Ne zna se tacno, pocetkom oktobra prica se, vec se testiraju HD kanali tako da ce brzo sigurno. Prva Plus sredinom oktobra, kad startuje.
@Jakuza zna li se tacno kada ce startovati kanali ?
Ne zna se tacno, pocetkom oktobra prica se, vec se testiraju HD kanali tako da ce brzo sigurno. Prva Plus sredinom oktobra, kad startuje.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
samo sto vise hd kanala.
13 HD kanala ako cijena HD paketa ostane ovakva je strasna ponuda. Medjutim fali HBO HD, kad jos to ponude uz Cinestar Premium HD kanale, e to ce biti ono pravo.
Jasno, samo nema naznaka da ce biti u ovih 6, sto je steta.
Zamijenih danas tanjir i lnb triple monoblok, 20 eura zamjena
BOXER NK lnb triple monoblok ti omogucava da pratis kanale na tri satelita (astra, hotbir i eutelsat ) je li tako ?
Jeste, bas sam zadovoljan
Postoji ta mogucnost mjesec i po dana.
Od 01.08.2013. krećemo sa distribucijom LNB Triple monoblokova.
Ovom novinom svi novi korisnici TTV-a imaće mogućnost praćenja slobodnih kanala sa sva tri satelita ( Eutelsat, Hotbird, Astra) istovremeno.
Na samom monobloku je naznačno koja glava se odnosi na koji satelit , a podešavana se vrše po sledećem:
Diseqc A/ No diseqc – EUTELSAT16
Diseqc B – HOTBIRD
Diseqc C- ASTRA
Napominjemo da će za sada će biti moguca instalacija samo na antenama proizvodjaca AMF jer plastika koja se stavlja na LNB triple odgovara samo tim antenama. U toku je modifikacija plastika tako da ce od sledece isporuke moci da se radi instalacija na oba tipa antena.
Zvao sam montera sto se bavi ugradnjom Totala, zamijenio i tanjir i lnb. Pitao sam ga da li moze da se zamijeni lnb i i na starim tanjirima, rece mi da moze, samo se neka plastika stavi. Vratis stari tanjir i lnb i dobijes novi. Rece mi da ce uskoro ice besplatna zamjena HD za SD resiver uz aneks ugovora na 24 mjeseca (ali jos razmisljaju kako ce i sta ce). Bas kao sto je pisalo na SBB forumu.
Last edited by BOXER NK; 19-09-13 at 21:39.
PRVA PLUS SD 14.oktobra
Animal planet HD kazu sledeci kanal koji dolazi
Rijesih problem oko ovoga nestajanje slike na Totalu,dolazili su ovi....signal je bio odlican na 2 satelita ali samo oko 70% na Eutel-u (koliko ja shvatih) ....problem je bio valjda do ovoga bijeloga kabla sto ide od antene u risiver,pa sam kupio novi...takodje je bilo nekih problema sa ovom novom antenom (to ova pojacana antena sto su od skoro poceli da ugradjuju) pa su je ponijeli na servis,a stavili staru,pa ce zamijeniti za koji dan![]()
Last edited by Pterodaktil; 21-09-13 at 09:21.
Od 10.oktobra Face tv kodira svoj signal, i izlazi iz Total tv ponude
Steta za Face tv, nadam se da ce se moci gledati preko cs-a.
Imam osjecaj da ovo sto se prica za Prvu, VH1, novi software itd, nece nista biti. Bar do sledece godine![]()
Novi transponder je aktiviran, za HD kanale, smaim tim ostaje cijeli jedan za SD kanale, stizu kanali pocetkom oktobra bez brige. Softver nemam pojma vec.
DISCOVERY SCIENCE ( HD ) kazu da je sledeci kanal koji treba da dodje, ali nije sigurno
Ja bih bio oprezan sa ovom najavom novih kanala...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks