Ko ga jebe glupoga... Nije toliki peh sto ne igra, koliko je peh sto ce sansu da dobiju Kasalica ili Beciraj... da ce bar mene da pozove... Dovoljan ce bit Joveta ovaj put, da se istrci dobra kontra i da dobra lopta Bosketu.
U svim scenarijima se podrazumijeva da Ukrajina dobija San Marino i Crna Gora dobija Moldaviju.
Scenario A
Engleska - Crna Gora - 2 ____________ Crna Gora - Moldavija - 1
Ovi ishodi nam donose 21 bod, zagarantovano drugo mjesto i moguće prvo u zavisnosti od rezultata Ukrajine:
a) Ukrajina - Poljska - 1 __________________________ U ovom slučaju i mi i Ukrajina imamo 21 bod ali su oni prvi jer su bolji od nas i na gol razliku i u međusobnim susretima
b) Ukrajina - Poljska - X ili 2 ____________________ U ovom slučaju smo prvi
Scenario B
Engleska - Crna Gora - X ____________ Crna Gora - Moldavija - 1
U ovom slučaju imamo ispadanje, drugo i prvo mjesto u nekoliko različitih varijanti:
a) Ukrajina - Poljska - 2
__Engleska - Poljska - 2 _______________________ Crna Gora 19, Ukrajina 18, Engleska 17, i Poljska 19. Poljaci prolaze kao prvi zbog bolje gol razlike i međusobnog odnosa, mi idemo u baraž
b) Ukrajina - Poljska - 2
__Engleska - Poljska - X _______________________ Crna Gora 19, Ukrajina 18, Engleska 18, Poljska 17
c) Ukrajina - Poljska - 2
__Engleska - Poljska - 1 _______________________ Engleska 20, Crna Gora 19, Ukrajina 18, Poljska 16
d) Ukrajina - Poljska - 1
__Engleska - Poljska - X ili 2 _________________ Ukrajina 21, Crna Gora 19, Engleska 18/17, Poljska 14/16
e) Ukrajina - Poljska - 1 ili X
__Engleska - Poljska - 1 _____________________Ukrajina 21/19, Engleska 20, , Crna Gora 19, Poljska 13/14
f) Ukrajina - Poljska - X
__Engleska - Poljska - X ili 2 _____________________ Ukrajina 19, Crna Gora 19,Engleska 18/17, Poljska 15/17
Ako izgubimo od Engleske nemamo naravno nikakve šanse.
Last edited by ASC; 11-09-13 at 00:33.
Da mi ne izgubimo protiv Engleske, pa ce se drhtat do zadnjeg minuta. Niko me ne moze ubijedit da Poljska sa Levandovskim i Blazcikovskim u gostima ne moze da uvali po 2 gola. U gostima oni dvojica dobijaju veliki prostor, a trenutno su najbolji napadaci u grupi.
Dobijemo Engleze...pa onda poslije cetiri dana onoga jada i nervoze protiv Moldavije doma. Tu bi stvarno po koji infarkt mogao da pane. :chuncky:
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ti ga zato vrhunski pratis. Mirko igra protiv engleske i nema problema sa zutim kartonom.
dobra ti je i neka tabela sto si izbacio par stranica ranije, al ovako dobra - kao ovo sto si napisao.
DA PONOVIM OSTALIMA, MIRKO VUCINIC NEMA PROBLEMA SA KARTONIMA I IGRA U ENGLESKOJ. evo je hari izbacio link sa uefinog sajta i vidi se da mu je ovo prvi karton, pa valjda bi u svim analazima sto su mediji prethodnih dana pisali i proucavali neko rekao da Mirko ne moze igrat?
ako grijesim onda sam lud.
Last edited by funky^junkie; 11-09-13 at 00:43.
u ovoj grupi i dalje domacin nije dobio nijednu utakmicu kad su ove 4 ekipe u pitanju, poljacima je mec u ukrajini biti ili ne biti na pobjedu, a ne vjerujem ni da ce ukrajinci igrat povuceno jer bi rizikovali prvo mjesto kojem su najblizi. Baraz nije garantovan prolaz, naprotiv.
I ne vidim zasto predvidjate "ocekivanu pobjedu ukrajine protiv poljske" , tu je sve moguce, imaju poljaci sa cim da zaprijete tamo i u slucaju dvojke nas bi X na vembliju stavio ispred Ukrajine, a Engleze i Poljake doveo da u zadnje kolo direktno odlucuju o prolazu. Naravno da bi nam onda X2 ishod u toj utakmici znacio prvo mjesto.
Englezi nisu nikoga u ovoj grupi ni nadigrali, oni imaju problema sa pritiskom i moranjem da se pobijedi, ne mi. Mi htjeli ne htjeli da se povucemo na vembli necemo se mnogo pitat , oni moraju da napadaju i ta utakmica ce izgledati na samo jedan nacin sto se posjeda lopte i pritiska tice. Najvaznije je da se izdrzi jer ce se ukazat sansa za nase napadace da izlete i ugroze njihov gol. I prekide imamo ako se uspijemo izborit za neki korner, imamo one krkote iz odbrate koji svi skacu.
Samo da se dobro pripremi utakmica, da se zatvori to sto je za ocekivati da se desava na pocetku utakmice i kako vrijeme bude odmicalo nase sanse ce rasti.
Igrace se ovdje do zadnjeg kola. Mi sa X-om na wembli cekamo njih da kiksaju protiv Poljske. Ako budemo branili taj X i opalili koju kontru onda moze svasta bit. No polako![]()
Nevjerovatno koliko je izjednacena ova nasa grupa. Ja I dalje tvrdim da mozemo iz Engleske da se vratimo sa dobrim rezultatom. Engleska reprezentacija vec neko vrijeme ne funkcionise kako treba I ne nalazi formula da iskoristi potencijal kvaliteta koji imaju. Dakle, samopouzdanja imaju vrlo malo, I to ce nam ici u korist itekako. Ako uspijemo da ih smorimo sa cvrstom odbranom I kidanjem na sredinu, onda bi trebalo da napokon docekamo da Joveta, Mirko ili Boske donesu tri boda u injury time! Sto je najgore, moze nam se desit da odemo samo u baraz I sa 6 bodova iz naredne dvije utakmcie - Ako Ukrajina dobije obadvije. Mada, ja stvarno mislim da Poljska mora izvuc barem jedan povoljan rezultat u ovim kvalifikacijama. Do sad nisu nista napravili, pa daj boze da ce napravit u Kijev.
Evo ja i na yahoo podjoh, pa imaju navedeni kartoni za sve koji su imali sem Mirka... Izgleda da je Mirko bio najmirniji u porazu od 4:0.
Pa dobro ce nam doc Mikas u odlucujucoj utakmici. Pod uslovom da njegovo nezalaganje u odbrani ne bude mizerno kao protiv Poljske.
Neće bit potrebna odbrana, Englezi nemaju pojma.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
ne znam imaju li pojma ili ne ali igraju ocajno. juce u drugih 45 minuta nijesu napravili nista - 0. tuga i jad. ali oni tako igraju vec 3-4 godine. i ne znam koji matrak neko treba da nas plasi ovakvom ekipom.
samo zatvoriti prosotr za volkota i 75 % njihovih ofanzivnih potencijala smo ubili. nevjerovatno kako bezidejno igraju na sredini terena - mrak.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Šanse da budemo među prva 2 su nam 5%.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
jel se ko sjeca sinoc faula kad se igrac Ukrajine stustio ka golu, na nekih 18 m od gola. e takav faul su trebali da prave i nasi kod gola Levandovskog.
i jos bi pitao posto sam slabije pratio ostale grupe, ima li jos neka grupa da 4 ekipe jos konkurisu za prolaz dalje ili da je jos nedje neizvjesno dva kola prije kraja
Last edited by lepetanac; 11-09-13 at 09:08.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Najbolje od svega, je da posle svega, smo živi , kolko tolko. Ako ce Crna Gora da podje na Svetsko prvenstvo mora napraviti neko chudo, a chudo je dobiti na Wembliju. A World cup, Brazil, Crna Gora i chudo idu jedno sa drugim. Krivo mi je da smo uspjeli da opet prokockamo divnu priliku ,da budemo prvi. Dozvolili smo da nas Konopljanke dobiju kuci i da ispromasujemo protiv Poljske. I sad treba da vjerujemo u chuda.... Bojim se da ce nas '' nepravda Cico kranjcar '' pratiti cijeli život....
Ima li neko snimak jucerasnje utakmice mladih protiv Rumunije da postavi? Unaprijed fala ...!
Tako je žukice
Sama činjenica da na najvećem stadionu u Evropi, u kolijevci fudbala, odlučujemo o plasmanu na SP, je nešto na što svi moramo bit ponosni!
Dobro je što će sav pritisak bit na njima, jer se od njih očekuje sigurna pobjeda, a mi smo tu da im eventualno zagorčamo život i postanemo heroji!
Kakav će to praznik fudbala da bude, nadam se sa hepiendom![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks