evo ja osvicem
dosadan tenis,kao da su na kakav trening,djokovic ga odradjuje lagano sto je bilo za ocekivat,ovome je kukavcu dosta dugih meceva :-P ali se ne da tako lako juzNJI![]()
evo ja osvicem
dosadan tenis,kao da su na kakav trening,djokovic ga odradjuje lagano sto je bilo za ocekivat,ovome je kukavcu dosta dugih meceva :-P ali se ne da tako lako juzNJI![]()
I ja a milion obaveza ujutro imam,a mec ziva dosada...![]()
docekasmo da publika na flushingu navija za rusa kao da je njihov rodjeni.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Vavrinka je odigrao još bolji meč protiv Novaka na Australian Openu. Pogađao je nevjerovatne poene, servirao brutalno, sa nevjerovatnim % prvog servisa i na kraju izgubio i otišao uplakan sa terena ispraćen aplauzom publike i samog Novaka. Vavrinka jednostavno nema psihu za velike mečeve. On je Rafi redovna mušterija iako je ponekad znao Federera da namuči. Dajem mu male šanse u polufinalu. Eventualno jedan set da uzme.
Inače, čitam razne komentare, kažu "da li je ovo kraj za Mareja". Nije kraj ljudi, momak igra dobar tenis, doduše ja ne volim takvu mrtvu defanzivu ali nije slučajno tu đe jeste. Fakat je sinoć odigrao jako loše(servis nula, kretanje nula, puno grešaka) što je rezultiralo da ga Sten počisti sa terena. Na mene Sten nije ostavio neki jak utisak iako su mnogi predviđali da će dogurati daleko na US Openu.
Vavrinka je pocistio Mareja bez izgubljenog seta, koji inace brani titulu...Novaka ceka jako tezak posao:
"Đoković: Došao sam da pobeđujem, ali nisam favorit u polufinalu sa Vavrinkom"
Vavrinka je sokirao sve, osim Sase Ozma, koji je, jos prije pocetka turnira,
u svojoj kolumni prognozirao ispadanje endija marija prije 1/2 finala.
RESPECT.
da se malo prisjetimo fantastičnog meča izmedju No1e-ta i wawrinke četvrto kolo australian open-a preko 4 ipo sata...ja mislim da je ovo meč godine
Oderi Vareniku...![]()
Volio bih da bude finale Rafa - Novak. Cisto jedno finale GS ove godine da bude sjajno.
2 brejka u prvi set ljepota.....
samo da citiram,posebno ovo sto si rekao da vavrinka nema psihu za velike meceve.evo zavrsen prvi set,unistio djokovica 6-2,pa sve i da ne osvoji ovaj mec,vazi za mentalno prejakog tenisera,sa jakim servisom i odlicnim udarcima,bekhendima i forhendima posebno,bez mnogo neiznudjenih gresaka i uopste nece bit novaku lako da ga dobije a ni nadalu eventualno ako bi igraliOriginally Posted by *Director
![]()
Last edited by AdO_pG; 07-09-13 at 18:03.
Vavrinka je u prvi set ima ubacen prvi servis samo 38%, bruka.
Na drugi servis Djokovic uzeo 10%, a Vavrinka 57%.
Nole ka da je imao boks mec sa Tajsonom pa dosao na tenis...Definitivno nesto nije ok sa Noletom i treba
mu neka promjena pod hitno.
Mozda bi bilo bolje da izgubi br1 - sok terapija.![]()
Sve i da dobije ako dobije uopste Vavrinku sa ovakvom igrom protiv Nadala sanse bi mu bile 0%
djokovica ubija u pojam to sto mu ovaj sve zivo vrace...
Citava ovogodisnja teniska sezona je jedan veeeeeeeeeliki letdown, ali dobro-nesto tako se moglo i ocekivati posle nevjerovatno dobre prosle.
Deserve's got nothing to do with it.
ko dobije ovaj set,dobija mec![]()
Malo se ćunuo![]()
auh,sad ce bit strasno,ocekivao sam bolju igru vavrinke nego u drugi set ali da ga ovako lagano dobije pff...
Novaku je trebao ovakav mec, da se probudi i krene naprijed, sad je brutalno dobar!
auuuu
bas ima problema...
steta.
Valjda Stan nastavi ovako iduce godine sad kad je vidio da može, bas bih volio da osvoji slem.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks