Parkiraj tu peticu kod mene.
Crni a8 i bijela bmw 5 i njihovo parkiranje ispred ,,gardena,, polako pocinju da mi idu na q....
f6
Parkiraj tu peticu kod mene.
TAKUMI
Ma sto da kupuje sjedista za djecu kad ih moze nagurat na prvi sic:
![]()
I kako ovaj mrcenik sa renoom cliom da izadje pored ovog SMRADA?
P.S. Drug sa cetvorkom iako je po slici lici da je mnogo prostora da izadje jedva se izvukao sa parkinga a da ne ogrebe ni opela ni passata sa lijeve strane.
Mozda mu je kolega i zajedno su na predavanje?
Po dvije trake u oba smjera. U krajnjoj desnoj traci nedostaje dio lezeceg policajca. 'Genijalci' to koriste, pa cuvaju auto, tako sto prelaze iz svoje trake u suprotnu. Ako mislite da im smeta saobracaj koji se odvija, grdno se varate.
![]()
Ja to radim kod ekonomskog fakulteta ako nema auta u suprotnoj traci
Hoces reci pravnog![]()
f6
I ja isto
rm -rf /
Uh, dobro je, nema me... Danas sam imao jedno epsko parkiranje, pa samo da provjerim da me nije ko uslikao.Ćao sad. :mrgreen:
Cekaj, jos nije gotovo...
TAKUMI
e kako se ismijah sinoć đevojci u gintaš sa runnerom, prvo je jednog momka izluđela sviranjem da joj se pomjeri da ona u rikverc parkira, a onda se kukavica jedva uvukla. i pošto se parkirala, onda je viđela da ne može vrata otvorit :lolblue: pv table
nothing comes from violence and nothing ever could
:lolblue:
Kladim se da je nosila super kratku suknju i baletanke.
TAKUMI
ahahahah ne znam, ja sam otišla, a ona je ostala sama sa svojom glupošću.
a zasvirala momku da se ON njoj pomjeri...o majko sveta
nothing comes from violence and nothing ever could
Nemoj da se cudis. Mozda je kcerka nekog DPS-ovana isPljevalja koji je svojoj kcerci rekao: ti si tatina dusa, niko ti nista ne moze/smije...
...i ja obozavam da se kacim sa takvima, jer dok dodje cale isPljevalja ja ovoj mogu stavit kitusta.
TAKUMI
Послато са Nexus 7 користећи Тапаталк 4
Ja ne znam sto strijepis?ja se stalno parkiram kako ne treba (namjerno) pa me evo nema.
Last edited by John Cena; 21-09-13 at 10:50.
Ja bi joj oprostio ako cemu valja..
Oprostio bih mu :P
rm -rf /
Daimler-VAZ Dolce & Gabanna.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks