Page 473 of 666 FirstFirst ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... LastLast
Results 11,801 to 11,825 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Neke, objektivni moj...a da ovo što sam pobrojao ne može se uradit "pred izbore", nego se Cetinje gradi evo više od godine...od kanalizacije, puteva u centru-to što sam ja video kao dodjem na sudjenje tamo, od sat vremena.
    Nego opozicijinu objektivnost TREBA IGNORISATI, no ja volim ovaj portal...ali evo se ni Milovan ne javlja...ni on vam nije bio dovoljno dobar i objektivan
    Pozdrav,
    Dozvoli mi da sumnjam u slučajnosti. Možda grešim, ali ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iz cetinjskog vrtića „Zagorka Ivanović“, nestala je veća količina novih dječijih dušeka, kao i novih stolica.
    Vrtić "Zagorka Ivanović"

Prethodnih dana završeno je renoviranje vrtića na Cetinju, i tom prilikom je dio starog namještaja, kao nepotreban, iznijet u dvorište, a namještaj koji nije bio namijenjen za bacanje ostao u objektu vrtića, javio je novinar CdM-a sa Cetinja.

„Dio namještaja, starije krevete i ormariće smo odložili u dvorište, i kada su pojedini građani pitali mogu li da ih uzmu mi smo to dozvolili“, kazala je direktorica JPU „Zagorka Ivanović“ Senka Vuksanović. Advertisment

Međutim, kako je istakla neki građani su samovoljno ušli u objekat vrtića i odnijeli jedan broj novih dušeka i stolica.
    Vuksanović je rekla i da su apelovali na sve one koji su samovoljno uzeli stolice i dušeke da ih vrate.
    „Neki građani koji su znali ko je uzeo nove dušeke i stolice iz vrtića, su nas obavijsetili o tome, pa smo ih mi zvali telefonom kako bi taj namještaj bio vraćen. Nakon naših poziva dio stolica je vraćen, a dušeci nijesu vraćeni“, istakla je Vuksanović.
    Ona je najavila i da će, pored toga što sve stvari još nijesu vraćene, vrtić „Zagorka Ivanović“ u ponedeljak, 2. septembra, normalno početi sa radom.
    Vratite dušeke,oca mu j.
    Last edited by minjo; 01-09-13 at 08:02.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Čitao sam kako su ga neki poštovali!
    Problem je objektivnost I RESPECT...prema kvalitetu, prema čovjeku...
    Pozdrav,
    Bone, necete mi zamjeriti, ali neko ko je toliko privrzen Milu Djukanovicu tesko da moze biti objektivan.
    Stvarno, dje je Milovan? Je li u CG?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Radunović: Kontrolori utvrdili šverc za kolektore SNS-a

Komentari (0)A A A

Nalaz Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama o regularnosti prikupljanja potpisa podrške pojedinih elektora u izborima za Srpski nacionalni savjet potvrdio je ono što Nova srpska demokratija NOVA zna već duže da su Momčilo Vuksanović i njegova interesna grupa falsifikatima pokušali da obezbijede podršku, rekao je potpredsjednik Nove Slaven Radunović.
    Slaven Radunović

On je Danu dostavio dopunski zapisnik o nadzoru Agencije za zaštitu ličnih podataka sačinjen radi provjere o tome da li je bilo nezakonitosti u obradi ličnih podataka, kao što su JMB, nacionalna ili etnička pripadnost, adresa i državljanstvo, u postupku kandidovanja za elektore u elektorskoj skupštini Srpskog nacionalnog savjeta.
    Dopunski zapisnik zaveden je pod brojem 2909/13, od 13. avgusta ove godine, a nadzor je izvršen jer je Savjet Agencije usvojio 7. avgusta prigovor NOVA-e na prethodni zapisnik o inspekcijekom nadzoru, napravljen 2.jula.
    Kontrolori Agencije na osnovu izjava pojedinih građana utvrdili su da je bilo nezakonitosti, te da su zloupotrijebljeni lični podaci.
    Ovaj nalaz Agencije predat je njenom savjetu, NOVOJ kao podnosiocu prigovora, Izbornoj komisiji Srpskog savjeta i Ministarstvu za
    ljudska i manjinska prava.
    Na pitanje Dana da prokomentariše nalaze iz zapisnika Agencije, čelnik Izborne komisije SNS-a Momčilo Vuksanović rekao je da su poslali odgovor Agenciji i poručio nam da ga od njih tražimo.
    Dan se obratio Agenciji za zaštiču ličnih podataka sa zahtjevom da nam dostavi odgovor Izborne komisije SNS-a. Redakcija odgovorjoš nije dobila.
    Po zapisniku, koji je potpisao kontrolor Dragan Sekulić, Agenciji je dato 126 pisanih izjava pojedinaca da nijesu dali podršku kandidatima za
    izbor elekgora u Srpskom savjetu, a koje je dostavila NOVA na svoju inicijativu.
    Metodom slučajnog uzorka izdvojeno je 15 izjava, sa čijim potpisnicima je stupljeno u kontakt. Od pozvanih njih devet je prihvatilo da u prostorijama Agencije da izjavu o tome da li su potpisana lica na SM-2 obrazcu „potpis podrške kandidatu za elektora” dala saglanost da se njihovi lični podaci unesu u navedeni obrazac konstatovano je u tekstu zapisnika.
    Navodi se da su sva pozvana lica, M.S., Ž.V., M.I., M.Đ., A.N., S.B., M.P., V.I. i B.L. u prisustvu zaposlenih u Odsjeku za nadzor kontrolora dali pisanu izjavu da nijesu nikada ispunili i potpisali pomenuti obrazac, niti je ko s njima kontaktirao povodom davanja podrške bilo kom kandidatu za elektora.
    Na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja u postupku kancelarijekog nadzora konstatovano je da je na osnovu uzetih izjava od lica čiji se lični podaci nalaze na obrazcu SM-2 jasno da su kandidati za elektora Dejan Kruščić, Dijana Turković, Vladamir Vuković, Tijana Raspopović, Dubravka Rogošić, Slavica Zirojević, Božidar Vujačić, Predrag Ražnatović, Veselin Nikolić na nezakonit način vršili obradu ličnih podagaka i samim tim izvršili povredu član 2 stav 1, član 4, član 10 stav 1, član 13 tačka 1 Zakona o zaštiti podagaka o ličnosti.
    Slaven Radunović tvrdi da su Momčilo Vuksanović i njegova interesna grupa falsifikatima pokušali da obezbijede podršku koju nemaju kod pripadnika srpskog naroda i tako nastave da pljačkaju budžet, a Srbima da nanose nemjerljivu štetu svrstavajući ih u manjinske narode.

Greška godine KOLEKTORI-ELEKTORI
    http://www.cdm.me/politika/radunovic...olektore-sns-a
    Last edited by minjo; 01-09-13 at 09:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Bone, necete mi zamjeriti, ali neko ko je toliko privrzen Milu Djukanovicu tesko da moze biti objektivan.
    Stvarno, dje je Milovan? Je li u CG?
    Nećeš ni ti meni zamjeriti draga MOntenegrina, ali još je manje objektivan onaj ko DJukanoviću ništa živo ne priznaje.
    A valjda je ponešto i dobroga učinio?

Pozdrav,
    PS
    U sjećanju mi je prepiska sa nekim od forumaša, a moj Milovan, koji "krcka" sedmu deceniju, i koji je žešća opozicija OD SVIH VAS (jer iskreno vjerujem da bi 99% vas nekako promijenilo stav za 1000€ plate!) zaista je imao razloga da se zapita-"Šta će meni ovo"?
    To obično prodje, ali moram da kažem...ne bi li se mladi ljudi bar malo zamislili, jer ako ne valja Bone, a ne valja nekako ni Milovan-KO VAM VALJA???
    Last edited by Old Bone; 01-09-13 at 14:26.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nećeš ni ti meni zamjeriti draga MOntenegrina, ali još je manje objektivan onaj ko DJukanoviću ništa živo ne priznaje.
    A valjda je ponešto i dobroga učinio?

Pozdrav,
    I Milosevic je pa ga ne hvalis svo vrijeme.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Istina je.
    Zvanicno? Potpisan imenom i prezimenom kao urednik?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Zvanicno? Potpisan imenom i prezimenom kao urednik?
    Ne, samo nezvanicno.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

U sjećanju mi je prepiska sa nekim od forumaša, a moj Milovan, koji "krcka" sedmu deceniju, i koji je žešća opozicija OD SVIH VAS (jer iskreno vjerujem da bi 99% vas nekako promijenilo stav za 1000€ plate!)
    Mislim da na ovom podforumu ne učestvuje preko 100 forumaša. Neka bude da je okruglo stotinu. Po sudu objektivnog Old Bone-a samo jedan forumaš od tih stotinu se ne bi prodao za platu od hiljadu eura. Baš me zanima na koga se tačno misli, ipak je samo jedan u stotinu. Čista radoznalost.

P.S. Prosječna plata u CG je ispod 480€, što znači da se prosječan glasač dps-a prodaje mnogo jeftinije od hiljadarke.

Ništa bez objektivnsti, jedan od sto...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

jer iskreno vjerujem da bi 99% vas nekako promijenilo stav za 1000€ plate!
    svako ima svoju cijenu, samo je pitanje koliku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Mislim da na ovom podforumu ne učestvuje preko 100 forumaša. Neka bude da je okruglo stotinu. Po sudu objektivnog Old Bone-a samo jedan forumaš od tih stotinu se ne bi prodao za platu od hiljadu eura. Baš me zanima na koga se tačno misli, ipak je samo jedan u stotinu. Čista radoznalost.

P.S. Prosječna plata u CG je ispod 480€, što znači da se prosječan glasač dps-a prodaje mnogo jeftinije od hiljadarke.

Ništa bez objektivnsti, jedan od sto...
    To sam na djelu video toliko puta da je samo u pitanju 95% ili malo više (da smanjim malo, da ne bude baš 99% )...Politika i služi za ostvarenje interesa, i državnih i ličnih...to nije ništa čudno..jednostavno u bavljenju politikom u 20 i 21. vijeku skoro da nema ničega idealističkog. Mi smo imali sreću da smo bili učesnici i svjedoci procesa koji je u evropskim zemljama završen u prvoj polovini 19 vijeka-a to je stvaranje države, gdje ima idealizma i što je vrijedno svake žrtve. Ali generalno se može reći da je parlamentarna demokratija igra moći i interesa.

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Liše par bivših i povremenih sadašnjih forumaša, nešto nisam shvatio da se forumaši bave politikom. Komentarisanje nije bavljenje politikom. Komentarišu i fudbal pa nisu fudbaleri, muziku pa nisu muzičari... govorim o uzorku od 100 forumaša. A to da se 95%+ političara (ljudi koji se bave politikom aktivno) prodaje - tu bih se složio.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Mislim da na ovom podforumu ne učestvuje preko 100 forumaša. Neka bude da je okruglo stotinu. Po sudu objektivnog Old Bone-a samo jedan forumaš od tih stotinu se ne bi prodao za platu od hiljadu eura. Baš me zanima na koga se tačno misli, ipak je samo jedan u stotinu...
    Pusti ga, svako druge mjeri prema sebi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Liše par bivših i povremenih sadašnjih forumaša, nešto nisam shvatio da se forumaši bave politikom. Komentarisanje nije bavljenje politikom. Komentarišu i fudbal pa nisu fudbaleri, muziku pa nisu muzičari... govorim o uzorku od 100 forumaša. A to da se 95%+ političara (ljudi koji se bave politikom aktivno) prodaje - tu bih se složio.
    Hvala na ispravci...vrlo je važna!

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Pa valjalo bi da je tako. Onako formulisan post o 99% prilično se precizno odnosi na forumaše. Onako formulisan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Josipoviće je uhvatio Tadićevu "mustru".U vrijeme kad se u nekoj zemlji sprovodi neka odluka koja može biti problematična,uhvati se štura u neku zemlju,u "već dogovorenu posjetu".
    Očekujem naci urlanje u petak u Bg na utakmici.

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,914
    Thanked in
    2,783 Posts

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Bebica je malo nervozna pala joj je cuclica
    www.vijesti.me/Vijesti/147515-clanak-147515

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Bebica je malo nervozna pala joj je cuclica
    www.vijesti.me/Vijesti/147515-clanak-147515
    Kod tuzioca, i polako da se sprema olos na put odakle je dosao, sa obaveznom zabranom ulaska u Crnu Goru na jedno 10 godina.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Kod tuzioca, i polako da se sprema olos na put odakle je dosao, sa obaveznom zabranom ulaska u Crnu Goru na jedno 10 godina.
    Podrzavam, uz dodatni uslov - da mu u povratku u maticu drustvo prave Dzomic Velibore i drugari iz brojne kolonije talentovanih vraceva, iluzionista i slavskih guslara.
    Crna Gora je ionako deponija sa zabrinjavajucom kolicinom domaceg djubreta, te joj uvozno nije potrebno; osim toga, Beba i gospodin sa lusterom na glavi, uzurpirajuci prostor javne rijeci, ne dozvoljavaju temama koje bi trebalo da su od izuzetne drustvene vaznosti da budu u fokusu.

Daklen, mijenjam Bebu i Dzomu za jednu Dubravku Stojanovic, Filipa Davida ili Dragana Simica. Gratis dobro situiran gornjomoracki mamut.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

chitam sad neke komentare ispod ovog texta na portalu vijesti i nijesu mi jasne pojedine junachine koje se pitaju kako novinari dozvolishe da ih vrijedja em da im uzme pribor za rad.
    ne mogu vjerovat da to mozhe neko ozbiljno pitat u ovakvoj drzhavi. kao da ne znaju da bi ovakav shto je spreman na ovo tuzhio i za bilo koju uvredu da su/ako su izgovorili, a da bi tek da su ga napali shou bio. nije li se mugoshin gorila pozhalio kako ga pretukoshe, bez zhivota ostavishe, a prije no shto je podneshena prijava nije ima' ni tu modricu shto su mu 5 sati kasnije nashli.
    kerovi pogani, repa od vas ne ostalo!
    "ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Podrzavam, uz dodatni uslov - da mu u povratku u maticu drustvo prave Dzomic Velibore i drugari iz brojne kolonije talentovanih vraceva, iluzionista i slavskih guslara.
    Crna Gora je ionako deponija sa zabrinjavajucom kolicinom domaceg djubreta, te joj uvozno nije potrebno; osim toga, Beba i gospodin sa lusterom na glavi, uzurpirajuci prostor javne rijeci, ne dozvoljavaju temama koje bi trebalo da su od izuzetne drustvene vaznosti da budu u fokusu.

Daklen, mijenjam Bebu i Dzomu za jednu Dubravku Stojanovic, Filipa Davida ili Dragana Simica. Gratis dobro situiran gornjomoracki mamut.
    Slobodno, cim se Dzoma ogrijesi o zakone Crne Gore. Neki su ga nazivali neprijateljem drzave, udba iliti bia misli drugacije, a i sud redovno presudjuje u njegovu korist. Ali, nece se gledati taj film, Cane Zabac kao suvlasnik Crne Gore je ovdje.
    Na koga si od vracara mislio, ja tipujem na Ziku Smederevca?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Propao paparazzo lov Vijesti na Caneta.Dok ih je Beba zamajavao ,Cane odšetao do hotela.
    U redu je da u tamo ima ljudi ne baš bistrih,pa pripravnika,ali za 16 godina nijesu naučili ama baš ništa

Page 473 of 666 FirstFirst ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)