Ovo su se dogovorili
Tacno ce ovo prozivanje Engleza od strane ostrascenih pristalica shpanske lige da ucini da nam ovi daju jedno 4 komada, a ja cu onda da bash mrzim sebe shto sam na to upozoravao.
Deserve's got nothing to do with it.
Ovo su se dogovorili
Podgorica Podgoricanima!
sto se cini sa dodavanjem i micanjem utakmica sa San Marinom...
i dodao si ukrajini jedan bod...
E da, razmislite malo i o tome da Engleska u poslednjih 20 zvanicnih utakmica nije zabiljezila niti jedan poraz. Takodje ne zaboravite da je Engleska igrala bez Kerika, Runija,Velbeka, Defoa...veceras. To dovoljno govori koliko je tezak zadatak pred nama. Ponavljam, ne kazem da ne mozemo, ali nemojte vise potcjenjivati jednu od najboljih ekipa na svijetu kumim vas bogom.
Last edited by Recordare88; 10-09-13 at 22:15.
E volio bih da se Ukrajincima obije o glavu ovo svjesno igranje na X, imali su sve igrače, Englezi oslabljeni i generalno nemoćni i Ukrajinci bez imalo rizika na x. Računaju na 3 boda protiv Poljaka. A mjesec dana do tad. Povrijedi li se Konopljanka ili Jarmolenko, pritisak ima da skoči a Poljaci da namirišu krv. Jedva čekam 11.
Zar ne dodje Ukrajini 18 sa SM?
Imamo strasnu mladu repku,sad bi se zakleo da Zoric moze laganica odigra iza Jovete i Vucinica.
Alic i Vukcevic odlicni !
Ljudi, ako cete vec tako, zar vam nije lakse da maknete svima po 6 bodova. Ukrajina tako ima 12 i jednu utakmicu da igra, Engleska 10 i dvije, Crna Gora 9 i dvije, Poljska 7 i dvije.
a zar nije najlakse da niko ne mice bodove od jbng San Marina?![]()
Brate ti tu Englesku dizes kao niko, pogotovo prica ako se Runiju digne sam ce nas nakantati, evo vec tri utakmicu oni su blize porazu nego mi. Pa sa tom ENgleskom se svaka top reperezentacija sprda, niko ne kaze da su losi, samo pricamo imamo sanse, ako se iskoriste nisu toliki bauk, najgora su reprezentacija iz TOP 10...
Ljudi koja je fora isti je djavo micali ili ne micali bodove od san marina ?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja mislim da ako udju hladne glave da igraju i ne prime gol u prvi 20 minuta, da onda svasta moze da se desi. Ne zaboravimo da u dosadasnje 3 utakmice kako smo igrali rotiv Engleza, prvo poluvrijeme je bilo kriticno za nas, ali zato je drugo poluvrijeme bilu uvjek nase i cak vise sansi nego li sto je Engleska imala u prvom poluvremenu.
Mogu ovi momci puno da urade, vjerujem da mogu da prodju neporazeni na gostovanju Engleskoj, a mozda cak i da iznenade.
Naravno Damjanovic bi mi igrao u prvoj postavi. Jer taj momak mislim da uvjek moze da postigne vise nego bilo koji drugi nas igrac.
Od Engleske su trenutno jedino bolje reprezentacije Spanije, Njemacke, Italije i Holandije.
Ponavljam, nisu nepobjedivi, i nije nemoguc zadatak za CG da ih pobijedi. Vjerujem da mozhemo. Ali se ovdje preceralo sa smornom pricom, koja potice kod vecine koji je pricaju (cast izuzecima) iz (meni neshvatljive) antipatije prema Premier ligi, a ne bazira se na objektivnoj ocjeni engleske ekipe.
...a i belgija bi ih otresla!
A što je to ta ekipa pokazala do sad u kvalifikacijama pa i noćas? Neki atomski fudbal? Najdosadniju i najpredvidljiviju retro ostrvsku igru u kojoj noćas nisu ni imali individualce da naprave bilo kakvu razliku u igri 1 na 1. Otresli su Moldaviju i San Marino? Wow! Klasa su ispod Njemaca, Španaca, pa i Holanđana. Svaka prosječna ekipa može da igra sa njima. Ne može ih svako dobiiti ali svaka pprosječna reprezentacija kada im istrči na teren ima pravo da se nada jer ništa zastrašujuće sem imena nemaju pred sobom.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks