajac da ti napise kaznu zato sto si stao da pricas sa nekim na telefon? izasao sam iz auta nekih pola minuta(bio sam bukvalno 3-4 metra od auta) i okrenem se i vidim lika kako je prisao i poceo da pise samo sam ga pozdravio...
She is only here to annoy herself!
ima zato sto je poceo da ti pise i za njim bio dosao pauk i ponio ti auto ....
kad te tako uhvati, a ne ponese te jer si ti dosao moze da ti uruci taj nalog za pogresno parkiranje ...
ovo je sve pod pretpostavkom da si zaustavio/parkirao na mjestu koje nije namijenjeno za to![]()
the World's leading dance event
Sensation
nije bio nikakav pauk u blizini, tako moze da ide redom i da pise kazne za prekrsaje vozilima koja stoje na semaforu i cekaju zeleno
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks