i ljubičanstvenu
10€
častih sebe dječjim muškim patikama sličnim
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...BhCg7HTGg2fI5J
ja sam presrećna!![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
i ljubičanstvenu
10€
Uplatih putovanje za Rim za sledecu nedelju. A onda kad se vratim ima da setam u stare krpe, nego, ne smeta mi to![]()
dva i dva su tri
hehe, neka si!
Lejdi, svaka čast!
Bijaše u Intersportu akcija, uzmeš tri stvari i najjeftiniju od te tri dobijaš džabe, tako da uzeh preslatki šorts, momku kompas i dobih cooler torbicu ili termo kako god.![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Ne spominji mi tu akciju, nagrdila me jeA samo sam posla na pjacu da kupim povrce za tu sedmicu.
Uzela sam patike, Salomon XT Cruzer GTX:
Ski pantalone Icepeak:
I kao poklon uzela covjeku Icepeak jaknu.
To mi malo bilo, pa jos jedna tura od dva proizvoda i treci dzaba. Adidas ciklama donji dio trenerke, Adidas Run and Go majica i kao poklon McKinlley majica.
Do proljeca vise ni centa na garderobu.
Cus do proljeca. Ja cu u Proljece kupiti zadnji komad zimske garderobe![]()
Originally Posted by Nk-001
Ima li jos te akcije u intersport?
Tu es mon héro!
A častite i mene nešto kad ste tako široke ruke
Dobro je da ja ne pišem svaki put kad se nešto častim.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Akcija je do juče bila, koliko ja znam, ako nije što produžena, mada ne vjerujem. I mene je nagrdila prošle godine, isto sam dvije tri ture napravila, doduše ne tako skupe, ali da sam imala para bih sigurno![]()
rachuna li se ako se chastish tako shto na prevaru (kuco, maco, mico) izvuchesh od chojka 50 e da se neshto chastish?![]()
Last edited by luv_is_a_verb; 12-09-13 at 21:22.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
imaju oni često te akcije i nijesu ti "izleti" nešto preskupi...Intersport je prilično povoljan...bar sam ja često nalijetala na te akcije i baš ovako kako Montenegrina kaže, odeš na pijacu a vrneš se kući sa skijaškim odijelom...po mom shvatanju to znači da nije neki veliki trošak u pitanju...
inače, ja se častih juče sa dva kardigančića i jednom preslatkom satenskom košuljicom...a onda nalećeh na sniženje u prodavnici obuće gore na sprat iznad mamuta i apoteke....ne odoLeh i uzeh jedne sandale koju su više nego udobne, mekane kao duša....i snižene skoro 50 %...ah![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hvala djevojke
Bird ja sam uzela sam ovu:
Zovu je kao portabl mašina za šivenje, uzela sam je preko top shopa, ali sam lično pošla u prestavništvo u pg (hercegovačka). Pošto im baš ne vjerujem prvo sam vidjela koja je marka itd. Izguglovala sam kući komentare i kada sam vidjela da su pozitivni ponovo došla i uzela.
Radi se o maloj mašini za početnike, ima samo jedan bod, onaj osnovni, ali odrađuje posao. Koštala je 30e na sniženju (uglavnom je 40 e). Cijene običnih mašina za šivenje su od 200 e, one za profesionalce i do 2000 eura. Mislim da za početak je dovoljna ova dok se ne stekne rutina i sl, isprobala sam je , dosta sam zadovoljna...![]()
kupih sebi staroga sira, uh...
Nisam kupila ali treba da se odlucim izmedju ovih:
![]()
br 2 i br 4 su mi bash doooobre. ako ti shto znachi ova pomoc (ka' iz milionera 50/50)![]()
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
i čizme.
Ove zadnje kupi oljce, vjeruj mi
Tu es mon héro!
2 ili 4, zavisi kakve ti trebaju vise
dva i dva su tri
Koliko mi se čini tu su samo 3 vrste, a prve čizme su fotografisane sa obije strane. I meni se isto dopadaju prve i 3-će.
imaju 39 samo, a ja nosim 38... nego da sacekam, mozda ce moci ova 39ka zadnjih , preudobne su inace i oker boje sto je jos lepse, samo da vidim hoce li mi trebati novac za precu stvar a to je zdravlje.
Došlo vrijeme da se obnovi kozmetika, tako da uzeh:
Maskaru
Braon olovku za oči
Crni ajlajner
Sjaj za usne
I mlijeko za tijelo
![]()
i ja uzeh Nivein body milk ali onaj sto se stavlja na mokru kozu pa ispere. Dobra fora
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks