Rakun se su sve zivo razumije a ne zana koju poziciju igra Pekovic. Dokle? X bi nam odg izmedju Poljaka i Ukr, ako nasi remiziraju na Vembli.
Kako bi nam dobro pala njihova pobjeda protiv Ukrajine
Levandovski: Mi i dalje vjerujemo
"Imamo šansu i dalje, ali prvo moramo da pobijedimo Ukrajinu u Kijevu. To će biti veoma teško, jer su Ukrajinci i u Varšavi pokazali koliko su dobar tim. Međutim, ja i dalje vjerujem, iako nas do kraja čekaju dva izuzetno teška meča. Najvažnije je da je i dalje sve u našim rukama", rekao je Levandovski u intervjuu za poljske “Fudbalske vijesti”.
Rakun se su sve zivo razumije a ne zana koju poziciju igra Pekovic. Dokle? X bi nam odg izmedju Poljaka i Ukr, ako nasi remiziraju na Vembli.
all is worthwhile if the soul is not small .
Drinčić umjesto Krkotića, tu nema dileme. Iskustvo, tehnika, građenje lopte, trčanje, ma koliko oslabljeni kod ovog novog Drinčića i dalje su bolji nego kod mladog Krkotića koji je šansu da se uopšte razmatra u prvih 11 dobio jedino zahvaljujući 20 minuta protiv Engleza.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Last edited by Rakun; 13-09-13 at 16:41.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
hm...valjda računa da englezi izgube od poljske, ukrajina i poljska remi i ukrajina izgubi od san marina, mi pobijedimo moldaviju i remi sa englezima...i eto...mi imamo 19, nesrećna engleska 16, a ukrajina 16 i poljska 17....nemam pojma što drugo
što bi rek'o, moj drug JC, ako teroristi ulete u avion ukrajinaca kad budu putovali na utakmicu sa san marinom nakon što su remizirali sa poljacima,pa ga sruše,a poljaci daju englezima neko sredstvo za smirenje i uvale im tri gola, nakon rekima sa ukrajinom, a mi mu gaa malo damo na energiji (neki doping, ovo-ono...)onda nam remi ukrajine i poljske baš paše![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne mora da znači da se svi koji pišu ođe razumiju u fudbal. Baš naprotiv.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Sloboda govora moj Recordare, valjda je zato internet boga dat, da svi mogu da pisu sto oce....
A i niko ne moze reci da je poznavaoc fudbala zar ne Betovene ( posmatranje fudbala ne znaci da se i sami u njega razumijemo ) iako se ljudi tripuju da su novi Murinjo znalci....
Ma ok sve, ali ne mogu da shvatim da, ako neko vec prati reprezentaciju (razumio se ili ne u fudbal generalno) ne zna kako se koji igrac zove i gdje igra, te da se sudije ne odredjuju mjesec dana pred utakmicu.
Zato i mislim da je po srijedi sledeca situacija: momak uopste ne gleda utakmice reprezentacije, a ovdje dolazi samo da bi gorio ljude i zapocinjao (besmislene) rasprave. To moje misljenje potkrepljuje njegov istorijat na drugim topicima i podforumima, gdje ima obicaj da radi upravo takve stvari.
Deserve's got nothing to do with it.
Pa Rakun je poznat po tome samo ga treba iskulurati, nego se neko uvije upeca i onda pocne neka crna prica..... No sto je najace tek se aktivirao na ovaj topic....
Pa e, ali koliko sam ja upoznat te su aktivnosti zabranjene pravilnikom Foruma.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...avilnik-foruma
Clanovi 13, 19...![]()
a možda momak dolazi da se edukuje i zato nam i postavlja pitanja?
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
A odakle, prvo je poceo sa resenjima i uzrocima zasto se necemo kvalifikovati. Tek kad su ljudi provalili da nema veze presao je na education mode.
Božović
Pavićević, Savić, Baša, Volkov (Simić?)
Zverotić, Vukčević, Drinčić, Bošković
Jovetić, Vučinić
Nije ovo loše ljudi, samo da bude zdravlja.
Nešto mi se čini da nam Simon više valja u sredini nego po desnoj strani gdje je igrao sve ove godine,
da se vrati na poziciju zadnjeg veznog gdje je i počeo karijeru. Pokazao je protiv Poljske kakav zvek zna da napravi, i da može da iznese loptu bolje nego bilo ko drugi od naših opcija.
Bošković nije probojan po strani, ali nema diskusije da je bolji on nego ko drugi. A ako zaškripi on ide vanka a Damjan unutra pa Vučinić da djeluje više po lijevoj strani...
I što je najvažnije ovo je postavka koja nam garantuje manje nervoze nego bilo koja druga.
Svi su iskusni, i sposobni da izdrže pritisak Vemblija.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Batrovicev slobodan udarac , odlican centarsut. jedan od najbolje ocjenjenih igraca na utakmici.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Na trepavicu. Dako bude sto od njega.
Vala vise i taj Jovetic da ga nekome zacera, ovo je crna magija na njega neka.
Tu es mon héro!
Što ste navrli na Jovetu, leba mu.. I što je narod toliko navalio na momka, da ga metne. Kako taj isti narod ne vidi npr njegove asistencije i timski rad. Pa onaj gol Damjanovića protiv Ukrajine u goste, je bukvalno Jovetin go. Sastavio ga je sa golmanom. On meni uvijek dobro odigra svaku tekmu, nikad ne bježi od odgovornosti, uvijek se nudi, traži pas, traži igru po zemlji. Ne kažem da je to dovoljno, znam da bi bilo ljepota da ga čoek da. Ali polako doći će to.. To je igrač koji traži asistenciju i igru po zemlji, voli da kombinuje sa veznim igračima, i isti ti vezni igrači treba da ga "hrane" loptama. Protiv Engleza doma, je realno trebao da bude strijelac..Ali je Hart branio što je moga. Pa Joveta se po.sra na Engleze tu tekmu, na žive jade ih je stavlja.. To što nije pogodio zicer protiv Poljaka, što nije protiv Ukrajine doma bolje primio onu loptu, što ćemo..Ali meni je bitno da je čovjek uvijek tu za repku, da igra iz srca i da uvijek daje sve od sebe..Isto važi i za Simona Vukčevića. Klasa od igrača, dok igra za repku. E sad što se desilo sa momkom, oni postovi i ona čuda, to je greota.. Ali dobro, vraća se Simon polako..
Drinčić je naš ključni igrač. Beliv mi. Neka nađe klub do tekme na Vembli i miran sam što se veznog reda tiče. Blagodarim.
P.S Ima li moderatora da briše ove spamove i ove postove nevezane za reprezentaciju pa onda i za fudbal generalno. Jer stavrno od pojedinih se ne može pročitat, da valja što.
Ne bih ja rekao da on odigra svaku utakmicu sjajno, nego necu sad da ulazim u bespotrebne raspravemomak je promasio zicer protiv Poljske (dje bi sad bili sa tom pobjedom) i promasio penal protiv Ukrajine ali eto srecom uspjeli smo dobit' i tako.
Ok dobro. Al što će čoek. Tačno ga pojedini napadaju ka' da on namjerno to promašuje. Valja imat' zdrave kritike, al kad vidim što sve pišu po portalima i forumima. Polakote đaole. Daće Bog pa da ga metne Englezima po sre' Vemblija.
Markouskas, problem sa Jovetom je fizicka sprema.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks