Vidje li Sumija kakvo je to mudo jebentiiiiiiiiiii! hahaahhaaha
Realno bi ga onaj Kultard zabetonirao u onu garazu.
Najaci crash sto sam gledao na F1
Vidje li Sumija kakvo je to mudo jebentiiiiiiiiiii! hahaahhaaha
Realno bi ga onaj Kultard zabetonirao u onu garazu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Bi kunem ti se
Napusitemise.
TAKUMI
Neka Fabija, ne nervira' se
Rikardo zvanicno u RBR.
Normalno da je Rikardo u RB,nece valjda Kimi ili Alonso...
Kimi je imao pregovore,gdje su mu vrv rekli:Kimi,znas ovaj nas sampion Vettel-on i nije toliki sampion,mislim jeste,ali-budi pazljiv prema njemu,malo je sujetan.
A lazovcine iz RB-a demantovase Webbera prije par nedelja kad je rekao da ce Australija imati vozaca u RB.
Jadnije i ljigavije ekipe odavno nije bilo u F1.
Rikiardo odlican izbor, momak je stabilan, nije budala kao Raikonen. Kad Raikonen nije prosle godine sa onakvim timom vise uradio za njega nije sampionski bolid. A da je dosao Fetel bi ga oduvao svakako. Takva sampioncina odavno nije vidjena.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
^ bravo strucnjace![]()
haahahahahahahahaha I ode Kimi I uze neko drugi taj Mercedesov bolid I poce da pobjedjuje lagano... Kimi, cush mene Shumi :P
Brzi, nisam to ocekivao od tebe. To barem imas nesto soli gore, za razliku od nekih tu.
TAKUMI
^ bravo strucnjace![]()
Najjaci dio...Mogu zamislit Hamiltonovu facu.
Inace,M.S. ga je malo prcao jer je ovaj izjavio da mu je zao sto je dosao "kasno" u F1 pa nije imao priliku da odmjeri snage sa legendarnim.
Fabija, malo bolje pogledaj kome je odgovoreno I zastoAli, nisam ja nista pogreshno rekao, moze I M.S. Da se ukljuci u pricu slobodno da me ispravi, postle toliko vremena izgubljenog sa shumijem, doveli malig crnju I crnja se pokazao kao pravo reshenje.... jbg, napravio mu shumi auto da bude brzi od Nika... od kojeg sam nije mogao bit brzi
![]()
Zasto uopste pricamo o liku koji je osvojio jednu srecnu titulu, koga su vec mnogo mladi momci prevazisli i koji je najgori prvi vozac u ozbiljnim timovima od kad postoji F1? Meni je njegovo velicanje na ovom prostorima vazda bilo fascinantno...
Ja sam mislio da taj lik ima 7 titula??? A sto se ostalog tice, isto se slazem sa tobom, uopste nije bitan za pricu, svi su ga preshishali a cak vise I ne vozi u F1 jer su umjesto njega ubacili mladog shampiona koji ce da pobjedjuje....
I ne slazem se vla da je najgori prvi vozac of all time.... al tvoje mishljenje...postujem![]()
TAKUMI
Jos kad bi mi reka' ko si ti da bi mene tolerisao ili bilo sto drugo?
masa je te 08-e imao manje srece,ali ham ima veci talenat,kako je sta mislis kimi osvojio... ja mislim na ludu srecu...
Kesi Raikonen :lolblue:
Sto tek rec' o Hamiltonu, najbrzi bolid, a na kraju 12.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks