Kecojevic?!?
Ja sam mislio da je on svoju epizodu zavrsio sto se reprezentacije tice, a ne da pocinje u jednoj od najvaznijih utakmica ovog ciklusa.
Bozovic, Savic-Basa-Kecojevic-Bozovic, Vukcevic-Drincic-Zverotic-Boskovic, Joveta-Mirko je vjerovatna formacija.
Ovdje bih promijenio sledece: Umjesto Bozovica Igumanovic, Drincic bi mi usao sa klupe a igrao Krkotic, Damjanovic (sic) bi mi igrao sa Mirkom a Joveta takodje usao sa klupe.
Deserve's got nothing to do with it.
Kecojevic?!?
Ja sam mislio da je on svoju epizodu zavrsio sto se reprezentacije tice, a ne da pocinje u jednoj od najvaznijih utakmica ovog ciklusa.
a kako to zavrsio brate? odigrao je lose debitantsku utakmicu koju je silom prilika igrao, i nije da ga prizeljkujem u prvom timu jer mislim da je Dzudo mnogo bolje rjesenje, ali ne "zavrsava" se tek tako. Mogu ti nabrojat pola naseg tima koji je imao losija izdanja, pa se i dalje oslanjamo na njih, sto je NORMALNO.
bice zajebano jer ukrajinci igraju 3 meca kuci i gostovanje san marinu. prije ce oni nanizat 4 pobjede ili 3 pobjede i remi nego li englezi.
ako dobijemo poljsku onda cemo vidjet za koga da se navija u srijedu izmedju ukrajine i engleske. ima tu dosta kombinatorike mada bi jedan x najbolje lega'.
Last edited by laciale; 04-09-13 at 09:04.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Što se čini, opet euforija po medijima.
I opet smo nerealni.
Nevjerovatno.
Ako iščupamo neriješeno,puna kapa.
Vazno je ne izgubiti sa velikom razlikom, sve ostalo e odlicno....Nazalost ovo ce biti nasa realnost.... A vec sad smo mogli da kupujemo karte za Rio
Mislim da cemo uzet 3 boda,u slucaju da ih ne uzmemo,ugasili smo ga :P
Zna li se sastav koji ce nam biiti ? :P
http://www.vijesti.me/sport/fornalik...-clanak-147568Poljski mediji pišu da je situacija u reprezentaciji poljske “daleko od idilične” nakon što su napadači Arkadijuš Milik iz Augsburga i Artur Sobieč iz Hanovera otpali zbog povreda, a Levandovski ostao jedina opcija u napadu.
Sam on moze da nam da 25 golova.
Ja sam nesto ubijedjen da necemo izgubit od Poljske, ne znam zasto..
Isto tako sam znao da necemo dobit Ukrajinu![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Koliko mene sjecanje sluci on se sa nasom odbranom u Podgorici posrpdao prolazioje pored stopera ka da ih nije bilo...
kad je onoga Savica pretrcava ka pored bandere sto ce tek ovome Savicu, koji zaigrava nije, da napravi?
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Last edited by Rakun; 04-09-13 at 15:00.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Problem sa Dzudom je shto je jednostavno ostarao i maksimalno usporio igru. Covjek je prakticno heroj i kapiten svog kluba, Spartaka iz Naljcika, a opet-trenutno je u tom timu (gdje je dakle institucija) rezerva, a tim je 17i u drugoj ruskoj ligi. To dovoljno govori u kakvoj je formi.
Deserve's got nothing to do with it.
Slazem se za Dzudovica, koliko god ga mi voljeli moramo biti realni.
Kecojevic je standardan u svom klubu i u boljoj je formi, a mora dobiti minutazu u ovakvim utakmicama jer treba na njega da racunamo i u sledecim kvalifikacijama.
kako ce poljaci da se prosetaju po terenu
aj podsjeti me o "onom " Savicu ? taman je presao bio iz Sitija posle blijede sezone prepune kikseva i bez samopouzdanja, ja ga takvog pamtim, pa me podsjeti kad ugrabis sto sam to zaboravio?
a "ovaj" Savic iza sebe ima jednu odlicnu sezonu, full pripreme i prakticno je prvotimac, preskocio je posljednji mec.
trebali bi da otvorite topik DEPRESIJA
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks