Covjece ti pricaj do mile volje ali ja sam te raskrinkao![]()
Ne moras ic do grada imas besplatni broj komunalne pozoves i pitas ko vozi vase auto sa PG*DB887 tablicom dajte mi njegov broj broj da popricamo i eto naci ces covjeka od kuce![]()
Zar to nisi naucio u ove serije sto gledas?
Covjece ti pricaj do mile volje ali ja sam te raskrinkao![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Kako sam vozio danas, bruka![]()
Sjutra ću cio dan da provedem http://schwabenquellen.de/ , bukvalno skačem od sreće. Tibetanska sauna, i gomila drugih stvari, dušu ću da odmorim!![]()
Volim da gledam majku dok plete...Kako si divna, mamice! <3
Pomagala sam jednoj macki oko porodjaja, pokrili smo ih iza zgrade, ko zna sto ce biti s njima. Poruka za njih: drzite se slatkisi!
I'm the hero of the story, don't need to be saved.
Nisi morala da joj pomažeš.
Na koji način si joj uopšte pomagala? Da joj nisi govorila "Push! Push!"?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
E komedije ove :lolblue:
Plata x3![]()
Neka to NEGO IH JE OSTAVILA
Tu es mon héro!
zaboravite sve cugopole, ovo je prava stvar
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Daljina__ je simpaticna.
![]()
Last edited by Oljce; 21-09-13 at 14:32.
Polozen ispit VEC. 50 od 50. Poz.![]()
Love, peace and respect.
Samo hrabro. Očvrsne čovjek. I ne primjeti to dok jedan dan mu se ne otme uzvik, pri pogledu na lijepo djevojče..."SUNCE TI JE*EM"....Kako ružna riječ, zbog tako lijepe stvari! Dok ipak neko mladima mora da pojasni dal se aljine kidaju il trgaju? Mladi su, još neprofilisani u tim odlučujućim nijansama kad su aljine međ sekutićima...
![]()
Last edited by Divlad; 22-09-13 at 03:13.
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Da imam samo malo vise strpljenja...
Zaboravih nešto maloprije da kupim u apoteci, trčim da stignem, žena što radi mi ispred nosa vrata zaključala, ja kucam ona pokazuje na KRAJ RADNOG VREMENA jer inače svi držimo do sebe i dosljedni smo kao nacija. Pa lijek sam stio da kupim nesrećo, ne da ti pričam kako mi baba tetka kurje oko ima ili slabo varenje možda...
Last edited by Divlad; 23-09-13 at 20:54.
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Sve li ostavim za zadnji dan, ubiše me ovi eseji..
Kako je covjek cudno stvorenje. Kako gladni, tako postaje depresivan. Cim se najede, postaje napaljen.
I am so post-rock I shit sad birds.
To je logicno, ne cudno.Kad se prejede spava mu se.
Nameravam poci, zvuci interesantno...http://omsa.me/en/projekti/otvoreni-dani-nauke-2013
Last edited by Oljce; 22-09-13 at 23:00.
E ovako...
![]()
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
i tako...
nothing comes from violence and nothing ever could
^Svako li je danas roditelj.
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks