Da te obradujem, spremaju nacionalni dnevnik.
Smece televizija, smece informativa. Srecom sto smece traje minut, dva, zamislite da je duze?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Da te obradujem, spremaju nacionalni dnevnik.
kod nas ne postoji korektno i objektivno novinarstvo kao ni televizija. oni bliski vlascu nas truju jednim lazima a ovi bliski opoziciji drugim. jedni izmisljaju jedne afere a drugi ne zaostaju yza njima.
ni jednu jedinu informaciju koja se dobije u nasim medijima ne mozes okarakterisati kao istinitu i objektivnu. nikad ne ynas iy cije je kuhinje izasla.
a dno dna po meni Dan i Pink sa najvise lazi i loseg novinarstva.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja sam na drugoj temi pomenula taj bezobrazluk. Odvratno.
"Sve ti je to nista spram "2 minuta" informativnog programa na PINK. U najmanju ruku gadno. Izvjestaj o ovoj aferi je u rangu onih na RTCG kad su nasi posli u Konavle da nas brane jer su nas Hrvati "napali". Taman takva propaganda. Bljak"
A grijesis, sad kada pljuvaju traju mnogo duze. Juce to vidjeh. Uh kako su gadni, za medalju.
Hari, prijatelju stari,
Evo ti se seli Lukšić na Cetinje! Čestitamo!!! Prava ideja, koja mi je osvježila popodne....
http://www.portalanalitika.me/politi...ue-godine.html
Nego ti da odmah promjeniš mišljenje o imenovanom, jer sam ubijedjen da tamo treba da bde mjesta za tebe, a nekako ti je i blizu.
Pozdrav,
PS
Kad sve saberem-od mog neposrednog utiska da se Cetinje bukvalno preporodilo u poslednjih godinu i po, što potvrdjuje i izjava NJ.V. Kneza Romanov, koji je izjavio da je oduševljen sa MNE, posebno sa potpuno drugačijim CT od onog kojeg se sjeća da je vidio prilikom prenosa posmrtnih ostataka kralja Nikoje i kraljice Milene, preko otvaranja Predjsdničke rezidencije pa do , evo , planova da Ministarstvo inostranih poslova bude tamo..i najvažnije-DA JE PLATA NA CETINJU SKORO KAO U PODGORICI,ŠTO NIJE BIVALO OD 1941-smatram da DPS ZASLUŽENO TREBA DOBITI IZBORE NA CETINJU! Ako ovo što sam nabrojao nije dovoljno-ništa nije...naravno oko se cijeni imajući u vidu vremena u kojima živimo i situaciju u drugim gradovima.
Ako izgube ovu vlast-(ovog gradonačelnika, Lukšića, Mićunovića i druge velike prijatelje prijestonice koji su u poziciji i koji sve moguće čine da je unaprijede)- Bone im jemac, mnogo će Cetinju gore biti!
Last edited by Old Bone; 30-08-13 at 16:24.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Sreća pa Lukšić neće autobusom na preporođeno Cetinje e je ona preporođena autobuska stanica malo neprikladna. Cetinju je autobuska stanica kao cijeloj Crnoj Gori auto-put. Godinama se počinjne ali nikako da se počne.
No sačekat da se Šavnik malo oporavi, ima da šije i Podgoricu i Cetinje zajedno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Odlican clanak![]()
Crnogorci "džabalebare" za nagradu: Podgoričanin prvi odustao
http://www.vijesti.me/Caffe/146847-clanak-146847
Prije 2 godine sam trebao da odem na Cetinje. Podjem ti ja autobusom, spustimo se niz brzo, stanemo na neko mjesto na ivici grada, i ja vidim niko ne izlazi iz autobusa, samo 2-3 ljudi, i sigurno nije to stanica. Sigurno ce da nastavi put grada sad. Medjutim autobus se pope uz brdo. Ja reko sebi: Sad ce da ode sa druge strane i da se spusti opet da bi usli na autobuskoj stanici. Medjutim posle 5 minuta ja ipak pitam vozaca: Kad cemo na stanemo na autobuskoj na Cetinje? A veli on: DRUZE MI SMO TI PROSLI KROZ CETINJE I KRENULI SMO SAD ZA BUDVU. Tu me ostavio, i ja se pjeske vratio.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Posto ne znam dje ovo stavit:
Kako je moguce da mi je djedu na staru licnu 11. Septembar 1935
A na novu licnu 3. Novembar 1937?
I to su mu 2 razlicita maticna na licne?
Mnim bi Cetinjani svu tu šminku zamijenili za vodu za piće. Preporod bez vode za piće i nije neki preporod. To što još uvijek mogu da udišu vazduh nekako ne povezujem sa učinkom dps-a.
Konačno neko realan!
Ovako izgleda Amerika u očima jednog Indijca
Last edited by McS; 31-08-13 at 10:33.
Neke, objektivni moj...a da ovo što sam pobrojao ne može se uradit "pred izbore", nego se Cetinje gradi evo više od godine...od kanalizacije, puteva u centru-to što sam ja video kao dodjem na sudjenje tamo, od sat vremena.
Nego opozicijinu objektivnost TREBA IGNORISATI, no ja volim ovaj portal...ali evo se ni Milovan ne javlja...ni on vam nije bio dovoljno dobar i objektivan
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Zadnju godinu se radi? A šta su radili od 3. februara 2010. kad je parlament lokalni konstituisan pa sve do prije godinu dana otkad se, navodno, Cetinje preporađa? Sve mi se čini da ga preporađaju na carski rez. Usput, vode i dalje da se napiju... u toku dana.
Zabrinutost za odsustvo forumaša je pomalo smiješno. Svi prave pauze, većina ih se vrati. Do prije mjesec dana se brinulo čak i za moderatora. Kao, opoziciono nastrojeni forumaši su ga naćerali. Sad je Milovan na redu, a kad se svi ponovo pojave, nikome ništa. Ipak većina naroda na forumu ima duže pamćenje od prosječnih dps grupija.
Milovan je mnogo blizi stavovima nama nego tebi Bonei uvijek je bio
She is only here to annoy herself!
A čitao sam unazad,što se činjelo i po forum-a za vrijeme zadnjih izbora,kastig...
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks