Uh... dodje 2 dana u mjesecu i ponasa se kao da je sprat njen!
nothing comes from violence and nothing ever could
Nervira me pomisao da ljeto prolazi... :icon_frown:
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Ja ljeto obožavam, ne samo zbog ljeta kao ljeta i njegovih čari (od kojih mi je uživanje u moru i suncu nešto zbilja nezamjenljivo...), nego što tad nikakvih obaveza nemam i što mi je mozak potpuno na offlineI onda je to potpuno uživanje... Kojem se, nažalost, bliži kraj... Šmrc.
E ja jedva čekam ćebetom da se pokrijem i da se naspavam ka cojek![]()
E meni se još nije desilo da od vrućine ne mogu da spavam, nego kao beba (ali ona koja se ne budi).
![]()
Nema nista ljepse nego uzivati u moru i suncu od 15-20 stepeni.
Dosta ti je bilo dva mjeseca odmora, ovaj treci eto necu da racunam. Sad prebaci na ON, pa vidji kako je... Ja sam tek sad izasao izasao postodmorne depresije i to posle samo dvije nedelje odmora...
Au.. kamenog srca
Tuga.
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Još veća tragedija "ljudi" bacaju smeće u rijeku? WTF đje je opšta kultura? Stvarno sramota još tuda prolaze turisti koji treba da stvore sliku o Crnoj Gori.
Ako neko može da pomogne da prijavimo ovo, makar u novine da izađe pošto sam zvao 10 inspekcija i raznoraznih institucija i niko NE REAGUJE svi prebacaju "loptu" sa jednih na druge pod izgovorom "nismo mi nadležni javite se tome i tome".
P.S. Izvinjavam se na lošem kvalitetu slika, nijesam imao aparat pri ruci pa je telefon poslužio.
Prvo da se zapitam dje je obraz tim ljudima sto bacaju to smece u rijeku, a onda dje je zakazala profesionalnost ljudi/institucija koje treba da se pozabave ovim??? dokle vise. Ovim sto bacamo smece u prirodu, samo radimo protiv sebe, kako to judi vec jednom ne ukairaju.
Bebetanje i gugutanje. Što će to odraslim ljudima ?!
Izrazi kao premrzno, prelose itd. Zakonom zabranit.
Plata kasni 2 mj....
AR 75 V6
Kad brat "kuva" i ostavi meni kuhinju da pospremim
I'm the hero of the story, don't need to be saved.
J_b_ni pink i njihov minut dva.
Kad stegnu cep od flase pa se mucim pola sata da otvorim, dok joj oblik ne promijenim!!! I na kraju ne pijem, nego moram ovu mlaku sa cesme...
I to clanci jedan ispod drugog...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
ha Serhi...
pazi generalno svi grijesimo ne treba uspjesne ljude osudjivati.
bio je jedan odlican clanak u vijestima, da skratim i parafraziram
djeca svakog dana umiru od gladi, ja ti i svako drugi umjesto da kupimo cipele od 100e moze kupiti neke od 50e a ostatak dati kao pomoc koja bi spasila zivot djetetu... tesko je napraviti granicu i reci ko je kriv
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Svi u pinku pocrkali do zadnjeg na celu sa zeljkom mitrovicem, hvala lepo.
Kad dan pocne svadjom.
I'm the hero of the story, don't need to be saved.
Grdno je kad 6 dana pocinju svadjom ali zivotari se![]()
kad nemam para kad mi bas trebaju..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks