^^ Direktan crveni karton za Ramiresa, iako je ovo njemu drugi zuti... :lolblue::lolblue::lolblue:
Ovaj Jacimovic je najdosadniji komentator u istoriji televizije
^^ Direktan crveni karton za Ramiresa, iako je ovo njemu drugi zuti... :lolblue::lolblue::lolblue:
Potpuno neočekivano od Nojera.
Raise my hammer,take my aim
sta sve brani čeh majko mila,definitivno igrač utakmice
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....no comment![]()
Fala ku*cu više.
tačno sam znao da će ga promašiti !PIH
Gaženje je bilo samo u drugi produžetak. Kako se usra Lukaku, onolika momčina. :mrgreen:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kako se iskenjase po ovima.
Žao mi je Čelzi, ka brata rođenoga. Štoperski par Luiz-Kejhil odigrao remek-djelo defanzive. Azarom ne mogu da se naoduševljavam. Ipak, evidentno je da Murinju trebaju brži i jači CMFovi, jer tu su pojedeni noćas.
Ne znam što ste očekivali od Bajerna sem da napada, prvo kad je primio gol, drugo kad je ostao sa igračem više. Treće kad je opet primio gol. NIje ovo ona mašina od Bajerna od prošle godine, ne ne.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Moze li neko da objasni ono retardirano mahanje zastavicama od strane 'navijaca' Celsija kad tim za koji navijaju postigne gol. Izgledaju kao grupa idiota sa onim debilnim zastavicama.
Milo mi je sto je Bajern uzeo trofej. Posebno mi milo sto je Martinez dao gol u 121. Previse srece je imao Celsi.
Gvardiolu ce da otpuste sigurno. Koja kesa. Veze nema.
Ja ne vidjeh tu dominaciju Bajerna. Da ne pricam da su dva puta gubili, i to jednom sa igracem vise. Nijesu izbalansirani kao prosle sezone. Drze loptu i napadaju, ali im pucaju kontre. Hazard i Oscar ih izotvarase 3-4 puta. I kakve veze ima Gvardiolino znanje sa pucanjem penala? Imao je vise srece nego pameti. Uspio je od prvaka Evrope da napravi ekipu koju Chelsea nadigrava sa 10 igraca. Koliko neobjektivnosti.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by Sandor Kolar; 31-08-13 at 07:24.
Oćemo li da skupljamo pare da navijači Čelzija konačno naprave nove zastavic?. Onima mašu od meča sa Barsom, sezona 2007/2008.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Aj skupite. Ja ću im proslijedit.
Bayern daleko od proslogodisnjeg, bolji u prvom i u produzecima, ali Chelsea bolji u drugom poluvremenu. Na kraju je taj remi i penali i bio pravedan ishod. Odlicna utakmica, ako je ovo neki znak kako ce sezona da izgleda bice bash, bash dobra.
Ne napadam Guardiolu i jes' da je osvojio trofej, ali ideja da Lahm igra na sredini terena a ona rupetina od Rafinje kojoj je Azar izbushio dva nova analna otvora desno je neshto gluplje shto sam vidio.
Deserve's got nothing to do with it.
Ostace misterija kako je tim koji je primio gol i napravio 2 sanse od cega jednu iz prekida bio bolji u drugom poluvremenu.Svajnstajger je povrijedjen a Martinez je isto rovit bio nije bio spreman za citavu utakmicu, maltene nije imao nijednog defanzivnog veznog na raspolaganju, zbog toga eksperiment sa Lahmom koji je solidno odigrao van pozicije.Ja se samo nadam da ce Cehu da se bista digne na Stanford bridzu kad se penzionise i onu kapu njegovu da pretvore u muzejski eksponat jer ako je iko vise zaduzio Chelsea to je on.Vazno je da je Murinjo nastavio sa istom pricom kako je bolji tim izgubio i kako su timovi koje on vodi zrtve zavjere uefe.
Last edited by MrTwister; 31-08-13 at 10:28.
Polako ljudi... Tek je počela sezona, i da ne uzme Gvardiola ništa ove sezone ponovo nije smak svijeta... Murinju se svuda prva sezona opraštala, samo izgleda Gvardiola mora odmah rezultate da donese...
#fakenews
A ovi bez terija i vilijana, koji ce shurlea da posalje na klupu.
I ovo budzenje statistike sutevima sa 30 metara se rijetko uzima u obzir.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by Sandor Kolar; 31-08-13 at 10:41.
Momci sve što je Bajern napravio za 90 minuta su šutevi iz daljine. Nastavite da trljate muricu na posjed lopte.
I onda dođe neko pametan i kaže kako je Čeh postao prdnjava od golmana. A ne bistu, no stadio po njemu da nazovu, malo je...
Protest navijača Legije iz Varšave.
Veliko, veliko poštovanje.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Bajern izdominirao.
Celzi odvratno igrao (inace od kad znam za sebe Celzi igra ruzan fudbal), a nije ni cudo jer kad vidis Kejhila izgubis volju za napadanjem.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako nastavi ovako Gvardiola moze da da se pakuje na proljece!!! Lako mu je bilo sa Brasom kojoj cak i trener nije potreban.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks