Nevjerovatno ali istinito, vozim bulevarom svaki dan, od Baku ulice do St. Aera...minimum 20 puta stanem u oba pravca!
Nevjerovatno ali istinito, vozim bulevarom svaki dan, od Baku ulice do St. Aera...minimum 20 puta stanem u oba pravca!
TAKUMI
Potvrda. Svaki ti se tacno pred nos ugasi. Treba da vozis oko 70-80 da bi fatao zeleni talas :-D
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Dzabe ti 70-80 ako ne sinhronizujes voznju s prvim od kojeg hvatas (:
Pred kraj zelenog kad prodjes I ides oko 60-70 fatas sledece zeleno.
Ako tek krenes na zeleno u 99% neces ufatit naredno zeleno.
To je neko moje iskustvo do sad
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Treba kretat sa semafora pod punim gasom i pod uslovom da svi ispred tebe isto urade da bi ufatio naredno zeleno. Imajući u vidu činjenicu da ljudi u PG obično kreću na vr gasa i penzinerski voze po gradu, od Dalmatinske do Starog mi treba taman koliko i do Danilovgrada vremenski, čak i više... nerealno. Znači sve mu na svijet .... ovome što ih je štelovao i da mu je malo.
Skoro svi novi automobili imaju ovaj problem.
TAKUMI
Slažem se. Mislim da što se Starog tiče da tu politički dosta odluka nije išlo na korist njenih građana jer su na mnogim izborima ovi iz vlasti bili u minusu... Obećan je kružni na raskrsnici josipa broza i pete proleterske , najprometnija raskrsnica u PG jer prolazi zaobilaznica, a Mugi svom prijatelju Čelebiću ga odradio prije svih prioriteta kod Delte. Što ćeš.
Tamo je prijeko potreban makar jos dva ukljucena iz grada jer Stari + Konik imaju ogroman broj stanovnika za ovu jednu ulicu (ovu drugu ne koristi mnogo ljudi)
Ne žalite se, dok je lijepo vrijeme za sada makar kroz grad možete viđet lijepe djevojčice u minićima...
Šta ćemo kada počnu kiše i vjetrovi :hopelessness:
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
aventador je stvarno napravio prelijepe stopove, premocno izgledaju
Meni se ne svidjaju.
SLR, Veyron...
TAKUMI
Veyronovi isto kao GT-R![]()
She is only here to annoy herself!
Malo su puniji...ali da, tu su negdje.
TAKUMI
fini su i R8 i Z4
R8 ima stopove kao A3 tako da...
TAKUMI
Sinoc Blok 9 - Konik voznja 60-70 km/h max samo jedan jedini semafor me uhvatio da stojim. I taj bih uhvatio da je jedan kreten ispred mene vozio malo brze nego ga tupio 40km/h.
Blok 9 - Konik (kod katolicke) nepunih 5 minuta voznja. Zivio zeleni talas!
Ovako.. Cekas zeleno kod maxima, krenes, vozis 40kmh i uhvatio si zeleni talas do calimera na dracTu vec zeleno uhvatit ne mozes
![]()
Mene vazda uhvati crveno kod karvera.
Meni se ne vozi kroz grad. Svaki, ali svaki semafor je zatvoren.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks