Jakuza, oli to da kazes da je nas je Cico lose vodio?
Cudi me da je Barselona uzela Tatu, a najveci trenerski mag na svijetu, Zlatko Cico Kranjcar polu-slobodan. Covjek koji nema sto nije osvojio, koji je trenirao preko 20 timova/reprezentacija za 23 godina, koji je pritom notorni alkoholicar. Koji sad gazi sa premocnim Sepahanom. Junajtedu je prvi izbor bio Mojes, pa Cico. Liverpulu Rodzers pa Cico, Barsi Tata pa Cico, prije toga Viljanova pa Cico. Mislio bi covjek batalicete vise da klapite o tome.
Sjetite se kako je samo Cico prosipao, sjetite se Velsa, mozda ne bi ni igrali baraz da nije bilo Cice, mozda bi otisli direktno? Brna radi odlican posao, ovo je jedna od najtezih grupa, ako ne i najteza, a i dalje smo u igri, pritom stalno imamo milion kadrovskih problema. I Brna je nasa legenda fudbalska, istinska. Malo postovanja samo.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jakuza, oli to da kazes da je nas je Cico lose vodio?
Ne, ali niko ne moze da kaze da nas Brna lose vodi. Istina, izgorio je protiv Ceha ali mislim da je itekako naucio lekciju nakon toga. A malo znam sto se tu desavalo i kakav je njegov odnos bio prema reprezentaciji, to je nedopustivo, a odnos mora da bude reprezentativan. Niko nije lud da skloni covjeka pred kraj kvalifikacija ako nije u pitanju ozbiljan problem. Covjek ima problem i treba da se lijeci. Kad sam ja na stranu Savicevica kojeg ne mogu smislit'
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Covjek je naucio posle toga ahahahah
moram jakuza da te pitam koga je dobio na svoj teren brnovic................nikog
od koga smo bolji u dvomec..................nikog
brnovic je imao samo malo srece protiv engleza i to je to. Covjek koji ubaci 4 spica pa na silu da se da go. Englezi su divljani a kad je dosao neko sa malo mozga kao ukrainci usukao nam je 4 komada.
Na zalost on ce ostat i posle ovih kvalifikacija i to je zaista postalo zalosno sto se cini od kumovskih veza po CG
Bojim se da ce nas onaj poraz od UKR kostati, i to mnogo.
Ipak, evo ovi iz Vijesti su izbacili kombinacije:
http://www.vijesti.me/sport/u-kijevu...-clanak-148271
Kao što mnogi pričaju - mi oćemo na SP bez pobjede u PG? Sjedimo doma, pa imamo kad.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Najbitnije su 2 rabote:
prva - da shutra vece ne bude X izmedju ukrajine i engleske jer nam se onda stvari dodatno komplikuju
druga - ne vidim sto je lose u cinjenici da idemo na vembli da trazimo prolaz u baraz i to protiv ekipe koja uopste ne igra dobar fudbal. krucijalno , kao i u svim ovim mecevima, je da ne primimo gol u prvih 20 minuta i iz jedne kontre rijesimo mec. ne vidim cudjenje nacinu igre protiv poljaka jer su svi koji prate nasu reprezentaciju znali da je jedini i pravi nacin da se suprostavimo poljacima bio upravo onaj - bunker pa kontra. poljaci su zadnjih 20 minuta (bar njihova odbrana) jedva na noge stajali ali to nijesmo uspjeli da iskoristimo. nadamo se da ce bit bolje protiv engleza.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Svaka ozbiljnija ekipa bi uvalila bar 2 gola Poljskoj iz kontri u drugom poluvremenu. Odbrana je bila haotična, sredina previsoko...imali smo sve uslove.
I znam da danas je danas
pa dobro, mi smo neozbiljni. imali smo 2 sanse i nijesmo ih iskoristili - ni prvi ni posljednji put da se desava. apetiti su vam porasli i ocete odma , direktna linija za brazil a ne vidite da u ekipi ima igraca koji ne zaigravaju za svoje klubove. igrali smo bez 2 najbolja igraca (koliko god ih neki osporavali) i bod je odlican. ima situaciju da ides na vembli i trazis prolaz za baraz - ne ides da igras protiv spanije nego protiv engleske koja, da ponovim po n-ti put, igra los fudbal zadnjih godina.
Sasvim je realan porast apetita s' obzirom da Poljska, a ni Ukrajina nijesu neke posebno ozbiljne repke, plus Engleska koja je odavno uz Portugal najslabija među najjačima. Dakle, reprezentacije sa kojima možemo da igramo uz već provjeren recept. Ali takođe je realno da se šanse ne iskoriste kad se oslanjamo na Kasalice i slične.
I znam da danas je danas
ko ti je zamjena za tamo neke kasalice? nemamo mi bazu od 500 fudbalera pa da mozemo da biramo. ista stvar kao kod kosarkasa. sto igra ovaj a ne onaj.
nismo mi krivi za to sto igra kasalica, za njega nema zamjene on je zamjena zamjene u srecna doba. Taj momak kad je krenuo da ulazi umjesto mirka nisam mogao vjerovat. Zasto nije ubacio beciraja koji je usao u formu nego najgoreg moguceg igraca najgore crvene zvijezde u istoriji.
Umjesto njega može neko iz naše lige komotno, nijesu gori igrači. Igumanović bi mi lijevo igrao, bez zajebancije. Čisto da se proba neko, Kas je previše ograničen igrač. Brzina i ništa više.
Ili npr Grbić.
I znam da danas je danas
kaemSe,
ja nijesam zelio da otvaram pricu oko "slucaja kasalica" nego da pisem generalno jer se ovdje stvorila slika da su ukrajina i poljska tamo neke reprezentacija koje mi moramo da dobijemo. bez mirka i jovetica (ali onih from Juve and Fiorentina) mi smo slabiji od obije reprezentacije.
Igumanovica bih def. probao a i Grbica.
znam laciale u pravu si
medjutim cinjenica je da su to ekipe koje su makar jednom morale doma da se dobiju.
Cico je bio majstor da nabrije i igrace i nas publliku da se borimo da ginemo pogotovo doma, tacno je da su i njegoe pobjede dosta plod srece ali od tolike pozitive toga covjeka svi smo bili ubijedjeni da se doma ne moze kiksat i tako je i bilo.
Poljska i Ukr se moraju dobti doma da bi se islo dalje i tacka
Opet se bojim se vracemo u prosjek jer sledece kvalifikacije u zlatna sansa, a moras znat da koji god tim nam dodje iz prvog sesira a da nije italija ili engleska moze da nas dobije oba puta. Suma sumarum brnovica je ufatilo ludilo i opet je odigrao sa 4 spica u ispostavilo se najbitnijem mecu za nas.
Da se razumijemo nije los brna ali ja mislim da ovi rezultati nisu do njega vec iskljucivo samo do igraca. Da je tu iko na koga se mogu ugledat i ko ih umije napalit mislim da bi se islo na svako takmicenje.
Jer ako ukraina ima konopljanku a poljska levandovskog, blazikovkog, pisceka imamo i mi jovetica i vucinica koji za moj pojam se mogu nosit i sa nejmarom i hulkom ali samo sa dobrim trenerom koji moze da nacera mirka kao i konte sto ga je nacerao da trci 90 min
Bilo ko, bilo ko, samo ne Kasalica.
Ovdje se pljuje po Ukrajini, timu koji nam je uvalio 4 komada u poluvrijeme, ka od sale. Ukrajini koja je nadigrala Engleze na Vembli, a Poljake rasturila u Varsavu. Sjetite se da nisu imali trenera kad smo ih dobili (nasima svaka cast naravno).
Ada mi pljujemo po svakome. Engleze ćemo nadigrat i dobit, a Ukrajina je slabija ekipa od nas.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
mučno je čekanje do 11og oktobra
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Sjeti se Češke.
Sjeti se Ukrajne. gubimo sa 4:0 NA NAŠEM TERENU SA IGRAČEM VIŠE, EEEEJJJJJ
Postavio bih neki meme ali ne postoji dovoljno zabezeknuti i sa dovoljno dramatičnim facepalm-om
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa se onda malo učio kad smo igrali sa Ukrajnom i naučio (valjda)da nije dobro kad izgubiš 4:0 kod kuće i sa igračem više od reprezentacije iste snage(ako ne i gore)
Ali važno je da je oba puta priznao da je pogriješio, a ko prizna pola mu se prašta jer je sjebavanje reprezentacije u rangu lomljenja tegle džema
Sent from Rosetta Stone using Chisel
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
svako ima prava na grešku nije to problem, naravno da mu ne bi zamjerali taj jedan poraz da taj jedan poraz nije bila ODLUČUJUĆA FAKING UTAKMICA NA DOMAĆEM TERENU SA IGRAČEM VIŠE zbog koje smo se iz sigurne biznis klase leta za brazil prebačili na taksiranje ispred aerodroma.
svi pominju igraca vise a u stvari bilo je igrac manje na kraju. ako vec iznosite neke cinjenice budite korektni.
igrac vise je bio na 0 0 i onda smo primili gol pa se onda sve raspalo u paraparcad. a da ne pocinjem na temu da je Vucinic dao gol 1 na 1 da je sada Kasalica asistirao umjesto sto je pokusao da sutne a ocigledno to ne zna da radi. ono sta bi bilo kad bi bilo je glupa prica.
ali ako vec licitirate sa tim porazom budite korektni i ne iznosite da smo izgubili 4 0 sa igracem vise kad je bilo sa igracem manje.
a da se razumijemo ne branim Brnovica jer je na kraju falio taktiku, ali tu je bio splet losih okolnosti i lose forme sa njegovom losom procjenom da ce uvijek 4 napadaca da upali.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mirko Vučinić je izašao u 37. minutu nakon opasnog starta poljskog fudbalera, a veliki otok na koljenu i te kako je bio primjetan.
Žestok udarac dobio je i Stefan Savić, i to nakon drame u petercu u posljednjim sekundama meča kod poništenog gola Poljaka, pa će zbog hematoma u mišiću možda propustiti naredni meč Fiorentine.
U avionu po povratku iz Varšave, led je tražio i Elsad Zverotić, koji će se na prvom treningu Fulama pojaviti sa otokom iznad koljena. I to nije sve, na bol u zglobu žalio se i Marko Baša, pa je nakon meča pune ruke posla imao fizioterapeut Zoran Jovović. Srećom, nijedna povreda ne bi trebalo da bude teže prirode...
pa i da ne prodju na svjetsko ali kada cvjek ovo procita poslije jedne utakmice da mu ne bude zao poslije, kad se ostavi srce na teren
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ima jedan igrač za koga sam siguran da nije popio nikakav otok niti imao premor mišića nakon utakmice...Igra po desnoj strani
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks