:lolblue: :lolblue: :lolblue:
Ili, ''Podgoriiceee graaadee mooojjjj!!!!! Pooodgoooriceee siiinnnn saaam tvoooooj...''![]()
A vala dobice Celsipa nece 2x kiksat u 3 dana.
![]()
Info u vezi utakmice Marsej - Arsenal
U timu Arsenala ce sigurno biti Giroud i Ozil. Takodje i Mertesacker. Veceras protiv Francuza nece igrati Hayden i Akpom (obojica su u timu mladjih.), dalje Podolski, Chamberlain, Abou Diaby, Cazorla i Arteta. Marsej sa skoro kompletnom ekipom, samo nece igrati Diawara.
Who let the dogs out
Srbija na 8.5 u Sportingu? Svukuda je na 5.5 hendikep.
Salke 3+,Barsa 3+,Napoli 3+,
Ima li dje u kladionicama Cg kup Bokelj-Ibar dje rekose dogovorili se 2+pp 2.85 kvota, pa da se to proba
Sent from my Desire HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
Pozajmih i ja 50 centi od majke da uplatim ovo...
Shalke 1&t12+
Chelsi 1&t12+
Arsenal 2
Dortmund 2&t22+
Porto 2
Atl.Madrid GG3+
Milan GG3+
Barcelona GG3+
koliki je koeficijent na spanija - srbija(bez hendikepa)
Spanija - 1.30
Srbija - 3.60
Sporting.![]()
Spanija 1.3 Da se pojaca dobitak.Mada ima ono kladionicarsko pravilo-Ne pojacavaj dobitak,vec uplatu.
Ono moze doc' 1, ali Spanija slabo igra. 'Vamo Srbija dobro igra, mladi su, motivisani, imaju strasnog trenera. Hendikep ti je 6.5![]()
Kolika je kvota na ovo?
Ja sam bacio 5 eura na duplu pobjedu Porta i Arsenal 2-2. Sa 5 eura 75.
E i da...valjalo bi u Williams ispostovat Porto sa vise kornera, pobjedom itd.. Nejmara 2+ golova isto tako.
Mozda nocas taman odigram 5 duplih pobjeda sa nekim sistemom i malo jacom uplatom.
Rodjendan mi je danas, castite me 4 fixa![]()
Na kojim mecevima veceras dolazi sigurno 3+![]()
Last edited by straus; 18-09-13 at 13:16.
Moze li mi neko objasniti igru Azijski hendikep i kakva je razlika izmedju te igre i winner-a?
Recimo za utakmicu Marselj-Arsenal, na Marselja je +0.5 na Arsenala -0.5. Ako odigram na Arsenala, samo bilo kakva pobjeda Arsenala mi je dobitna, a ako stavim na Marselja i da zavrsi nerjeseno i da Marselj pobjedi ja dobijam je li tako ?
Evo ga moj za danas
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
E samo da vam rečem da sam odigrao 5 tiketa za noćas.Da ako bude makar jedan, da se pokurčim noćas ovdje.
![]()
I ja cu jos koji malo pristojniji da uzmem koji cenat
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks