samo da ne primimo gol u prvih 20 minuta
samo da ne primimo gol u prvih 20 minuta
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
sviđa mi se što savić igra beka, mislim da mu ta pozicija više lieži, kad nije komadant odbrane. slično igra i u fiorentini, bočnog štopera u formaciji 352. nekako mi je lakše kad kiksa, da znam da ima neko iza da izvrši korekciju
Isto velim, btw ko je ovaj strucnjak? http://www.cdm.me/sport/fudbal/vukov...skom-prvenstvu
Neki karijerista, reklo bi se.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
hahah ali ozlojeđeni komentar:
ofk mladost titogradako je Crna Gora suvise slaba, sto onda reci za tvoju serviju (od latinskog servi-sluge) koja je izgubila sve sanse jos prosle godine??? supka se covjek poljacima posto tamo igra, a ne umije sebe i svoju reprezentaciju vidjet, pih. balkanci su stvarno najgora sorta ljudi.prije1 min 35 sec
baahah, odlično
Inače, koga uopšte boli ***** za njegovo mišljenje i što se ono uopšte prenosi?
Totalno nepoznat lik, čije mišljenje nije mjerodavno ni u njegovoj kući, a kod nas dobija medijski prostor.
Last edited by Albatros; 06-09-13 at 11:08.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
da se napale ljudi
Da bi neko to pročitao, postavio na cdm i da bismo komentarisali nekog mediokriteta koji je možda u pravu.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Možda jeste u pravu, ali jednostavno da je to rekao neki Stiven Džerard, Dik Advokat ili makar Boban Rajović, pa ajde nekako...
I znam da danas je danas
Neki anonimus od trideset i kusur nasao za zgodno da komentarise kvalitet Vucinica, Jovetica, Base... i jos bi nekog trebalo da zanima njegovo misljenje... amaksetamozivotati
Samo da kazem da mi nije jasno zbog cega se Drincicu daje prednost u odnosu na Vukcevica, jer je Simon sigurno spremniji u ovom trenutku. A i nejasno mi je odakle Boskovic na bocnoj poziciji s obzirom da i kad je bio najbrzi bio je...spor.
Ja mislim da bi tandem Vucinic-Beciraj bio odlican. I jedan i drugi su u dobroj formi.
Koliko je nasih navijaca tamo zna li se?
Drinčića bi i sa jednom nogom u prve ubacio da igra.. Bez njega nam je vezni red, jedna velika 0. Zbog veznog reda nismo dobili Ukraince doma.
zaboravili ste kakva Drina zna da bude kesurina
Ko će izvodit kornere onda?![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ko će onda da ne dobaci ni do prve stative iz kornera?![]()
I znam da danas je danas
Rece mi drug koji je posao tamo da Vucinic i Damjanovic pocinju jer Jovetic ima neku povredu misica..
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Vucinic-Damjanovic... Zvuci dobro, cini mi se da je ovo prvi put da njih dvojica igraju zajedno u napadu.
Ovo je sjajna prilika da se Beco stavi naprijed i vidimo sto zna ali sasvim sam siguran da se to nece desiti.
Aoo sto se radi sa Becirajem dao dva gola, i odma ga treba u prvih jedanest....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks