negdje tokom sledece nedelje inter ce i zvanicno dobiti novog vlasnika...
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
U toku je organizacija za odlazak na utakmicu Udineze-Roma. Ako ima nekih skrivenih navijaca Rome ovuda i ako zele da idu, neka mi se jave.![]()
negdje tokom sledece nedelje inter ce i zvanicno dobiti novog vlasnika...
ZZZZZZZZ
![]()
Slazem se.
Morati vise nece biti predsjednik Intera,preuzimaju ga Indonezani!ne volim Inter ali Morati je veliki predsjednik i veliki gospodin,zao mi je jer je mnogo dao klubu!
Kad je jednom prilikom rekao: "Jedva cekam da zavrsim posao u "Sarasu", odem na stadion, opustim se i gledam Inter.
Previse voli klub da bi ga gledao kako propada jer nema para, zato se odlucio za ovaj potez i naravno da bi bili rame uz rame sa najjacim!
Jedan je od rijetkih predsjednika koji iskreno voli klub i nije mu sopstveni interes vazniji od klubovog.
Last edited by Tripleta; 19-09-13 at 21:10.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Meni je on odvratan koliko je težak, i mrzan mi je, ali niko ne može poreći da je volio klub, i radio sve što je umio za korist kluba. I za to ide rispekt.
DICIOTTO
Rijetko grdan čoek...Ali se mora priznati da je uvijek bio gospodin u izjavama i da je Interu dao sve što je mogao...
![]()
#fakenews
Zaccardo style.
![]()
Jedno bih poručio Moratiju - putuj igumane.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
plakat ce te za moratijem svi kad tohir uleti sa jedno po'' milijarede iduce godine!
![]()
I izađe poslije dvije jer mu je nova "igračka" dosadila...
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
izac ce taman kao sto su izasli arapi, abramovici i ostali novopeceni vlasnici klubova sirom evrope.
i proda ga dilerima isped Gintaša!![]()
Last edited by rai domenica 81; 20-09-13 at 09:41.
malaga, satander, anzi?
tesko da se moze staviti znak jednakosti izmedju ova tri kluba i intera na drugoj strani.
sve da mu dosadi, siguran sam da je morati u ugovoru stavio klauzulu po kojoj ga ovaj ne moze tako lako staviti na dobos. vjerovatno bi ga on sam preuzeo, i sve da ovome dosadi...moratiju previse znaci inter da bi ga dao nekom a da nije siguran da ce ovaj voditi taj klub na pravi nacin.
2700-ti mec za inter u serie A
to je cifra koju ce svi ostali klubovi dostic za minimum jednu godinu
C'e Solo L' Inter
Ne bojte se vi za Inter, nece se boss zaebat.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa uporedjujes Naingolana i Lavecija sa ovim majstorima gore?
Reus i Humells bi im bili super pojacanja, ali tesko da ce ih dovesti.
I don't get lucky. I make my own luck.
laveci + duo dortmunda su dobri igraci a ovaj radza treba jos popare da jede. ali ne vjerujem da ih inter moze doves (bar ne ovaj dortmundov duo). ih sto ce sad da krenu fantazije... modric, fabregas, sancez, ernanes, hamsik, ture itd...
Samo mi Figa maknite sa ove slike, bas masu kvari prosjek
Tu es mon héro!
Pustite tu pricu momcovi.
Malo da se najavi jedan od najvecih gradskih derbija na svijetu.
Kapiten i Legenda Rome Francesco Totti je produzio ugovor na jos dvije godine! Do 2016. godine cemo moci da uzivamo u majstorijama jednog od najboljih italijanskih fudbalera svih vremena!
![]()
Nema sta Totti je sjajan igrac.Jos se sjecam onog penala protiv Holadnije u polufinalu EP 2000. i pogleda Zofa.
Inace, super kolo u Italiji. Dva derbija i jos par finih meceva. Ocekujem lagane pobjede Juventusa i Intera.Ne znam 'oce li Milan ponovo biti desetkovan kao i u LS, ali igra im Baloteli to je bitno
i mislim da ce Roma pobijediti. Trenutno su bolja ekipa od Lacia.
I don't get lucky. I make my own luck.
Pockace se Napoli u nas.
Slazem se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks