sigurno su reporteri vijesti mnogo zadovoljniji ovakvim raspletom, nego da su opalili tih nekoliko fotki Caneta i trt prt
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
oh blago zemlji s ironichnim intelektualcima. aj da se vozi neki avion, to bar svi umijemo.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
E vidim po pomenutim likovima koji su u igri da se sad pravi logistika, prikupljaju pare, skuplja snaga, prave agende, prikupljaju podaci, pa posle nove godine izbori....da slušam sve ponovo, po jedno 50 put iste štoseve iste, provjerene PR trikove....život mi uzeste!
VI ĆETE SVAKAKO BITI ZADOVOLJNI. MENI JE, PAK, DOSADNO I NE SLUTIM NIKAKAV NAPREDAK-NAPROTIV.
Jedino što mogu da razumijem je da je 90% forumaša rodjeno za vrijeme ove vlast( ili su imali najviše 10-12 godina u vrijeme dolaska ove garniture 1989.g.-dakle Ddanas imaju od 20 do 35 g.prosječno), pa da ste radoznali kako bi to bilo da bude drugačije...I TO JE JEDINI PRIHVATLJIV RAZLOG ZBOG KOJEG SHVATAM.
Inače sa 99,99% TVRDIM da, ako bi do promjene i došlo, vidjećete ne kurtimurtifikaciju (sjaše Kurta....), nego sve gore od gorih dok ste živi I NA NEKI NAČIN SJEĆAĆETE SE OVOG PERIODA KAO PERIODA OSAMOSTALJENJA I USTROJSTVA PRAVE DRŽAVE SIGURNOSTI I KONSTANTNOG LAGANOG NAPRETKA, PRISTUPA SVIJETU I KONAČNOG OPREDJELJENJA ZA EVROPU.
Neki od vas će se sjetiti ovog posta u budućim vremenima.
Pozdrav,
PS
Ja sam iskusio nekoliko postavki vlasti, i svaka je bila gora od prethodne. Pok. otac (komunista i dr.prava) mi je rekao da, onako objektivno, titovi i post-titići nisu bili NI PRIMAĆI KAPACITETU DR.MILANA STOJADINOVIĆA, koji je drmao prije II rata, niti kneza Pavla.....vjerujem čovjeku, jer je to nekako tako....kako i zašto je tako, zašto je kvalitet pojedinca kroz evoluciju ljudske rase sve gori- ne znam!
PPS
Aj malo proširite mozak, pa pokušajte da ne "skačete", nego da me shvatite
Last edited by Old Bone; 03-09-13 at 19:33.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
E pa ništa onda, neka ga dps do kraja svijeta. No je muka ako se ljudi ne budu mogli klonirat dok se Milu ne primakne vrijeme. Mnim da su nasljednici Hitlera bili bolji od Hitlera, ali šta ja znam. Ili ovo o generacijama važi samo za Balkan? No nas Hrvatska malo demantuje. Na primjer. Ako nam je Milo najbolji Crnogorac odsad pa do kraja postojanja, pos.erem se u sve nas.
Last edited by NHM; 03-09-13 at 19:41.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Neobicno je kad zrtve torture aparthejda pokazuju visok stepen povjerenja i saglasnosti sa odlukama pripadajucih mu institucija. Nadam se da je stokholmski sindrom, posto bi crveno-crna koalicija bila previse za ovu drzavu.
Ne bi smio da branis naciste. Ocu Veliboru je mjesto u neudobnoj bijeloj kosulji, unutar tapaciranih zidova. Jedino (uslovno) prihvatljivo objasnjenje zasto on jos uvijek nije na terapiji, izopsten iz ovog drustva, je to sto ni ono samo nema odgovarajucu terapiju. Ponasanje protojereja nije izuzetak koji bi privlacio paznju u nezreloj i neodgovornoj zajednici, u ambijentu koji ne podstice gradjane na mentalno angazovanje, otpor i kritiku; naprotiv, njegovo djelovanje je opsteprihvacen model za jedan dobar dio populacije. A kako takvo drustvo, dalje, ne egzistira u (uredjenoj) drzavi, vec u simulaciji pogonjenoj trulim kompromisima, sasvim je logicno da sud donosi odluke kakve donosi - u ovom slucaju, zbog procjene delikatnosti ili politicke tezine pitanja tzv. Srba u Crnoj Gori. Jednostavno, stvarni sef suda je procijenio da bi odlazak PR-a morackog kletvobacaca mogao zatalasati ionako nepovoljne politicke prilike za njegovu interesnu grupu, pa je odlucio da nas kazni jos kojom godinom stavroforovog bitisanja medju stadom.
Treba li da ti objasnjavam, onog trenutka kad drzava i drustvo dostignu optimalan nivo uredjenosti, i kad, izmedju ostalog, sudovi postanu slobodne i nezavisne institucije, umjesto inkubatori instruiranih, politicki podobnih pravnika, za ljude poput aktuelnog sefa pravne sluzbe filijale SPC nece biti mjesta u drzavi (bas kao i za ljude slicne stvarnom sefu suda).
Vise puta si dramaticno saopstio da te ne interesuju interne dukljanske rabote. Da pojednostavim stvari, vi, Srbi iz Crne Gore, placete kad Podgorica prizna Kosovo, boli vas kuraс kad i Beograd uradi isto. Ne znam, mozda ne mozete pobjeci od svoje, dukljanske, prirode.
I ovo podrzavam. Neka se vrati u skolu u kojoj je stekao vjestine.
Izvini, a ko je nacista? Po cemu je nacista, je li zato sto je to tvoje slobodno uvjerenje ili znas da on ima nacistiska stremljenja? Da li znas sta je nacizam i ko su bili nacisti? Izgleda da ne. Ne branim Dzomica, cak mi nesto nije ni simpatican, samo to ne znaci da cu da prihvatim nesto sto nije istina. Bio on u pitanju ili bilo ko drugi. Na zalost, moj narod u Crnoj Gori jedino sto igra, igra defanzivno. Ne znam samo kome bi mi trebali da se sklanjamo, ili od nekoga da se stidimo. Ja licno nisam takav, niti cu biti. Ako je neko nesto zgrijesio, slobodno neka odgovara, da mi je iz kuce. ALi, da prihvatam da svakakva olos pljuje, e to necu(ovo se ne odnosi na tebe). Ne znam, jesi li mislio metaforicno ovo o ludackoj kosulji, meni se cini da bi je prije Dzomica lagano moglo obuce jedno 90% stanovnika u Crnoj Gori. Opet ti kazem, neka sud goni svakoga, ne zanima me. Ali da goni samo Srbe zbog nacionalne pripadnosti, e to nece moci. Ni sad, niti bilo kad. Imam rodbinu medju Albancima sa Kosova i Metohije. Dosli su u Ulcinj prije 7, 8 godina, i vec sredili sve papire. Kako je to moguce kod njih, a ljudi koji decenijama ovdje zive, koji su rodjeni ovdje(od ovih nije niko rodjen u Crnoj Gori), nesto ne mogu. Sa tobom sam nekoc imao razgovor, otvoreno si rekao da imaju dvije vrste ljudi iz Crne Gore koji ne zive u Crnoj Gori, jedni su Srbi koji ne zive ovdje, a drugi su ostali. Nece proci dugo, najdalje do sledeceg popisa, dramaticno ce se promijeniti nacionalna struktura.
Ja sam u gornjem postu napisao ko su Milovi drugovi, medju njima i nadimak ovoga sto se trenutno za sve pita u Srbiji. Valjda je jasno sta mislim o njima.
Zika se nece vratiti u Smederevo, tamosnja blagajna je ostala kraca za 100 hiljada dem.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Bilo bi nepostovanje prema sagovorniku ako bih ignorisao post, ali ne znam sta bih mogao napisati, a da ranije nijesam, vise puta. I ne zelim da potrosim vise od dva posta (a vec, izgleda, jesam) na Velibora Dzomica - da, on jeste nacista, i uzurpator-izvanjac koji raspolaze imovinom drzave Crne Gore - na temi Buducnost Crne Gore.
Ostalo cega si se dotakao: "moj narod i njegove muke" (podśecam te, tvoj je koliko i moj ili obrnuto, a ja sam strpljiv prema braci koja su privremeno zalutala na putu do samoidentifikacije), prijetnje projekcijama rezultata na buducim popisima, kriterijumi za sticanje drzavljanstva i odnos prema bezbjedonosno interesantnim osobama itd. - bez uvrede, rekoh da sam vec to procitao i diskutovao nebrojeno puta.
Detalj iz naseg razgovora koji si pomenuo, mozda je trebalo da citiras, mislim da se nijesmo razumjeli ili si pogresno interpretirao, posto ni meni nije jasno.
Niksicanin brate stvarno se preseravas.Vidi se da imas nekih kompleksa,ovamo s jedne strane glumis postenog gradjanina,srbina koji postuje ostale nacije i zalaze se za jednakost i bolji zivot u drustvu,a opet nemozes sakriti da si otrovan srpstvom i da na mali mig se ozaris i provalis,vidi se da ne volis CG i da si amfijev mitoman koji se pokusava sakriti ali na bilo sta sto ima neke veze sa srbijom drugacije se gleda nego ako je povezano sa cg.Nema napretka za tebe mozes se samo skrivati i praviti ali mrznju i kompleks nemozes sakriti..Ali u sustini si dobar cojek,samo malo zatucan.Zasto mrzis toliko svoje pretke i svoju zemlju i imas kompleks u vezi toga a sliskovicu vlast da ostavimo po strani jer ces se na to prvo izvuc ?
O_o
Zaboravo si JC tu diskusiju, no dobro, nema veze. On nije nacista, ako bi se prisjetili nacista i nacizma, onda bi bilo to lako vidjeti.
Ja nisam zalutao bas nimalo nigdje, cini se da neko drugi luta, pa hoce da ubjedjuje u nesto. I mi nismo pominjali niti prijetili popisom, to su cinili ovdje pripadnici tvog, a ne mog naroda. I ja se slazem, klin, ploca itd/
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Bas nikakvih kompleksa nemam, niti sam ih ikad imao, niti ima razloga za to. Ima ljudi koji imaju malo povisenu oktavu kad govori, ili malo viri bijes iz njega kad pise. Ja sta god da mi se desi, nikad ne trazim krivca u drugome, u ovom slucaju drzavi, nego gledam da sebe promijenim ili poboljsam.
Hm, ne volim Crnu GOru. Ok, a ko je voli po tebi? Jesu li to ovi sto su im puna usta Crne Gore a pokradose je i unistise? Ja samo takve gledam.
Sto se zatucanosti tice, necemo se raspravljati o tome, sta da se radi
Ja, naprotiv, volim svoje pretke. Cini mi se da ih ti ne volis. Moji i tvoji preci su se u 94.5% izjasnili da su Srbi, a ako znamo kad su nacije u danasnjem obliku nastale, onda mi nismo u prvom minutu bili Srbi, nego u prvoj sekundi.
Blago milu sa takvima, ajte sad malo o zastavi . . .
Ja mislim kad Milas ukuca svoje ime i prezime u Google, da mu ovaj podforum iskoci kao sponsored pages![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
No Dzhakovic?
Last edited by Raquel; 03-09-13 at 22:43. Reason: wrong thread
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Tacno je to,zapisano je i u Nazca linijama da je srbin dosao sa neba da nam podari svoju vjeru i blagodeti Svilanjca eto hiljadama godina unazad..To su tvroci galaxija i univerzuma..A i nema potrebe da se branis toliko ovo je samo forum pise se kome sta dodje nemoj da te to pogadja![]()
O_o
Al, Interesantno, mozemo da zivimo u aktuelnom vremenu, ili da se borimo za neko buduce. Ovo proslo ne mozemo mijenjati, a ono je vrlo, vrlo jasno. Samo ne znam da li bi ovdje bila ikakva prica da je u Crnoj Gori zivjelo 94.5 % nekog drugog naroda, a ne Srba. U stvari znam, ne bi bilo nikakve price.
To je cifra iz nekog tvog poimanja istorije i argumenata...no nishta chudno,opusti se,ja tebe i takve kao shto si ti namjere nemam mijenjat,ni najmanje![]()
...
Ne znam za tu cifru,ako mozesh daj argumentuj je...a da ja mogu mijenjat,mogu one koje zelim,a takve poput tebe,vjeruj mi da im spasa nema,i dalje si/u ne u 20-om vec u 19-om vijeku,tako da svrhe nema ...![]()
...
Ne može čovjek pobeći od sebe-voli Bjelopavlće i lokal-patriota sam.--Pa mi je milo čuti o Danilovgraskim vrlo dobrom rezultatima i moram to sa vama da podijelim, tim prije što Djuranović istinu priča.
Jesu male plate, ima mnogo problema, ali mnogo je uradila lokalna uprava i to nije puko hvalisanje,neke suštinske i strateške projekte je provela kraju, a golim okom se vidi 90% projekata koje Gradonačelnik nabraja:
http://www.portalanalitika.me/ekonom...0000-eura.html
Možda ne bih ni pastovao, ali me načisto oduševio sa SOLARNIM PLOČAMA ZA DŽABE ČOBANIMA NA SINJAJEVINI I ONOJ DRUGOJ VUK***BINI...da nam imaju čobani TV, šporet i mobini....VRH!
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 04-09-13 at 09:39.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks