View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jea, tako je matori.

Nego, elem, mjesec dana ima do tad. Svašta se može desit. Ali ako dobijemo, onda će karneval u Riu bit Cucka jeka u odnosu na atmosferu u Podgorici 15-og oktobra.
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

realno englezi nas nisu mogli dobit 3 put do sad, a igrali su u najjacim postavama, vala nece ni cetvrti put e sad je pitanje mozemo li mi njih dobit
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Samo da se odbranimo 20-30 min, dok se malo opustimo, a onda ce se cudo desiti
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    realno englezi nas nisu mogli dobit 3 put do sad, a igrali su u najjacim postavama, vala nece ni cetvrti put e sad je pitanje mozemo li mi njih dobit
    mi mozemo svakome gol dati tako i dobiti ga ali mozemo i od svakoga izgubiti. nam sredina zna da kiksa zesce tako da je zadnja linija nekad kao na vjetrometini.
    svakoj ekipi sem onog crnog dana sa Ukrajinom smo dali makar gol, a i taj dan imao je Mirko sansu dje je lakse bilo dati nego promasiti.
    znaci nazad autobus i 2 ferarija naprijed
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đe je Montenegrino, da šibne snimak od sinoć. Bih pogledao mlade

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    Na Wembli je pucalo sa svih strana. Bonja je spasio stvar.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Đe je Montenegrino, da šibne snimak od sinoć. Bih pogledao mlade
    http://www.forum.cdm.me/showthread.p...54#post3437954
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto bi reka' Lenny Kravitz - it ain't over 'til it's over. Niko vala ozbiljan odje mislim da ne smatra da smo favoriti protiv Engleske ili slicno, ali da imamo svoje sanse, imamo. Doduse, ne previse velike, ali ako cemo da ginemo, ajde da ginemo muski, kako i dolikuje.
    Imace Brnovic itekako problema da nadje najboljih 11 za Vembli, jer ovo i nije bas obicna utakmica; do sad smo imali situacije dje smo mogli da taktiziramo protiv objektivno jacih protivnika i igramo bunker + kontre. Sada, s obzirom da nam prakticno samo 3 boda cine razliku, i s obzirom da se igra na Vembliju, cini da nam sanse, realno gledano budu veoma tanke. Unesimo jos u jednacinu promljenljivu sudije, i to ce jos podosta pogorsati nase sanse. Sjetite se sudjenja protiv Poljaka prije par dana (izuzimajuci nesvirani penal Dzudovica), a sigurno ni protiv Engleza necemo imati bolji tretman.
    Dakle Bozovic na golu, u odbrani s obzirom da nema Bozovica i Dzudovica, mislim da bi najbolja cetvorka biti Savic-Basa-Simic-Volkov. Pavicevica ni pod razno, a sumnjam da ce Jovanovic biti spreman za jedan ovakav mec nakon tolike pauze, ko zna i kakva mu je fizicka sprema trenutno. Vezni red da se iskombinuje Zverotic, Vukcevic, Boskovic i neko od Drincica, Pekovica i Krkotica. Nije dobro, ali tesko da mozemo bolje od ovoga trenutno. I napad naravno Jovetic i Vucinic, kasnije Damjanovic ako (cuj ako) budemo jurili rezultat. Samo da ne bude povreda (pu pu pu), pa nek bude sto bude.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da se podsjetimo kako su nase komsije to uradile
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Sto bi reka' Lenny Kravitz - it ain't over 'til it's over. Niko vala ozbiljan odje mislim da ne smatra da smo favoriti protiv Engleske ili slicno, ali da imamo svoje sanse, imamo. Doduse, ne previse velike, ali ako cemo da ginemo, ajde da ginemo muski, kako i dolikuje.
    Imace Brnovic itekako problema da nadje najboljih 11 za Vembli, jer ovo i nije bas obicna utakmica; do sad smo imali situacije dje smo mogli da taktiziramo protiv objektivno jacih protivnika i igramo bunker + kontre. Sada, s obzirom da nam prakticno samo 3 boda cine razliku, i s obzirom da se igra na Vembliju, cini da nam sanse, realno gledano budu veoma tanke. Unesimo jos u jednacinu promljenljivu sudije, i to ce jos podosta pogorsati nase sanse. Sjetite se sudjenja protiv Poljaka prije par dana (izuzimajuci nesvirani penal Dzudovica), a sigurno ni protiv Engleza necemo imati bolji tretman.
    Dakle Bozovic na golu, u odbrani s obzirom da nema Bozovica i Dzudovica, mislim da bi najbolja cetvorka biti Savic-Basa-Simic-Volkov. Pavicevica ni pod razno, a sumnjam da ce Jovanovic biti spreman za jedan ovakav mec nakon tolike pauze, ko zna i kakva mu je fizicka sprema trenutno. Vezni red da se iskombinuje Zverotic, Vukcevic, Boskovic i neko od Drincica, Pekovica i Krkotica. Nije dobro, ali tesko da mozemo bolje od ovoga trenutno. I napad naravno Jovetic i Vucinic, kasnije Damjanovic ako (cuj ako) budemo jurili rezultat. Samo da ne bude povreda (pu pu pu), pa nek bude sto bude.
    Kakav Simić alo, po kom osnovu on da igra za reprezentaciju? Savo Pavićević fantastično igra za nju, s druge strane, i jedan je od iskusnih starosjedioca koji će znat što da radi. Nije vrijeme za eksperimentisanje, Simić neka počne od sljedećih kvalifikacija. Drinčić ako bude zdrav zacementiran je u prvih 11. Samo još kad bi prepustio izvođenje prekida Zverotiću...Bošković će igrati do jedne ure a onda će uć Damjanović, i to je to, mislim da više izmjena neće bit sem ako se ne povrijedi neko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Savo Pavicevic fantasticno igra za reprezentaciju? Ja bih prije rekao igraO nekad davno, on je ove kvalifikacije dokazao da nam je mozda i najslabija karika. Dva crvena je co'ek dobio, dje ces vise od toga. Pritom ovo malo sto je odigrao, ocajan je bio, duvala je promaja po toj strani samo tako. Uporedi odbranu kada je desni bek Pavicevic, a kada Savic. Nebo i zemlja, ili pak obratno. Simic je lose odigrao onaj debi, ali u drugom poluvremenu na mjestu stopera je bio dosta solidan, sto i jeste njegova pozicija. A ne mislim da smo ga doveli da bi sjedio na klupu, uostalom.
    Drincic nema klub, a ako ga nadje igrace sigurno, ne zbog toga sto zasluzuje vec zbog toga sto Brnovicu ne bi bio miliji ni da mu je sin rodjeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Savo je neprelazan bio po desnoj strani. To što je dobio dva žuta je neopreznost, nema veze sa fudbalskim kvalitetima. Ali ako si ti drugačijeg mišljenja, ja ti svoje ne mogu dokazati nikako jer nemam nikakvu statistiku da ga potkrijepim. A vjerovatno nemaš ni ti. Jedino da se ostali uključe i da daju svoje viđenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Copywrite View Post
    Savo je neprelazan bio po desnoj strani. To što je dobio dva žuta je neopreznost, nema veze sa fudbalskim kvalitetima. Ali ako si ti drugačijeg mišljenja, ja ti svoje ne mogu dokazati nikako jer nemam nikakvu statistiku da ga potkrijepim. A vjerovatno nemaš ni ti. Jedino da se ostali uključe i da daju svoje viđenje.
    ne gledas bice ti iste utakmice kao i mi ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

UPOZORENJE

Posto je (da se tako izrazim) slabljenje nasih sansi da se kvalifikujemo na SP izazvalo dijelom opravdane frustracije kod vecine nas, dosta ljudi je prolupalo ovdje. Vodite racuna kako se izrazavate o reprezentaciji, igracima, bivsem i sadasnjem strucnom stabu. Ako ne znate razliku izmedju kritike i pljuvanja, onda nemojte da pisete.
    Takodje, malo kulture u obracanju nije na odmet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li se definitivno igra li Mirko ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nikolasmne430 View Post
    zna li se definitivno igra li Mirko ?
    Igra. http://www.uefa.com/worldcup/season=...077/index.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    u ovoj grupi i dalje domacin nije dobio nijednu utakmicu kad su ove 4 ekipe u pitanju, poljacima je mec u ukrajini biti ili ne biti na pobjedu, a ne vjerujem ni da ce ukrajinci igrat povuceno jer bi rizikovali prvo mjesto kojem su najblizi. Baraz nije garantovan prolaz, naprotiv.
    I ne vidim zasto predvidjate "ocekivanu pobjedu ukrajine protiv poljske" , tu je sve moguce, imaju poljaci sa cim da zaprijete tamo i u slucaju dvojke nas bi X na vembliju stavio ispred Ukrajine, a Engleze i Poljake doveo da u zadnje kolo direktno odlucuju o prolazu. Naravno da bi nam onda X2 ishod u toj utakmici znacio prvo mjesto.
    Englezi nisu nikoga u ovoj grupi ni nadigrali, oni imaju problema sa pritiskom i moranjem da se pobijedi, ne mi. Mi htjeli ne htjeli da se povucemo na vembli necemo se mnogo pitat , oni moraju da napadaju i ta utakmica ce izgledati na samo jedan nacin sto se posjeda lopte i pritiska tice. Najvaznije je da se izdrzi jer ce se ukazat sansa za nase napadace da izlete i ugroze njihov gol. I prekide imamo ako se uspijemo izborit za neki korner, imamo one krkote iz odbrate koji svi skacu.
    Samo da se dobro pripremi utakmica, da se zatvori to sto je za ocekivati da se desava na pocetku utakmice i kako vrijeme bude odmicalo nase sanse ce rasti.
    Prilično dobar presjek, ako se prvih pola sata ne primi gol, neke šanse imamo.

Najmanje zbog pritiska, najviše zbog upravnog kadra Engleske reprezentacije. Vjerovatnoća da će Englezi da ulete svim silama u napad je izuzetno mala, a prostora pozadi će bit' sve dok ih vodi čovjek kom je 4-4-2 pinakl fudbalske evolucije. Treba dodat' da je Engleska dosad u ovim kvalifikacijama pobijedila jedino San Marino i Moldaviju što stvar gura u malo bolju perspektivu za nas.
    Prevashodni cilj fudbala pod Hodžsonom je da se čuva rezultat, što je pasivan i negativistički pristup meču - čekanje na grešku da bi se postigao gol. Jedino što naši momci mogu da urade je da im ne daju tu grešku u prvih pola sata. Tu pritisak stupa na snagu a on može da odradi golem posao.
    Vjerujte mi na riječ, njihov trener je mnogo, mnogo 'posebniji' od našeg. Naš makar ima hrabrosti da juri rezultat sa 4 napadača i da pritisne posljednju trećinu terena da bi neko ugurao loptu silom na sramotu. Roj Hodžson to nikad neće uradit'.

Protiv Engleske se može pobijedit' sad više nego ikad u zadnje 4 godine. Jedini problem je inspiracija - ukoliko recimo Runi bude inspirisan, mrtvi smo, ali to je uvijek zamka sa bilo kojom 'velikom' reprezentacijom.

Mi možemo da igramo preko naših mogućnosti, i to mnogostruko. Englezi u ovom trenutku ne mogu nikako.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

'Direktori' reprezentacija su uglavnom kapiteni i najbolji strijelci u kvalifikacijama, a vidiš Dejo i ne ulazi u igru. Jbg.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imate istorijsku temu, pa tamo o '98...koja je muka danas...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se nadam da ce zadnja linija protiv Engleske izgledati ovako; Pavicevic - Savic - Basa - Jovanovic. Naravno, pitanje je sto ce bit s jovanovicem do te utakmice, ali mi volkov ne uliva nikakvo povjerenje nazad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sanse za plasman su veoma male, a tek su skoro nikakve da mozemo da dobijemo Engleze.

Iskreno mislim da postoji sansa, bicemo jaci za Milana Jovanovica ali opet bas bas tesko. Mozda Mitar Novakovic presudi.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Najjače je što imam osjećaj da ćemo izoriti X na Vembliju i da će se desiti neki nenormalan scenario da budemo u baražu. Da ako i nas usere jednom.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ne znam, evo sad gledah malo grupe i obratih paznju na drugoplasirane timove, jedino da nam ne dodje Francuska sa drugima mozemo da se nosimo....

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Obratite paznju da najgori drugoplasirani isto ispada. A koliko vidim ni tu nestojiomo sjajno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

VARIJANTA 1

Crna Gora pobjeđuje Englesku u Londonu i Moldaviju u Podgorici. U tom slučaju da bi naš tim bio prvi Poljska bi morala odigrati makar neriješeno na gostovanju Ukrajini. Ukoliko Ukrajina savlada Poljsku i San Marino za prvo mjesto našoj reprezentaciji ne bi bile dovoljne obije pobjede i igrali bi baraž.

VARIJANTA 2

Crna Gora remizira u Londonu i pobjeđuje Moldaviju u Podgorici. U ovom slučaju bi u baraž otišli samo ako Poljska savlada Ukrajinu u gostima. Direktno bi otišli ako bi Poljska savladala Ukrajinu i odigrala neriješeno protiv Engleske.

VARIJANTA 3

Crna Gora gubi u Londonu od Engleske i pobjeđuje Moldaviju u Podgorici. Poraz u Londonu bi gotovo sigurno značio i kraj nada za odlazak u Brazil. Teoretski bi i u ovoj varijanti imali šanse, ali samo teoretsku. Tada bi nas spašavao San Marino koji bi morao da ostane neporažen protiv Ukrajine u zadnjem kolu.
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 1400 of 2251 FirstFirst ... 4009001300135013901396139713981399140014011402140314041410145015001900 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)