Finac - strasan vozac. Masa je bar bio dostojan vodonosa, ovaj nece biti ni to![]()
Polozaj u cockpit
![]()
Release Yourself
Finac - strasan vozac. Masa je bar bio dostojan vodonosa, ovaj nece biti ni to![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kimi je izgledao kao jedini koji je imao ritam za trku priblizan Red Bullu al' je out u Q2.
Jutros je imao problema sa ledjima, bilo je pod znakom pitanja dal ce uopste vozit kvalifikacije.
Edit: Wow, GUT u Q3.
Last edited by sky; 21-09-13 at 14:52.
Release Yourself
Masa - necu vise voziti za Alonsa. I odma ispred njega. Ferari dao najbrzeg vozaca :lolblue:
Grozan 3, Finac 13. Bruka.
Valja se podsjetit i Schumachera koji je bio veliki fan staze u Singapur
2011
2012
Release Yourself
na kraju ce bit iza alonsa, kako god se "ponasao".
Raikkonen ne odustaje unatoč bolovima: Utrkivat ću se
Kimi Raikkonen ne odustaje od utrkivanja u Singapuru unatoč bolovima u leđima zbog kojih se nije uspio kvalificirati na bolju poziciju. Finac će startati utrku s 13. pozicije.
Naime, tijekom jučerašnjeg slobodnog treninga u Lotusu nisu najbolje osigurali Kimijevo sjedalo te je prilikom jačeg prelaska preko pasica ozlijedio leđa. Kimi trenutno prima injekcije.
Lotus je pripremio rezervnog vozača Davida Valsecchija za kvalifikacije, no Kimi je ipak odlučio nastupiti.
„Ujutro je bilo jako loše. Dobro je što smo odvozili kvalifikacije, ali nije bio najljepši osjećaj“, rekao je Raikkonen.Upitan o tome je li spreman utrkivati se, rekao je:
„Ujutro zaista nisam mogao probati maksimalno tako da nismo uspjeli postići s bolidom ono što smo željeli. Ali barem smo se kvalificirali i vidjet ćemo što možemo sutra napraviti.“
„Utrkivat ćemo se pa ćemo vidjeti.“
Opet Massa bolji? LOLCINA
TAKUMI
Dobro se Massa naostrio da ne pomaze vise Alonsu. Evo mu ne da mrdnut.![]()
Release Yourself
a sto je ovo????? vjerujem da bi red bull i na tri tocka bio brzi.
Je li Fetel posle NAJVECEG najveci? Mislim da je posle ove trke sve jasno!!!!!!!!
Haha, povede Zalosni Webera![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
dobar jes, al isto tako vozi bolid koji je u poredjenju sa ostlim bolidima svemirski brod.
Brzi, nije, i nikad nece bit.
A da je dobar, dobar je, strasan! Oni krugovi su bili strava, isto kao 2004-e u Hungaroring.
Nego, Lojzek dobar u startu, imao je srecu pa nije imao nikoga da ga ometa, i onda se blokirao 12-13 krugova iza Di Reste. Kakav bilde.
Vozac dana - Kimi. Svaka mu cast.
TAKUMI
Oces da kazes da je i buton bio one godine bio bolji od DJEDA?Tada je i on imao superioran bolid pa uzeo titulu,a evo 4godine to radi red bull...
Trku sam gledao tek od 29 kruga pa ne znam sta se desavalo pa cu gledat reprizu,al najace preticanje je bilo kimija na butona,maestralno stvarno!
Covjek je sa povrijedjenom kicmom odvezao odlicno i sa 13og dosao do 3ceg mjesta,msm sta reci-svaka mu cast
Jedino mi je zao grozana sto nije uspio da zavrsi trku inace bi mozda bio i ispred alonsa
dobro, i kimi i alonso mogu da se zafale spletu okolnosti pa su tu gdje jesu.
da nijesu imali zaustavljanje manje, alonso bi bio nedje 3-4 a raikonena ne bi bilo nidje...
sta bi bilo kad bi bilo...ostavi se te price,alonso je ovo sto sam ja gledao ocajno odvozio,ali bas ocajno
CENA jesi li ti gledao u opste trku?Mislis li ti da je mogao napraviti nesto vece ALONSO danas od onog sto je napravio?
LPGTECH 067 854 548
Kao sto sam rekao,gledao sam od 29og kruga.Pa jebote svaki krug mu je bio katastrofalan....ni kad je imao cistu stazu kasnio je mnogo mnogo
nemoj zajebavat majku mu...
odvozio je koliko je mogao!
sta si ocekivao? da pojuri vetela na starim gumama?
covjek je startovao sa 7 mjesta i zauzeo drugu poziciju. vetel i red bul su superiorni, vise od toga niko ne bi mogao da postigne u danasnjoj trci (ako iskljucimo moguce odustajanje vetel-a, koje se nije ni dogodilo...).
Po meni je vise massa uradio nego alonso danas
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks