Dobro je sto se Vucinic poveijedio jer do kraja bi zaradio ceveni, a u odbrani bi imao 0 ucinak, jer do povrede je nikad manje trcao.
Meni se cini da je ovaj teren dva puta veci od podgorickog.
Nego imamo li mi koga na klupi lise Beciraja i Simona. Inace da se kladim bacio bi koju na Crna Gora dobija crveni.
Poslato sa kucalice
1. Povreda Vucinica jeste hendikep, jer gubimo klasu koja jednim potezom moze donijeti prednost, ali pri defanzivnoj postavki koju igramo i nije toliki hendikep.
2. To sto Blascikovski bushi nove analne otvore nasoj lijevoj strani takodje nije toliki hendikep-u stvari jes' ali jbg, Bozovic Vladimir je jednostavno los, a jedini dostupan-tu malo sto moze da se uradi. Basha radi doktorski posao, igra prekrasno-momak mora da brine o krpljenju lijeve strane plus o Lewandowskom, sto nije nimalo lako.
3. Zabrinjavaju dvije stvari: Prvo, sto sredina Krkotic-Drincic ne funkcionise kako valja. Premeka je, gubi lopte pod pritiskom (tako smo gol primili greskom Krkotica pod presingom na sredini i namjestili jos jednu shansu Poljacima) i ne trci dovoljno. Mislim da je izvodjenje jednog od njih a uvodjenje Simona, uz prekomandovanje Zverotica u sredinu esencijalno. Drugo, losa igra Savica. Mnogo loseg postavljanja desno, ispadanja i nepreciznih pasova. Za pasove ajde da kazemo da ne saradjuje sredina i Dzudovic adekvatno sa njim (citaj ne trce i otkrivaju se) ali 2-3 puta se nashao gdje ne treba. Brna to mora sredit' na poluvrijeme kako zna i umije. Takodje dezhurnim usijanim glavama Kasalici i Bozovic Vladimiru mora objasniti par stvari, jer ce dobiti crvene.
4. Sudjenje blago domacinsko-u prvom redu zbog Vucinica koji je i te kako bio nagazhen i potpuno neopravdano je dobio zhuti.
Sve u svemu, nije ovo loshe. Pretekli smo 45 minuta a da ne gubimo-mozhe se ovo i dobiti do kraja.
Deserve's got nothing to do with it.
Ajde da pisemo peticiju da se ukine ovo javljanje iz studija u poluvremenu I ovi gosti sto u podzamu dolaze ;p
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ima li neko ko bi stao na loptu na sredini, da dobijemo ovo, cak i sa beznadeznom odbranom... Dva razumna pasa nas dijele od postizanja gola, bukvalno.
Koliko su nasi igraci sporiji od njihovih je smijesno gledat. Dzudovic, Bozovic, Krkotic, Drincic, Boskovic....da ne mogu sporiji bit.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A kako ovi nasi glibovi ne slome Levandovskog ka ovi Vucinica, nisu ludi poljaci odradise to lagano i znaju da su zavrsili posao bar sto se naseg napada tice..
A ona dva strucnjaka pustise Levandovskog da da go lagano,niko da ga faulira slucajno a ovi Mirka na 30 metara od gola iskasapise i jos citava odbrana bila nazad, dobro je sto ga nisu jos i po glavi pomazili prije nego sto je sutnuo, e usta im se po*****..
A nije Kasalica no kEsalica
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
...i Svetog Vasilija. Amin.
Dako ti pomogne moj Vukcevicu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo je nezdravo sto cinimo s loptom.
Ni vidjelo ofsajda.
Treba bit realan i rec da smo igrali fudbal u grupi dje su bili super jaki Poljaci, nezgodni ukrajinci i Englezi. Cetiri ekipe za dva mjesta. Toga nema u drugim grupama. Poljaci su sigurno 7-8. ekipa Evrope.
ee moja kesalice...
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Kakva je ovo kesa, ovo je nerealno, a ne sto ne zna da sutira, no ne bi proba da asistira, samo da proba.
Jel Kasalica fudbaler?
U neku ruku je dobro sto se povrijedio Vucinic..Bar necemo opet gledat 4 napadaca na teren..
Al dzaba kad je tu Kasalica..
Mislim da su ili Djordjevic ili Bakic na klupi... Otkud ovom ideja da udje Kasalica, nece mi bit jasno.
Zar i ti sine Dejane ?
Nasi su bre, ajmooooo!!!
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Mi smo reprezentacija koja sebi ne smije dopustiti onakve promašaje. Jednostavno je tako.
Dick Laurent is dead!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks