Kako rusi zaustavljaju:
![]()
I ja bih volio da ga upoznam, uostalom nidje nema u zakon da je zabranjen prolaz kroz zuto.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
I to isto. Jednom je pokusao, ali nije uspio.
TAKUMI
ja sam jednom na stari a. 20 min ubjedjivao policajca da sam prosao kroz strelicu (u ponoc skretao sa starog u 8-8), a on veli da nema strelice uopste na tom semaforu i da sam prosao kroz zuto - veli vidjeo sam odsjaj od mec auta da sam prosao kroz crveno.. qq muke te.. zao mi je sto ga nisam snimio, stari panjat stoji tu 100 godina i veli ne postoji strelica na taj semafor..bruka
sent from tabure
Mene je jednom na kod gintasa zaustavio i veli: Prosao si kroz crveno! ja reko nisam nego kroz zuto.
Zabranjen je prolazak kroz zuto veli majstor![]()
Ja reko nisam cuo za to, od kad?
Oduvijek!
Ja reko aj da pisemo prijavu ali da napises da sam prosao kroz zuto.
AJ IDI![]()
PG CT - Mečka A prije loseg asfalta.
CT BD - Mečka A na Brajice.
Pocela kisa, klizavo je kao po spermi.
TAKUMI
BP - PG samo 2 patrole jedna u Mojkovac druga kod Manastira Moraca (onaj na motor standardno)![]()
Tragikomedija:
![]()
TAKUMI
Sumbitches!!! I kreteni sa motorima, i kreteni koji ne zaustavljaju te kretene na neki laksi i jednostavniji nacin.
Ovo su stavili blizu moje zgrade, ulica je dugacka 50 metara...
TAKUMI
Isti su na stari kod skole, lakse je ovako (:
Sta lakse, ovo je uzas. Trese auto kao roleri niz stepenica.
TAKUMI
ovo je neki kurton od covjeka izmislio i porucio u srbiji da naprave i podijelili zaradu a opstinari ili nadlezni za ovo uzeli procenat,,,,e na spomenik ovo im kacili....
ovo je redovna pojava vani ... po srbiji tek![]()
the World's leading dance event
Sensation
Što je ovo braćo kakve su ovo egzibicije sa ležećim?
vidjeh i preko vranica kad se ide da su ovakve postavili...![]()
braco ljulja iz kukova oce da izvali.... najaci test za amortizere i plivajuce kugle,selene,ramena i sl....
Nece ovo dugo dok ne pane snijeg u PodgoricuIma sve da ih povade snjegocistaci kao i vazda
![]()
Ja cu da skinem 2 i da otvorim tockovima kao kanal.
TAKUMI
Pa realno gledano dovoljno je 2 da se maknu to je 4 sarafa koja ces za 2 minuta da uklonis i normalno da prolazis da ne treses.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks