Duhovitost, ako je osoba duhovita, odmah znaci da je i inteligentna. Eto dvije osobine.
Naletjeh na nekakvo kao istraživanje gdje se pokazalo da 53 odsto žena smatra sposobnost slušanja najprivlačnijom crtom muškarca, šta vi mislite? Ne mora jedna.
http://www.kolektiv.me/magazin/sex-ljubav/11/item/10422
Last edited by puppy; 28-08-13 at 11:10.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Duhovitost, ako je osoba duhovita, odmah znaci da je i inteligentna. Eto dvije osobine.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Ovaj moj je tako mene sve slušao, kada zvocam, kad se jadam, kad filozofiram, kad mu ne dam da dođe do riječi, kad ga kritikujem,...
ja pomislim...e ovaj je pravi...sluša me i klima na sve...
Poslije vjenčanja mi je priznao da kad ja pričam on čuje neko zujanje i mumlanje kao ''zbbzmvklčkvdnvjknakjsbhljoldgvdslm'', da me samo gleda i klima glavom
I naravno, na kraju doda: ''Potpuno si u pravu i slažem se s tobom.''I tako ja zadovoljna i on bezbjedan
Toliko o slušanju![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Na to se loze cure koje nemaju nista u glavU, novci, kola, sve je to prolazno, sad ga ima, sjutra ga nema. A i nekim momcima je dzabe sto imaju sve pokretno i nepokretno, kad ne umiju da smuvaju curu. Znam ih takvih...
Zato, kad neko ima stav i sharmprivlaci ko magnet
![]()
uzdignut...
do pupka...
Sell the Vatican, Feed the World!
Definitivno stalozenost koju on ima u momentima u kojima je neophodna, ta mirnoca koja me najcesce izludjuje ako sam "spremna na svadju" a u sustini mi najvise odgovara jer bi drugacije bilo nemoguce.
I ne znam koliko je to osobina ali njegova logicnost, inace je regionalno bio najbolji matematicar u svoje dobapa se taj vid razmisljanja matematicki dobro odrazava na nas kada su u pitanju odluke.
Sto nikad ne osudjuje ljude. Sto misli da su, za razliku od mene, svi ljudi sustinski dobri...
Last edited by Oljce; 28-08-13 at 16:16. Reason: Joj, samo bih dodavala <3
Ja ne znam šta će muškarci ovdje kad je ovo pitanje za žene, na ženskom kutku. Osim ako neki nije, hm... :mrgreen:
Ja moram da priznam da je i mene privuklo to što smo uvijek vodili duuuge razgovore o svemu i svačemu, potpuno iskreno i otvoreno i ta njegova iskrenost je nešto što me i dalje oduševljava.
Jako mi je interesantno što za evo preko dvije godine pamti svaku, ali baš svaku riječ koju sam ikada rekla o bilo čemu da se ja nekad začudim odakle on zna nešto jer zaboravim da sam mu to nekad davno rekla, pa bila u pitanju neka najbanalnija stvar. Sad se nekad desi da nešto pričam, a priča mi je dao Bog uvijek široka i podugačka i uvijek skrećem sa jedne teme na drugu, pa skočim malo do treće pa s nje na četvrtu pa miks pete prve šeste druge treće sedme četvrte i tako u nedogled da je nekad stvarno nemoguće pohvatati o čemu pričam i postane stvarno zamorno i meni samoj hahahhaha :mrgreen: i onda se on uhvati za glavu i bukvalno kao da kaže ono FUUUUUUUiako možda na početku ne bi tako reagovao nego bi me pomno i strpljivo slušao. Ili nekad kad krenem tako od kulina bana pomislim da me ne sluša tj. učini mi se da djeluje nezainteresovano i kad mu to kažem, časti mi ponovi sve što sam rekla!
![]()
Nekako možda od svega najviše volim to što sam mu uvijek na prvom mjestu i što mu nikad neće biti muka da pred bilo kim pokaže da me voli i koliko mu je stalo, i stvarno mislim da tu osobinu može da ima samo pravi muškarac.I tako ga nikad neće biti sramota da mi preko telefona kaže volim te ili nedostaješ mi ili bilo šta lijepo iako je sa društvom ili sa roditeljima i sl.
![]()
Last edited by Oljce; 28-08-13 at 16:20.
Pa jel ti bilo tesko kada si primila k znaju to saznanje?Zar nisi mogla sama da osjetis kada te istinski saslusa a kada ne? Meni nije bitno da me slusa kada pricam o mojoj macki (pokoj joj dusi) i njenim dogodostvinama i kako smo mi spavale zajedno jedno vece (najduza noc u mom zivotu), al ako imam neke svoje dileme bitno mi je da pricam sa nekim i da znam da sam saslusana. A i mora me slusati ako hoce da ucestvuje u razgovoru, zar ne?
Inace, meni je najprivlacnija crta kod muskarca kada zna da ucini da se ja bezbrizno osjecam u njegovom prisustvu, poput prave curice, jer sam po prirodi osoba koja se mnogo preispituje te zato volim kad mi neko ublazi tu stranu mog karaktera. Ne smijem dalje da pricam, stidim se :biggrin:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Samo da ne zaspi dok zvocaš..
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
I to bogami. Kad se zaštitnički ophodi prema meni i kad mi je velika podrška u životu za sve situacije. To valjda svaka žena želi.
I ono najvažnije što mi sad pade na pamet, a ne znam kako ne pomenuh prije, je to da muškarac čvrsto drži do svojih principa i časti i da sam stopostotno ubijeđena da me nikad neće prevariti, iznevjeriti ili izdati na bilo koji način, da mogu u potpunosti da mu vjerujem i oslonim se na njega u svakom pogledu. I zaista ne bih ni mogla biti (tj. ostati) sa nekim ko nije takav.
A i mene je sramota više da pišem i nabrajamali evo još jedna stvar (do sledeće prilike kad ne mognem da izrdžim
): volim tj. obožavam ukoliko muškarac pored svoje čvrstine i tog stava koji posjeduje je li pravi muškarac, ima u sebi svoju djetinju stranu koju samo ja budim i u kojoj neizmjerno uživamo zajedno pa se onda bebimo i mazimo i ponašamo kao dvije najveće bebe na svijetu hahahah, ja prosto uživam u tome i baš bi bio grijeh da tu svoju blentavu stranu ne mogu da ispoljim. :cower:
Isti je ka ja!
Ća je život vengo fantažija!
Izuzetno cijenim ćutologe.
Prije navedoh inteligenciju i duhovitost. Odusevljava me kad momak ima manire, kucno vaspitanje, kad misli na druge, a ne samo na sebe. Ovo se sve moze staviti pod 'postovanje drugih'.
trpeljivost i strpljenje.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
ja bi prije reka maltretiranje, jer svaka onda trci za tobom... glupo ali istinito.
trpeljivost ne znachi i to da on trpi maltretiranje. no, sve se promijeni od kad Vujakliju rinejmovashe u vukajliju.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Muškarci su kao diplomate, a zajedničko je što su i diplomate i dame uvijek neodređeni. Ako diplomat kaže da - znači možda, ako kaže možda - znači ne, ako kaže ne - nije diplomat. Ako dama kaže ne - znači možda, ako kaže možda - znači da, ako kaže da - nije dama.
A privlačnost je nemoguće odvojiti od univerzalija samopouzdanja, kao što nesigurnost ženu čini privlačnom, tako nesiguran muškarac ne može biti privlačan.
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
Sto je nacin na koji gledamo svet dosta razlicit, nekad suprotan i to cini zabavnim svaku zajednicku stvar ali se uklapamo odlicno jer imamo isti cilj. Privlacne su mi sve njegove osobine i mane i vrline (rimujem cak) , volim kakav je kad se probudi i nije za pricu pa se najcesce ljutim na njega jer nije divan ali volim to i ne bih menjala za ljubaznost jer to nije on. Ljudi su isti, ustaju, jedu, peru zube... svakoga dana isto. Nije njegova osobina sto me voli, niti sto mi ne kupuje nista... Voleo bi me i neko drugi ali ja mozda drugoga ne bih. Volim sve osobine koje imaju i drugi ljudi a zasto bas njega volim... KO TO ZNA.. Kad bih definisala zasto, mogla bih bilo koga drugoga da volim.
Last edited by Oljce; 04-09-13 at 15:59.
najprivlacnija je sirina zar ne?
O_o
Hrabrost. A onda zastitnicki odnos prema meni, strpljenje, inteligencija, iskrenost, ma svasta bih nabrojala
I'm the hero of the story, don't need to be saved.
Ako treba samo jedna onda je to dobrota, a ako mogu jos koju da dodam onda je to veliko dijete u njemu, njegov intelekt, interesovanja...
dva i dva su tri
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks