Celjust samo realno prica,sjetimo se samo vemblija,osim one precke nista nismo uradili a i sinoc protiv poljaka prvih 10minuta se s loptom nismo mogli sastavit,da nismo dali go ko zna sto bi bilo...
Celjust samo realno prica,sjetimo se samo vemblija,osim one precke nista nismo uradili a i sinoc protiv poljaka prvih 10minuta se s loptom nismo mogli sastavit,da nismo dali go ko zna sto bi bilo...
Mene je kod Engleza samo strah od onoka Volkota praznoglavoga. Kad je primi i krene, mozes se samo prekrstit. Ali sreca stvarno sto nema dva grama mozga inace bi bio vrh fudbaler. Eto Wilshire je sad malo u formu a svi ovi ostali starci su daleko od onoga sto su nekad bili.
Nama treba taktika od sinoc ... Svi iza lopte i krljaj.
Ja se sjecam jedne Grcke koja je na prvenstvu Evrope sa 2 suta najvise u toku utakmice osvijla Evropu, sjecam se jedne Zvezde koja je pokorila svijet, jedne Hrvatske koja je pokorila Vembili, jednog Porta koji je pokorio Mancester, i mnogo drugoga. Opusteno momci
Vala i mi dobismo grupu... 4 ekipe koje se bore za 2 mjesta.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Apliciralo se za tu vizu,da ako nam izdaju pa da prisustvujem najvecem sportskom dogadjaju u istoriji Crne Gore na najvecem i najboljem stadionu na svijetu , pa sto bude bude .
Vjerujem u pobjedu pa koliko god bili jaci bolji i tehnicki potkovaniji.
ovo bi ti ok prica bila da smo mi sa njima odigrali samo onu jednu utakmicu na vembliju.medjutim, desile su se jos dvije.u jednoj nijesu znali okle im puca (ono kad smo baraz izborili) i dje smo ih nadigrali. ovu zadnju, osim prvih 10-15 minuta smo bili ravnopravni ako ne i bolji a pri tom smo bili i oslabljeni. niko ne kaze da smo mi jaci od njih, al mozemo sa njima da igramo i imamo cemu da se nadamo.
ako svi budu spremni i daju svoj maksimu sve je moguce.
I ja bi aplicirao da se ne ceka ovoliko.
Kakvi su ukrajinci skoro pun stadion protiv san marina
Podgorica Podgoricanima!
Bih samo pozdravio onoga Pekovića, gosta u studiO.
Otvoreno odma brate, Džudović kriv za go i zdravo, tačno je dobro reko, on se kreće kontra zakona gravitacije.
I da Drinčić ne postoji na terenu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Prvo je pogriješio Krkotić, a onda Džudovo kretanje najbolje može da imitira pijanac koji pred zoru izlazi iz birtije. Kakvo mu je ono udvajanje?
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Drincica zbilja nidje nijo bilo.
A tesko je iko u drugom poluvremenu mogao I doci do lopte kad je samo Simona trazila.Odusevio me momak. Iako se vidjelo da fizicki nije u formi, grizao je i ginuo je.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pošto pričaš o utakmici sa engleskom da te pitam nešto.
Koju si ti to utakmicu sa Engleskom gledao u kojoj smo u prvih 10-15 min. bili bolji ? Tu utakmicu niko iz CG nije gledao tako da mora da su se negdje skupili i igrali samo za tvoje oči.
Kad smo igrali sa Englezima čitavo prvo poluvrijeme su nas gazili, a u drugom smo ih razbili kako ih niko razbio nije
Sent from Rosetta Stone using Chisel
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Šta ste vi očekivali od Drinčića, čovjek osam mjeseci od povrede nije imao utakmicu u nogama. S obzirom na to, on je odigrao koliko je mogao, imao je par dobrih pasova u drugom poluvremenu a to je ono što nam najviše treba od njega.
Ljudi, Rakunu je samo do rasprave i iskljucivo zbog kontriranja drugim ljudima dolazi na bilo koji forum. Da ovdje neko sad napise da je Messi dobar fudbaler, on bi mu odgovorio nije nego je losh, samo da bi se svadjao. Iskulirati i kraj.
Deserve's got nothing to do with it.
Interesantan klip:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=x9uVmddh3_E
Kako se izblamiraše momci, 2 minuta su ležali dok im ne javiše da nije go.
Bijo si poziw koi se neodbija
Da smo uzeli da damo gol, sudija ne bi pustio.
Isto je zanimljivo to sto su nasa dva igraca, pa onda se pridodao jos jedan, branila gol od njihovih 5. U poslednjim sekundama meca.
Tako je bilo i tokom meca. Ko odgleda snimak, a mene bas mrzi, moze da vidi koliko zadnji vezni, pa i zverka, cesto budu daleko od lopte, kad je defanziva u pitanju. Sve ostane na stopere.
Jer svaki pas oni prekinu, jer nasi stoje i cekaju loptu
Podgorica Podgoricanima!
Ne mogu da vam opisem koliko mi je milo sto su se onako zajebali kod drugog gola i koliko sam ja slavio. Neka no je u cijeli kafic nastala ludnica, pomama i skakanje kao da smo dobili. Euforija je bila!![]()
Ne dirajte mi Dzuda mooda kumim ve bogom. To je bog i batinaKod gola Poljske nisu pravili faul jer ih je bilo dvojica na njega i mislili su da ce mu zatvorit prostor za sut. Ali, kao sto smo vidjeli, Levandovski je malo brzi i spretniji od Dzuda. To smo znali i prije utakmice. U ostalom, malo koji defanzivac bi Levandovskoga drza bez greske cijeli mec.
Nema kalkulacija. Protiv engleza na pobjedu pa il' pukovnici il' pokojnici..
Problem ce biti ko ce igrati umjesto V. Bozovica, jer on uz Krkotica jedini ima parne kartone, a imamo dvije varijante Simica i Vokova, pa neka vidi Brna sto mu je bolje, tj. ko je manje gori..![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks