UPDATE
Bio sam do moje banke i kazu da su pare blokirane (tih 15.75 Eura) od strane EntroPay UK, uplatio sam jos 10 Eura mislici da mozda ne koci to sto ce ostati 4 i kusur Eura. Za sad jos uvjek nema nista na racun EntroPay-a. Rekli su mi iz banke da sacekam ova 2 dana jer im mozda treba vremena dok se transakcija obavi.
Da li je neko imao slicno iskustvo?
Meni je transakcija odmah isla uvijek O.o ne znam sta je to .
- 01 Sep 2013
- Purchase of USD12.92 at WWW.ALIEXPRESS.COM
Forex Rate USD1.2946=EUR1.00- €-9.98
- €83.69
Znaci ovo je zadnja transakcija , ostalo mi je 83.69e , a actal balance pise 82.69 eura . Dje je nestao taj jedan euro ? To mi se non stop desava sa entopayom sve po euro dva je manji actual balance . Zasto ? Moze li mi ko to pojasnit
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Je li ko probao ovaj servis http://www.ship-worldwide.com/
Preko telefona sam pa ne znam da li uopste ima nas, mada ne vidim razlog zasto ne bi imali.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Kako su me zajebali ovi iz tcom-a nije vezano samo za adsl nego za cijeli paket . Kad sam bio da se prebacim na Extra trio maxi paket da bi dobio 8mb/s umjesto 5 a svakako sam koristio sve usluge odvojeno , taj dan kad sam ga potpisao ugovor bilo je zadnji dan neke akcije kao ako se prebacim 2 mjeseca se ne placa racun valjda . Ja sam ga placao svaki mjesec od tad ^^ . Kome da se obratim?
to je bila akcija samo za nove korisnike.
Planiram da izvadim VISA karticu preko koje bih mogao da obavljam kupovinu preko interneta.Razlog je vrlo jednostavan,roba preko interneta je mnogo jeftinija a razlike u kvalitetu skoro i da nema,u odnosu u ovim nasim buticima koji uvjek povecaju cijenu,preko svake zdrave pameti.Zanimalo me preko kojih sajtova bih mogao da narucujem odjecu i obucu,a da su cijene razumne i kvalitetne,znam za sport.direct.com,imate li jos neki da mi preporucite?
Isporucuju li amazon i ebay ovamo trenutno, zna li se?
Kakav je neko da mi uzme neshto sa jednog sajta koji salje u CG jer cu biti u inostranstvu neko vrijeme.
Ja još ne naiđoh na knjigu koju šalju u CG...![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Zavisi i na Amazonu od prodavca naravno, mada ih većina ima bolesno visoke cijene poštarine.
Što se tiče stvari koje samo Amazon prodaje iz svog skladišta, uglavnom su samo knjige/diskovi.
Uglavnom sve sto se ne salje mozete proslijediti preko shipto sajta za neku malu proviziju . . .
Ljuuudiii jedno pitanje.Dobio sam case I ebay je poslao pare(oko 70 eura) na moju entropay karticu.Medjutim njih nema.Da li uopšte može da se šalje na entropay ili možda treba par dana dok se pojave...
mozda shippito
dajte mi neki sajt PROVJEREN da ima original satove.. bih neki tissot da narucim... a na ebay ih ima od 220e al sam ubijedjen da to nije original![]()
original je na ebay, osim ako nije vidno istaknuto REPLICA, ili tissot STYLE
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks