Stvarno su ga zakomplikovali sa ovim off line mapama zadnjim update-om za google maps....
Evo sad probao nece bugi sve isto mora da je nesto do mog naloga nemam pojma..
Stvarno su ga zakomplikovali sa ovim off line mapama zadnjim update-om za google maps....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Probao sve,sa benchmarka mi sve stize sa cdm nista,uporedjivao na bencu podesavanja sa cdm sve isto ko ce ga znati sta je...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Da li su oni koji imaju S4 primjetili neki problem sa Wireless-om ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Monci, zna li ko možda kako da instaliram na Blade oficijelni update? Treba bratu da sredim fon koji je na eclair, a njihov sajt je super zbunjujući.
Mada, ima li potrebe to uopšte da radim ili odma mogu da instaliram cwm i neki ICS custom?
Last edited by Beethoven's C***; 17-09-13 at 17:09.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Zasto mi se cesto desava na HTC, da, mi poruka stigne i normalno stoji u inboks neotvorena, a da ne dobijem nikakav zvucni signal i notifikaciju u status bar?
radi li vam 'search' na play store?
Meni radi..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
I meni radi... Ali večeras sam htio da skinem jednu aplikaciju jednom čovjeku na njegov Android, i nije radila...
E sto ga izmalerisah evo ni mene sad ne radi
Послато са Nexus 7 користећи Тапаталк 4
Radi search, samo ništa ne pronalazi[/QUOTE]
Na to sam i mislio![]()
Bugi, radi mi sve. Nista nije disable-ovano. Nije to svaki put. Nego recimo od 10 slucajeva bude 3-4. Primjer dajem.
zna li se zasto ne radi search na market? Ja sam mislio da mi je rom poblesavio pa sam pola dana cackao oko telefona i skidao najnoviji play store i mijenjao i cuda...I zasto nema fejsbuka i jos pola aplikacija?
inace sto koristite od black marketa?Ja koristim blackmart alpha i aptoide...Ima li jos koji da valja?
bolje od bilo kojeg black marketa ti je google, samo trazis ono sto ti treba na kraju dodas "apk" i to je to, a za app koje se naplacuju najbolja varijanta mislim da je preko torrenta
Sent from my Nexus 4
ni meni ne radi search![]()
(nečitko)
odlicne novosti! B-)
(nečitko)
Update Galaxy S2 I9100 to Android 4.3 Jelly Bean via Carbon AOSP ROM [GUIDE]
http://www.ibtimes.co.uk/articles/50...p.htm?fs=f5dc6
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Za korisnike One-a, u narednih 10 dana stize update za 4.3...
Valjda ce Oppo N1 u ponedjeljak da bude predstavljen sa novim cyanogen-om...
Last edited by Ben Dover; 21-09-13 at 10:01.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks