Podjoh ja u Lob, reko stavi mi Milan - Celtic 2, ona veli ne igraju ja velim igraju prekosjutra ona e pa morat ces da saceekas kvote od sjutra.
A jes', ovi nasi sisnjari tek sutra izbacuju kvote.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
nemo'te se zalijetat tu previse.sto se mene tice ja bih igrao Hx(da milan dobije 1 razlike)jer ipak igraju kuci,da je gostovanje druga prica..
Ja cu smekerski odigrati x2... I da Seltik daje 1+ golova, sto sam svakako i planirao.
Sent by Note II using Tapatalk
U Meridian ti je kvota @9.00...
znam ali ovo je internet. Ne bih koristio pauzu radi toga, ako prođe meni dosta, ako ne prođe na isto mi se fata![]()
Pa meridian ima i sajt... Inace, sad udjem na Meridian..kad na racunu nekih 90e...zacudih se..jer sam juce sve podigao...
Sad gledam tikete i vidim da je ovaj Japanac od juce..sto sam ga imao u dublu, odigran danas... Izgleda su ispali dobrice...pa mi i njega danas pomnozili sa ulogom i isplatili... A juce isplatili ulog x onaj jedan par sto se odigrao.
Ako je ovo u pitanju...a nema biti sto drugo... big respect za njih.
na neku drugu online kladionicu bi imao 420.50...zasto da ih cascavas 40 eura?![]()
She is only here to annoy herself!
Rusija 2, 16:00
Mordovia Saransk - Baltika 3+, @2
Sto je sa Celticom pa trpate na njega ?![]()
Who let the dogs out
Jbm ti forum...Obrisah sve kad krenuh da editujem i dodam jos jedan tiket sad live.. -_-
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Dje pratis tacnu statistiku?![]()
Hvala i na linku i na tipu, ispratih te. :triumphant:
Da znam kako se lupa zeleno kartonce, lupio bih ti.![]()
Nema na cemu.
Pokusao bih sad u 17:45 mozda ovako:
Gasol vise od 14.5
Fernandez vise od 12.5
Rubio manje od 8.5
Spanija 2
Jaro 3+ @2.00
17:30h...
P.s. ebalo me spavanje... Htio sam ova 2 Japanca 3+ jutros da odigram...i uspavah se. Oba dosla...
Meridian spustio kvotu na @8.00 - Seltik.
Ja se sad plasim da Milan sa drugim timom ne istrese Seltik...a vec nagrgah na x2... Odigrah i gost 1+, @1.85... Ovo bi trebalo da dodje.
ternana bresha 4+
okser brest gg
parma roma 2
swonsi liverpool h2
kvota 77
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks