A gdje je Jovetic ?
Da ako ga da Joveta nocas :listening_headphone
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Neka Recordare Beciraj je Varvarima nacionalni heroj .... Nikad nisam niti cu ikad svatiti kako jednom Beciraju vise puta tokom utakmice moze da se skandira u odnosu na Misu
Dace ga Simon to je klasa igra u evropsku Vojvodinu.
Kako ću ovo prelagano da gledam, bez kapi nervoze. Amin.
Mi kao narod ne bi umjeli zivjet bez nervoze.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zato cemo svi od infarkta da umremo...
Kosarkasi su nas naceli danas, mislim da ce nas ovi fudbaleri dokrajciti...
Nemam nista protiv Simona. Dobar je to igrac. Uspijeva da se izbori za pola sata igre po utakmici u paklenoj konkurenciji.
Nego reko cisto da probamo malo i Beciraja posto evo svaku utakmicu da po vrhunski go. Za reprezentaciju ima dva gola u ove kvalifikacije i fizicki je maksimalno spreman. Uz to igra za tim koji je za malo trecu godinu zaredom igra ligu sampiona.
Jovetic je sjajan ali dodjavole te povrede, pritisak javnosti, vlaznost vazduha, nakvasen teren, kamencic u kopacku, jabulani, urokljive oci, odsjaj s lopte, pokvareno mlijeko, iznenadni vjetar, kamen u bubregu ... Bitno da ima asistenciju protiv Ukrajine da se prepricava dan danas.
umuntu ngumuntu ngabantu
Ajde srećno !!!
Ajde dako nas Bog pogleda konacno...
zna li neko postavu?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
valjda ka što je bilo i jutros najavljeno, samo damjanović umjesto jovetića.
bezveze ispade s njim opet, nije odradio pripreme da valja od čekanja transfera, protiv bjelorusije se povrijedio i još se nije oporavio...
Božović,
Savić, Baša, Džudović, V. Božović
Zverotić, Drinčić, Krkotić, Bošković
Vučinić, Damjanovic
Ima li ko kakvi link da valja kumim ve bogom .... Ovo sto nadjoh je slabo.
Ovo je jedini koji imam -- http://www.sportlemon.tv/20130905/vv...18-634634.html
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Morao je da Božović namigne.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks