Kako je sa Volkovom? Bolje da ja udjem da igram nego on. A Damjnanovic uvjem bi mi bio u prvih 11
Ako se Jovanovic vrati u formu pa da gledamo onu staru dobru odbranu Pavicevic-Savic-Basa-Jovanovic
Na sredini Zverotic-Boskovic-Vukcevic-Volkov (Drincic ako nadje klub). Napad Joveta i Mirko, a moze i Damjanovic ako neko od ove dvojice ne bude spreman.
Ja sam rekao i pred Poljsku da nam je sad sredina mnogo bolja sto se i pokazalo, pogotovo kad je Simon usao. Za mjesec dana dobijamo jos boljeg Simona, Zverotica koji pocinje da igra u Premier ligi i nadamo se zdravog Boskovica. Vraca se i Volkov koji nam moze biti znacajan na krilu.
Kako je sa Volkovom? Bolje da ja udjem da igram nego on. A Damjnanovic uvjem bi mi bio u prvih 11
zaboravljate Simica i on je dobra alternativa jos samo da se uigra malo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Samo da nas zaobidje kletva zvana povreda kljucnih igraca na poslednjem treningu.
Cush Engleska.
Tokom ovih kvalifikacija je dobila 4 meca - San Marino x 2 i Moldavija x 2.
Samo po sebi govori u kakvoj su formi evo vec duzi period.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja s vise brinem sto ćemo na EP igrati sa BiH nego za mec sa Englezima. Ova grupa je prokleta pa se bodovi gube kao domacin, a dodje red i na Engleze.
Ja se nadam da ce Jovetic moci da igra protiv Engleza i da ce napokon proraditi, jer je odigrao toliko utakmica u kvalifikaciji, sa ogromnom minutazom, a da nema postignutog gola. A nista sladje ne bi bilo nego da ga zavuce zemlji u kojoj igra.
Taj mali mora proraditi vise, sad mu je prilika kad nam je najpotrebniji da razbije taj maler i postigne neki gol. Da ne zavrsi kvalifikacije sa full mintazom bez postignuto gola.
Ajde da mi neko kaze ( da ne vracem sad stranice unazad ) ko ne moze da igra zbog kartona? Ko se vraca poslije "ciscenja" kartona?
Zao mi je ali migac definitivno ne igra.
http://www.uefa.com/worldcup/season=...916/index.html
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vraća se Savo koji je inace ubjedljivo prvi sa kartonima za sve grupe
Božović - Volkov, Baša, Savić, Pavićević - Bošković, Drinčić, Zverotić, Vukčević - Jovetić, Vučinić. Ovo je u suštini i ono najbolje što ova država može da ponudi kad je u pitanju fudbal.
Izgleda jako dobro na papiru, samo se nadamo da će ti igrači biti u formi potrebno za ovako važnu utakmicu.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Znači ništa nam ne mijenja to što je noćas bio remi između ENG i UKR ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Treba da odemo na Vembli i skinemo gace :smug: .
Iskreno,vise volim sto igramo odlucujuci mec sa Engleskom(i to u gostima),nego da igramo protiv kakve Ceske,Ukrajine,Slovacke ili slicnih jer bi tu 99% kiksali i poslije bi mi mjesec dana bilo krivo.
Ovako protiv Engleske niko nema ocekivanja i nema pritiska na igrace i niko im nece rijec progovorit ako 5-0 izgube,mogu samo da ispadnu heroji.Gledajuci nase sportiste,to je do sad bila situacija u kojoj smo se snalazili kao riba u vodi i protiv jakih je uvijek bilo do samog kraja povuci-potegni.Nema razloga da tako ne bude i ovog puta.
p.s. ne treba zaboravit da je poslije 270 minuta sa Englezima rezultat 3-3.Ajde da je 90 minuta,al poslije 270,tesko da je ovaj rezultat slucajan.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks