realno englezi nas nisu mogli dobit 3 put do sad, a igrali su u najjacim postavama, vala nece ni cetvrti pute sad je pitanje mozemo li mi njih dobit
![]()
Jea, tako je matori.
Nego, elem, mjesec dana ima do tad. Svašta se može desit. Ali ako dobijemo, onda će karneval u Riu bit Cucka jeka u odnosu na atmosferu u Podgorici 15-og oktobra.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
realno englezi nas nisu mogli dobit 3 put do sad, a igrali su u najjacim postavama, vala nece ni cetvrti pute sad je pitanje mozemo li mi njih dobit
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Samo da se odbranimo 20-30 min, dok se malo opustimo, a onda ce se cudo desiti![]()
Tu es mon héro!
mi mozemo svakome gol dati tako i dobiti ga ali mozemo i od svakoga izgubiti. nam sredina zna da kiksa zesce tako da je zadnja linija nekad kao na vjetrometini.
svakoj ekipi sem onog crnog dana sa Ukrajinom smo dali makar gol, a i taj dan imao je Mirko sansu dje je lakse bilo dati nego promasiti.
znaci nazad autobus i 2 ferarija naprijed
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Đe je Montenegrino, da šibne snimak od sinoć. Bih pogledao mlade![]()
Sto bi reka' Lenny Kravitz - it ain't over 'til it's over. Niko vala ozbiljan odje mislim da ne smatra da smo favoriti protiv Engleske ili slicno, ali da imamo svoje sanse, imamo. Doduse, ne previse velike, ali ako cemo da ginemo, ajde da ginemo muski, kako i dolikuje.
Imace Brnovic itekako problema da nadje najboljih 11 za Vembli, jer ovo i nije bas obicna utakmica; do sad smo imali situacije dje smo mogli da taktiziramo protiv objektivno jacih protivnika i igramo bunker + kontre. Sada, s obzirom da nam prakticno samo 3 boda cine razliku, i s obzirom da se igra na Vembliju, cini da nam sanse, realno gledano budu veoma tanke. Unesimo jos u jednacinu promljenljivu sudije, i to ce jos podosta pogorsati nase sanse. Sjetite se sudjenja protiv Poljaka prije par dana (izuzimajuci nesvirani penal Dzudovica), a sigurno ni protiv Engleza necemo imati bolji tretman.
Dakle Bozovic na golu, u odbrani s obzirom da nema Bozovica i Dzudovica, mislim da bi najbolja cetvorka biti Savic-Basa-Simic-Volkov. Pavicevica ni pod razno, a sumnjam da ce Jovanovic biti spreman za jedan ovakav mec nakon tolike pauze, ko zna i kakva mu je fizicka sprema trenutno. Vezni red da se iskombinuje Zverotic, Vukcevic, Boskovic i neko od Drincica, Pekovica i Krkotica. Nije dobro, ali tesko da mozemo bolje od ovoga trenutno. I napad naravno Jovetic i Vucinic, kasnije Damjanovic ako (cuj ako) budemo jurili rezultat. Samo da ne bude povreda (pu pu pu), pa nek bude sto bude.
Kakav Simić alo, po kom osnovu on da igra za reprezentaciju? Savo Pavićević fantastično igra za nju, s druge strane, i jedan je od iskusnih starosjedioca koji će znat što da radi. Nije vrijeme za eksperimentisanje, Simić neka počne od sljedećih kvalifikacija. Drinčić ako bude zdrav zacementiran je u prvih 11. Samo još kad bi prepustio izvođenje prekida Zverotiću...Bošković će igrati do jedne ure a onda će uć Damjanović, i to je to, mislim da više izmjena neće bit sem ako se ne povrijedi neko.
Savo Pavicevic fantasticno igra za reprezentaciju? Ja bih prije rekao igraO nekad davno, on je ove kvalifikacije dokazao da nam je mozda i najslabija karika. Dva crvena je co'ek dobio, dje ces vise od toga. Pritom ovo malo sto je odigrao, ocajan je bio, duvala je promaja po toj strani samo tako. Uporedi odbranu kada je desni bek Pavicevic, a kada Savic. Nebo i zemlja, ili pak obratno. Simic je lose odigrao onaj debi, ali u drugom poluvremenu na mjestu stopera je bio dosta solidan, sto i jeste njegova pozicija. A ne mislim da smo ga doveli da bi sjedio na klupu, uostalom.
Drincic nema klub, a ako ga nadje igrace sigurno, ne zbog toga sto zasluzuje vec zbog toga sto Brnovicu ne bi bio miliji ni da mu je sin rodjeni.
Savo je neprelazan bio po desnoj strani. To što je dobio dva žuta je neopreznost, nema veze sa fudbalskim kvalitetima. Ali ako si ti drugačijeg mišljenja, ja ti svoje ne mogu dokazati nikako jer nemam nikakvu statistiku da ga potkrijepim. A vjerovatno nemaš ni ti. Jedino da se ostali uključe i da daju svoje viđenje.
UPOZORENJE
Posto je (da se tako izrazim) slabljenje nasih sansi da se kvalifikujemo na SP izazvalo dijelom opravdane frustracije kod vecine nas, dosta ljudi je prolupalo ovdje. Vodite racuna kako se izrazavate o reprezentaciji, igracima, bivsem i sadasnjem strucnom stabu. Ako ne znate razliku izmedju kritike i pljuvanja, onda nemojte da pisete. Takodje, malo kulture u obracanju nije na odmet.
zna li se definitivno igra li Mirko ?
Prilično dobar presjek, ako se prvih pola sata ne primi gol, neke šanse imamo.
Najmanje zbog pritiska, najviše zbog upravnog kadra Engleske reprezentacije. Vjerovatnoća da će Englezi da ulete svim silama u napad je izuzetno mala, a prostora pozadi će bit' sve dok ih vodi čovjek kom je 4-4-2 pinakl fudbalske evolucije. Treba dodat' da je Engleska dosad u ovim kvalifikacijama pobijedila jedino San Marino i Moldaviju što stvar gura u malo bolju perspektivu za nas.
Prevashodni cilj fudbala pod Hodžsonom je da se čuva rezultat, što je pasivan i negativistički pristup meču - čekanje na grešku da bi se postigao gol. Jedino što naši momci mogu da urade je da im ne daju tu grešku u prvih pola sata. Tu pritisak stupa na snagu a on može da odradi golem posao.
Vjerujte mi na riječ, njihov trener je mnogo, mnogo 'posebniji' od našeg. Naš makar ima hrabrosti da juri rezultat sa 4 napadača i da pritisne posljednju trećinu terena da bi neko ugurao loptu silom na sramotu. Roj Hodžson to nikad neće uradit'.
Protiv Engleske se može pobijedit' sad više nego ikad u zadnje 4 godine. Jedini problem je inspiracija - ukoliko recimo Runi bude inspirisan, mrtvi smo, ali to je uvijek zamka sa bilo kojom 'velikom' reprezentacijom.
Mi možemo da igramo preko naših mogućnosti, i to mnogostruko. Englezi u ovom trenutku ne mogu nikako.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
'Direktori' reprezentacija su uglavnom kapiteni i najbolji strijelci u kvalifikacijama, a vidiš Dejo i ne ulazi u igru. Jbg.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ja se nadam da ce zadnja linija protiv Engleske izgledati ovako; Pavicevic - Savic - Basa - Jovanovic. Naravno, pitanje je sto ce bit s jovanovicem do te utakmice, ali mi volkov ne uliva nikakvo povjerenje nazad.
Sanse za plasman su veoma male, a tek su skoro nikakve da mozemo da dobijemo Engleze.
Iskreno mislim da postoji sansa, bicemo jaci za Milana Jovanovica ali opet bas bas tesko. Mozda Mitar Novakovic presudi.![]()
Najjače je što imam osjećaj da ćemo izoriti X na Vembliju i da će se desiti neki nenormalan scenario da budemo u baražu. Da ako i nas usere jednom.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ne znam, evo sad gledah malo grupe i obratih paznju na drugoplasirane timove, jedino da nam ne dodje Francuska sa drugima mozemo da se nosimo....
Obratite paznju da najgori drugoplasirani isto ispada. A koliko vidim ni tu nestojiomo sjajno
VARIJANTA 1
Crna Gora pobjeđuje Englesku u Londonu i Moldaviju u Podgorici. U tom slučaju da bi naš tim bio prvi Poljska bi morala odigrati makar neriješeno na gostovanju Ukrajini. Ukoliko Ukrajina savlada Poljsku i San Marino za prvo mjesto našoj reprezentaciji ne bi bile dovoljne obije pobjede i igrali bi baraž.
VARIJANTA 2
Crna Gora remizira u Londonu i pobjeđuje Moldaviju u Podgorici. U ovom slučaju bi u baraž otišli samo ako Poljska savlada Ukrajinu u gostima. Direktno bi otišli ako bi Poljska savladala Ukrajinu i odigrala neriješeno protiv Engleske.
VARIJANTA 3
Crna Gora gubi u Londonu od Engleske i pobjeđuje Moldaviju u Podgorici. Poraz u Londonu bi gotovo sigurno značio i kraj nada za odlazak u Brazil. Teoretski bi i u ovoj varijanti imali šanse, ali samo teoretsku. Tada bi nas spašavao San Marino koji bi morao da ostane neporažen protiv Ukrajine u zadnjem kolu.
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks