IDEMO MILJO ahahahahaha :lolblue::lolblue::lolblue:
Evo i ovaj te danas odigrah prije posla:
![]()
IDEMO MILJO ahahahahaha :lolblue::lolblue::lolblue:
kakav upiš na topik, plačem
:lolblue:
Who let the dogs out
hahahahahahahahahahahahahahahaha
Vikase Miljan za Bilbao jedinica casti mi, no mi avetni ne poslusasmo..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Samo kartica...
Ako hoće ko da ga preporučim, neka se javi na PeEm, da uzmemo po 25e...
Preporuchi Miljancheta![]()
...
citam zadnje 3 strane thread-a i placem)) hahaha
been there, done that !!!
Ja sam tipovao na Bilbao i doslo je a ovim zavrsavam pricu u vezi ovog 11/11/11 koji je obican magarac, lazov i manipulator. To sto ga je sramota da napise dje zivi i sto radi, pokazuje da nije ni covjek.
1. Dokaz da pojma nema o tipovanju. Pitao sam ga za tip Rome & Liverpula..
Na mecu Swansea-Liverpool 2 gola pala prije 5 minuta i dokaz da on pojma nema kad ga pitas za neki par vec izbaci napamet nesto. Pa koji medjed treba da budes da nekom vjerujes jer napise 3+ bez analize? Bolje podji i kafic ili restoran i potrosi pare.
Pitao sam ga da postavi 2 prijedloga za LS a on je precutao jer zna da ne zna.
2. Dokaz da je lazov
Prvo rece da sto napise na forum to odigra a onda ceka da vidi hoce li mu doci 1 od 10 uplacenih tiketa pa pokaze. Pise mu da je u Svedsku a tiket iz kladionice Premier. Ako je tiket uopste njegov.
Onaj ko igra svaki dan prvo je kockar i zavisnik a drugo mora biti u minus jer ni na plazu u Budvu ne mozes se suncat 365 dana u godini.
To sto on igra do 20 eura pokazuje da nije siguran u ono sto pise vec uplacuje masu tiketa pa sto prodje to pokaze. Ista skola kao NSX. Podjite na Google i vidjecete sto su dobici. Pravi kladionicar ceka jednom u mjesec pravi tip udari 10.000 i napuni racun.
A ovi sto ga podrzavaju, vjerujem da su podrzavali i paradu *****a u Crnu Goru. Ako nisu neki camcima napustili Budvu.
Ostalim casnim ljudima sa foruma upucujem izvinjenje a kome nesto nije jasno neka se javi u private inbox. Idem da radim ali ne kao 11/11/11 koji nedje fizikalise. Dok je on citao novine i liste u kladionicu ja sam citao knjige.
Pa nem ože da pogodi svaki meč. To niko ne traži od nikog, ali da ima ideju i "njuh" ima. Iskreneno mene nije briga da li on gađe Japansku ili Špansku ligu, ako su kvote iste a pogađe...
Ja sma recimo pratio Fince na ovo prvenstvo.
5x pobjeda, 3 puta kvota preko 5.
Odigrao sam i prije početka prevncta da Finci osvajaju )mislim da je kvota bila 1000 sa 1€) i da prolaze u drugu fazu (sa 10€ se dobijalo 50€).
Na Italiju protiv Šnaije je bila kvota 5. Lagano su ih Italijani mogli dobiti, tako da je ovo prvenstvo bilo blagodet za kvote...
Last edited by Bugi; 17-09-13 at 07:22.
Miljan+Blagota Mitric![]()
...
Galata ce dati gol, a mozda i izvuci x.
Ako ovi favoriti ispostuju, bice para nocas...
Benfika 1
Juventus 2
Real Madrid 2
Junajted 1
PSG 2
Siti 2
Momci,lakse malo. Miljan ko da je krenuo u bitku na Mojkovac a neki jedva cekaju da provociraju. Ima nas 20 a ne mozemo lijepo da razgovaramo.
Sto se tice prognoze za LS, mene je najteze ovo takmicenje i nisam se nesto usrecio ali vjerujem da Juventus dobija jer je razlika u kvalitetu ogromna. Copenhagen se muci i u domacem prvenstvu a Juventus je glavni kandidat za titulu prvaka Italije. Danas su najavili postavu: Gianluigi Buffon; Bonucci, Ogbonna, Giorgio Chiellini; Stephan Lichtsteiner, Paul Pogba, Andrea Pirlo, Vidal, Kwadwo Asamoah; Carlos Tevez, Quagliarella. Sto reci za ovakve igrace?
Golovi bi trebali biti na mecevima Sociedad-Shakhtar, Benfica-Anderlecht i Galatasaray-Real. A sjutra 3+ Napoli-Dortmund. To mi bas obecava. Njemacki Bayern ne bi trebao da ima problem da pobjedi ruski CSKA.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Meni je interesantno kad je neko zadrt', ali glupo zadrt, prvi put to vidim na ovom forumu. Modovi reagujte za ove prozivke nas poštenih kamiondžija sa dalekog i okrutnog sjevera.
treba mi pomoc..kako na bet365 da odigram npr celtic +1(daje barem jedan gol)?ne mogu to nac trika nema!
Moze se sjutra igrati na mec milan-celtic da ne bude iz 1 u 1 , kvota je 1.60![]()
kako su komplikovani ti ljudi sto je to,nisu mogli jednostavno staviti +1,eee..
hvala!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks