Da da, a ostale 4 firme su mu i dalje u stečaju.
Ako misliš da je on zaradio novac tako što je plaćao EKSPERTE, onda nešto stvarno nije u redu sa tobomn.
Evo ja ću da platim experte po 100,000 godišnje, svakog, a uzežu ih 10. Mogu li mi oni stvoriti 10 miliona za godinu dana?U kakvoj ti bajci živiš. Doduše možda si mislio na plaćanje nekih drugih experata .....
Meni je tesko kad znam nesto a vidim sto se radi - urusava se drzava I pr a vni poredak zarad politickih i licnih ineresa jedne vrlo mqle grupe ljudi. A cijena je zdravlje Hiljade ljudi I njihovi zivoti.
Umjesto da se ljatosiraju nesposobnih I neodgovornih oni ih drze ko okov oko sopstvenog vrata I skacu u more. Sve to nebi ja imao veliki problem, kad vec hoce to sebi da urade neosvrcuci se na one koji ih opominju, da ne zele citavu drzavu da povuku sa sobom.
Evo ponovo ali u danilovgradu!
http://m.vijesti.me/vijesti/danilovg...-clanak-148036
Sto trebq covjek da uradi da ih nacera da daju detalje zasto voda nije za pice?
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
http://www.vijesti.me/vijesti/elitna...-clanak-148220
super, blago nama sa madam
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
najstarije zanimanje, bilo ga je i bice![]()
She is only here to annoy herself!
Pa im je elitna prostitutka samo 300€ za noć? Taman nam je i elitna prostitucija elitna koliko nam je i elitni turizam elitan. A Nino Rašić ponude od 900€ odbija...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
za koliko se neke prodaju ovo je taman elitna prostitucija
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
uh, tako mi elitne protitucije i elitne klijentele....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sad će doći Vest i napisati " eto ni prostitutke vam nista ne valjaju, kad bi vi znali kakve su u Njemackoj auuuuuuuu, a jos i jeftinije"
Westu garant plaćaju tamo a ne on njima![]()
I primaju socijalu da ne bi umrle od gladi.
i jos nijesu lijene već prijenu na posa kao da im zadnja ura zakucala
Portal Analitika: 08. septembar 2013.
Preminuo akademik dr Radoslav Rotković
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vječna ti slava i hvala poštovani profesore... Tvoja djela ostaju da žive među Tvojim Crnogorcima i garant su Tvoje besmrtnosti...
Last edited by El Re; 08-09-13 at 15:14.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
A kako ga Pink spusti Vijestima za ono lazinanje o oduzimanju fotoaparata i diktafona od strane Bebe Popovica sve dokumentovano video snimkom
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
"Vijesti" su se potpuno pogubile u opozicionoj mržnji...taman kao neke vodje opozicije (koji su postali pokretni humoristički kabare, sa svojim izjavama), neki forumaši....to nije lijepo čak ni gledat...kad vidim tihu, BESKRAJNU, mržnju Rudovića na TV, Ivanovića, taj gubitak svake mjere i svake objektivnosti.....šta reći osim razumijem, ali..
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Ne, to je prof.dr.Stevan Lilić, kojem sam vjerovao dok mi je bio profesor na Pravnom fakultetu u BG, pa mu vjerujem i sada, svakako mnogo, mnogo više neo forumašima koji definitivno ne vide "cijelu sliku", ili plaćenim opoicionarima, kojima iz principa ne vjerujem mnogo (to ih hlebom hrani da pljuju SVE što pozicija čini!).
Pastujem samo dio, da bi bilo interesantno. Ko hoće cijelu izjavu profesorovu evo linka
http://www.e-novine.com/region/region-crna-gora/90407-Vijestima-privia-novi-balkanski-rat.html:
Postoje snažni razlozi da se vjeruje da je dominacija Vijesti i udruženih nevladinih organizacija u ovoj zemlji apsolutna. Oni su godinama “solo igrači” na donatorskoj sceni, aogromne donacije i novac dobijaju doslovno za bilo koji projekat, sve dok on ispunjava komponentu "demokratske opozicije vladi".
Ovakva vrsta dominacije postaje ozbiljno narušena pojavom Instituta za javnu politiku i međunarnodnog tima eksperata koji uključuje osnivače i veterane regionalno najeminentijih nevladinih organizacija u borbi za ljudska prava, menadžere IPA projekata, profesore, novinare itd.
Ja, kao predsjednik Upravnog odbora Instituta za javnu politiku sam bio jedan od pionira u stvaranju civilnog društva u Srbiji i Crnoj Gori, kao i jedan od osnivača udruženja pravnika za demokratiju YUCOM, i u kontinuiranoj saradnji sa Helsinškim komitetom u Srbiji i Crnoj Gori, Fondom za Ljudska Prava, Pravnicima za demokratiju, ICTY i drugima. To stečeno iskustvo mi daje za pravo da kažem da sam vrlo svjestan manipulacija i neligitimnih metoda kojima se nevladine organizacije u kooperaciji sa donatorima, ambasadama i međunarodnim organizacijama koriste. Takođe, mnogi od eksperata Instituta su međunarodni akademski eksperti koji su predavali i pohađali kurseve kao gosti predavači u Sjedinjenim Američkim Državama (Fulbright skola, Columbia univerzitet, UCLA San Francisko, Univerzitet u Pitsburgu,) i u Evropi (Univerzitet u Bolonji, Univerzitet u Orebru, Sarajevu, Bukureštu, Rimu, Bonu i Berlinu).
Mešavina politike, kriminala i prevare: Nebojša Medojević i Ratko Knežević, koktel majstori
Situacija se naravno naglo pogoršala nakon što je Institut osmislio i dobio sredstva od međunarodnih organizacija za projekte koji su od velikog značaja za dalji put Crne Gore u EU i NATO. To su uglavnom projekti koji se bave rodnom senzibilizacijom u sektoru bezbjednosti i implementacijom UN SB R 1325, kao i daljim naporima da se tema evroatlantskih integracija približi građanima, kroz projekte koji uključuju medije, mlade, istraživanja itd.
Ono što je, očekivano, najviše zabolelo biznis grupu Vijesti-NVO sektor, osim činjenice da se konkurencija ipak mora savladati znanjem i ekspertizom, jeste i konferencija za medije u okviru koje će Institut u novembru biti partner, a koja, suprotno uvreženom mišljenju, nema za cilj satanizaciju jedne, a glorifikovanje druge strane, već otvaranje teme medijske sekuritizacije, kao i javnu, otvorenu i nepristrasnu diskusiju više od 200 novinara, profesora i medisjkih stručnjaka iz svih zemalja Balkana i EU, o etičkim vrednostima u današnjem novinarstvu na ovim prostorima.
Nema potrebe da naglašavamo da je većina srodnih NVO pozvana da učestvuje na konferenciji i da pruži svoj doprinos unapređivanju medijske scene, ali su preovladali njihovi politički interesi.
Zahvaljujući Vam na pažnji, uprava, direktor i članovi Instituta za javnu politiku su Vam na raspolaganju za detalje, elaboracije i dokaze u vezi sa navedenom argumentacijom.
Prof. dr Stevan Lilić
kako bone tumačiš svjedočenje protiv sopstvene države (bez obzira što je vjerovatno bilo i istinito)?
http://www.pressonline.rs/info/polit...van-lilic.html
a da je kojim slučajem neko iz CG opozicije ovako svjedočio protiv CG...
Đe nam se po potpise valja uputit...
http://www.vestinet.rs/tema-dana/alb...pola-crne-gore
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
Da ti pravo kažem-ne dopada mi se nimalo taj gest U PRINCIPU.ALI NE IZJAŠNJAVAM SE KONAČNO, JER NE ZNAM OKOLNOSTI! Ako bi bila moja riječ ili stručno mišljenje dato tim Izraelcima, branio bih moj obraz po cijenu da idem i protiv države.U drugim situacijama, niti za bilo kakav novac ne bih svjedočio protiv MNE.Ali MORAM DA ZNAM VIŠE, definitivno...
Pozdrav,
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks