View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjutra vece mlada reprezentacija igra protiv Rumunije pod Goricom, Dule najavljuje pobjedu

Vlaisavljević: Pas igrom do pobjede

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore pokušaće pas igrom da pobijedi Rumuniju u kvalifikacionoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo (EP), kazao je selektor Dušan Vlaisavljević.

Crna Gora i Rumunija odigraće sjutra pod Goricom utakmicu drugog kola šeste kvalifikacione grupe za odlazak na Evropsko prvenstvo (U21 EP), koje će 2015. godine biti održano u Češkoj.

"Rumunija je u ovom uzrastu uvijek u vrhu evropskog fubala, ali trenutno su u krizi pa su promijenili selektora. Favoriti smo zbog činjenice da igramo na svom terenu, a do pobjede ćemo pokušati da dođemo prepoznatljivom pas igrom", rekao je Vlaisavljević na konferenciji za novinare.

On je kazao da velika očekivanja javnosti neće negativno uticati na igrače.

"Očekivanja javnosti neće imati negativan uticaj na igrače, jer oni najbolje znaju koje su njihove ambicije i riješeni su da dobrim igrama i rezultatima ostvare zajednički cilj", rekao je Vlaisavljević.

On je kazao da postoji par dilema oko sastava za sjutrašnju utakmicu, ali da je tim uglavnom poznat.

"Imam kvalitetne igrače na raspolaganju, samim tim i par dilema oko sastava, ali u pitanju su nijanse, jer ova generacija već godinu dana igra zajedno", rekao je Vlaisavljević.

On je kazao da je neizvjestan nastup napadača Zete Aleksandra Boljevića, koji se povrijedio na treningu.

"Boljević je osjetio bol na treningu, pratićemo situaciju sa povredom, pa ću odluku o njegovom eventualnom nastupu donijeti uoči utakmice", rekao je Vlaisavljević.

Defanzivac crnogorske reprezentacije Ermin Alić kazao je da je snažan kolektiv najveća prednost izabranika Dušana Vlaisavljevića u odnosu na Rumuniju.
    "Imamo dosta kvalitetnih igrača, od kojih neki igraju i u seniorskoj reprezentaciji, dugo smo na okupu,pa sam uvjeren u dobar rezultat", kazao je defanzivac španskog Viljareala.

Utakmica na stadionu pod Goricom igra se sjutra u 20 sati i 30 minuta, a sudiće je belgijski arbitar Aleksandar Buko.

U prvoj utakmici šeste kvalifikacione grupe večeras će igrati reprezentacije Republike Irske i Njemačke.

Crnogorska reprezentacija je u prvom kolu na svom terenu slavila protiv Farskih ostrva 3:0, a u narednom kolu, koje je na programu 11. Oktobra, gostovaće selekciji Njemačke.

Nakon završetka grupne faze deset prvoplasiranih i četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije izboriće plasman u plej of, nakon čega će žrijebom biti određeno sedam parova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ko ti je zamjena za tamo neke kasalice?
    Luka Djordjevic, recimo.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lucianeddu View Post

Ovdje se pljuje po Ukrajini, timu koji nam je uvalio 4 komada u poluvrijeme, ka od sale. Ukrajini koja je nadigrala Engleze na Vembli, a Poljake rasturila u Varsavu. Sjetite se da nisu imali trenera kad smo ih dobili (nasima svaka cast naravno).
    Gledao sam Engleska-Ukrajina utakmicu, nije tamo nadigrao niko nikog, vec su i jedni i drugi odigrali strashan mech. Remi je bio bash pravedan rezultat-oba tima su pruzila odlicnu napadacku igru. Zamisli kad engleska shtampa nije imala nikakve zamjerke na igru tima, a remizirali su na Vembliju protiv, po uobicajenom nacinu razmisljanja, slabije ekipe.

Mnogo se ovdje Englezi potcjenjuju i to nam se moze veoma lagano obiti o glavu. Evo citam post iznad da Englezi igraju losh fudbal. Mozda igraju, ako se uporedi sa reprezentacijama Spanije ili Njemacke. Za ostale su veoma dobri, vjerujte mi. Na kraju krajeva, to je ekipa koja je prethodno Evropsko zavrsila bez poraza i ispala na penale.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Engleska je velika reprezentacja to nikko ne spori, al ono sto smo napravili Englezima za 45 minuta bukvalno smo viktorije sa njima igrali, nisi centra mogli preci, a to nismo uradili ni mnogo manjim selekcijama. Bukvalno smo se 45 minuta igrali sa njima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Sjutra vece mlada reprezentacija igra protiv Rumunije pod Goricom, Dule najavljuje pobjedu
    Vlaisavljević: Pas igrom do pobjede
    Aoooooo, samo ne pas igrom, svega vam.
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Gledao sam Engleska-Ukrajina utakmicu, nije tamo nadigrao niko nikog, vec su i jedni i drugi odigrali strashan mech. Remi je bio bash pravedan rezultat-oba tima su pruzila odlicnu napadacku igru. Zamisli kad engleska shtampa nije imala nikakve zamjerke na igru tima, a remizirali su na Vembliju protiv, po uobicajenom nacinu razmisljanja, slabije ekipe.

Mnogo se ovdje Englezi potcjenjuju i to nam se moze veoma lagano obiti o glavu. Evo citam post iznad da Englezi igraju losh fudbal. Mozda igraju, ako se uporedi sa reprezentacijama Spanije ili Njemacke. Za ostale su veoma dobri, vjerujte mi. Na kraju krajeva, to je ekipa koja je prethodno Evropsko zavrsila bez poraza i ispala na penale.
    To je ekipa koja ne dobi ni Poljsku ni Ukrajinu, i koja će sjutra da pukne od Ukrajine. Ne potcjenjuje se Engleska ovdje nego se samo skreće pažnja fanovima premijer lige da se ne precjenjuje. U drugom poluvremenu ta jaka ekipa pod Goricom nije umjela povezati dva pasa i iznijeti loptu. U 3 utakmice nisu nas dobili. Na svom terenu znali su da puknu od, Hrvatske dva puta da ne dobiju Makedoniju . Mogu i od nas iako to nije realno očekivati. Daleko od toga da nije moguće
    Last edited by Superhik; 09-09-13 at 17:16.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Jeste, Brnovic je kriv sto su Pavicevic i Volkov dobili crvene, pogotovo Pavicevic. Mogao je da cuva rezultat, da zavrsi 0:0 i svi bi ovdje rekli, kakva *****, umjesto da rijesimo sve on igra na bod.

Rakune s' tobom ne bih diskutovao.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    i koja će sjutra da pukne od Ukrajine.
    Vidovita Violeta ti li si?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Jeste, Brnovic je kriv sto su Pavicevic i Volkov dobili crvene, pogotovo Pavicevic. Mogao je da cuva rezultat, da zavrsi 0:0 i svi bi ovdje rekli, kakva *****, umjesto da rijesimo sve on igra na bod.

Rakune s' tobom ne bih diskutovao.
    Nema šta ni da diskutuješ
    Da sagledamo činjenice:
    Brnović je kriv za prošlo prvenstvo zahvaljujući utakmici sa Češkom
    Brnović je kriv za ovo prvenstvo
    KRAJ.
    Nadam se da će ako je Dejo toliki idiot da ga zadrži i poslije ovoga svi fudbaleri da bojkotuju reprezentaciju pa nek se Dejo i Brna igraju kockica
    Last edited by Rakun; 09-09-13 at 21:59.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Brnović je kriv za ovo prvenstvo.
    Da sacekamo ipak 15 oktobar.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Da sacekamo ipak 15 oktobar.
    Nisam rekao da smo izgubili priliku već da je direktno on kriv(i on je to rekao) zato što lagano ne odemo u Brazil. Najtužnije je to da ako se nekim ludim slučajem i desi da odemo Brnoviću će se sve zaboraviti, pa čak i od strane onih koji su iznosili činjenice. Sreća vaša pa vam ja čuvam obraz.:afro: Da odemo u Brazil Brnović će i dalje biti loš.Ne kažem da je baš kriminalno loš već samo loš
    Last edited by Rakun; 09-09-13 at 21:51.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Lucianeddu View Post
    Bilo ko, bilo ko, samo ne Kasalica.

Ovdje se pljuje po Ukrajini, timu koji nam je uvalio 4 komada u poluvrijeme, ka od sale. Ukrajini koja je nadigrala Engleze na Vembli, a Poljake rasturila u Varsavu. Sjetite se da nisu imali trenera kad smo ih dobili (nasima svaka cast naravno).
    Ukrajina svidjelo vam se ili nije krem evropskog, a kamoli svjetskog fudbala i kao takva je itekako pobjediva, što smo i dokazali. Pa neka je nadigrala i ovoga i onoga.

Šta je to uradila zadnjih 100 godina pa da je se bojimo? Jesu li jači od nas? Jesu. Treba li da ih gledamo sa nekim strahopoštovanjem koje ne zaslužuju? Ne treba.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Znači po tvojoj logici nismo imali igrača više jer nam je igrač igrao loše ??!!!
    Znači košarkaška reprezentacija nam igra sa 4 igrača manje
    aj malo bolje ukljuci logiku, ja sam lijepo napisao da je igrac vise bio na 0 0 i da smo onda primili gol pa onda sve raspalo. Vasa je prica da smo sa igracem vis izgubili 4 0 a u stvarnosti je bilo da smo sa igrace mmanje izgubili 4 0
    tako da nema potrebe da pricas o necemu o cemu ja nisam, a nije prvi put da ekipa koja ima igaca manje primi gol iz neke kontre. a kod nas je bio iz Bonjeve greske. Najveca greska Brnovica je sto nije zamjenio nervoznog Volkova i Pavcevica jer se iz aviona vidjelo da ce dobiti crveni. i naravno njegovo uvodjenje 4 spica.
    Last edited by lepetanac; 09-09-13 at 21:59.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacnije prica je bila da smo imali igraca vise cijelo poluvrijeme, eto kao sto se vidi imali smo igraca vise nekih 20 minuta u drugom poluvremenu ali smo primili gol posle 7-8 minuta i od tada se sve raspalo. Jednostavno jedna losa noc iz koje je selektor shvatio da igra sa 4 spica ne ide. Istina trebao je da shvati i ranije ali sto da se radi.

Cekamo Englesku sjutra, pa za mjesec dana da se nadigravamo na Vembli pa sto bude

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Jednostavno jedna losa noc iz koje je selektor shvatio da igra sa 4 spica ne ide. Istina trebao je da shvati i ranije ali sto da se radi.
    Cekamo Englesku sjutra, pa za mjesec dana da se nadigravamo na Vembli pa sto bude
    Selektor se uči na kvalifikacijama za SP !!!!!!!!!!!!
    Čemu služe prijateljske ?

Nego ponavljam činjenice
    -
    zbog Brnovića smo propustili prošlo SP
    - zbog Brnovića smo 90% (optimistički procenat) propustili ovo SP
    DA VIDIM DA LI ĆE GA DEJO ZADRŽATI
    Kraj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grijese i mnogo bolji selektori od Brnovica.

Proslo je bilo Evropsko prvenstvo.

Kao sto rekoh, da sacekamo 15 oktobar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by StefanPG View Post
    Aoooooo, samo ne pas igrom, svega vam.
    Nego cimce brate mili nego sa pas igrim, da nece slucajno na vazdah da igraju????ß

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Kao sto rekoh, da sacekamo 15 oktobar.
    Nadajmo se, već su se čuda dešavala. Al' Brnović ni onda neće biti dobar selektor

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nadajmo se, već su se čuda dešavala. Al' Brnović ni onda neće biti dobar selektor
    bitno je da je Cico dobar, da je on ostao ne bi ni bili u baraz

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Sad jesmo ?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jos imamo sanse i za 1 mjesto u 2 puta tezoj grupi

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Da je Cico selektor sad bi bili ubjedljivo prvi i izdobijali sve i ucinjeli da najgori drugi bude iz nase grupe.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Jedna zanimljivost koja se tiče mlade reprezentacije. Naime, prvobitni spisak 20 igrača koji su pozvani za meč protiv Rumunije je "editovan" na zvaničnom sajtu FSCG-a. Prvobitni spisak je bio sa 7 grešaka o klubovima u kojima naši igrači igraju (i sad je jedna, jer Gojačanin igra u Javoru a ne u Jagodini). Dakle, sajt je objavio jedan spisak đe je upao u oči povratak Jovovića i Stijepovića iz Sutjeske. Svi portali su to objavili. Međutim, sada su umjesto njih dvojice tu Pavićević iz Mladosti i Hočko iz Budućnosti. E sad, danas je bila konferencija za novinare đe je govorio nepomenik i pretpostavljam da niko od novinara nije postavio pitanje o promjeni spiska pogotovo nakon sve priče o dvojcu iz Sutjeske. Niko ni da pita zašto nema Rista Radunovića jer je spisak izašao prije njegove povrede na zagrijavanju pred meč sa Sutjeskom. Sportsko novinarstvo u Crnoj Gori praktično ne postoji i ja to nikako da shvatim.

Prvobitni spisak
    http://www.cdm.me/sport/fudbal/vlais...ak-za-rumuniju

Izmijenjeni spisak
    http://fscg.co.me/201309013203/Vijes...rumunijom.html

Inače, u našoj grupi Njemačka večeras deklasirala Republiku Irsku u gostima 4:0.

"Rumunija je u ovom uzrastu uvijek u vrhu evropskog fubala, ali trenutno su u krizi pa su promijenili selektora.", rekao je Vlaisavljević na konferenciji za novinare.
    Da. Kad si u krizi mijenjaš selektora. Tako je u Rumuniji. Tako je i u Španiji. Tako je i u Bangladešu. I u Alžiru. I u Ekvadoru. Tako je svuda osim u Crnoj Gori đe ovaj nepomenik nesmetano upropaštava generacije zahvaljujući svom kumu koji ga održava na mjestu selektora mlade reprezentacije.
    Last edited by amnesiac; 09-09-13 at 23:28.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Cek sad ja ne svatam, Jovovic i Stijepovic su pozvani trenerali su, i on ih dan pred polazak makao sa spiska ?

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Spisak je izašao u neđelju, koji sat prije meča Budućnost - Sutjeska. Spisak je bio sam po sebi smiješan jer su 7 igrača promijenili klubove a napisani su klubovi iz prošle sezone. Na spisku su bili Stijepović i Jovović. Kad je spisak promijenjen ne znam. Pomislio bih da je greškom na sajt postavljen neki stari spisak, ali je na spisku bio Batrović koji ranije nije bio pozivan. Uglavnom, misterija i tragikomedija.
    Dick Laurent is dead!

Page 1392 of 2251 FirstFirst ... 3928921292134213821388138913901391139213931394139513961402144214921892 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)