Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
TAKUMI
ovo je rekord ja mislim:
4 parking mjesta!
![]()
Pa dbr kako ce covjek parkirat ovoliku prilkolicu na ovolicni parking?
Da parkira prikolicu, pa onda auto ppted prikolice, ili tamo gdje se parkiraju kamioni.
TAKUMI
Ja sam danas tankao do cepa, 35 eura. Koja sam ja budala, umjesto da
tankam i da bjezim.
TAKUMI
Pa da,no eto to ti je skola za sledeci put
zasto bi se mucio pored toliko parkinga dje nidje nikome ne smeta...ajde da je u centar grada nedje pa da rece covjek ajde da ne zauzimam toliko mejsta kad mogu duplo manje...al nedje dje nikome ama bas ne smeta...sto bi radio o tome jadu...
Realno i pola vas odje ukljucujuci mene bi se ovako parkiralo ako ostaje nedje 10min
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
ja prvi
ada realno je da odje sad imas fotke situacija koje svi mi radimo redovno...
a npr degenerik je lik koji vozi partnera, i svaki put me zagradi na parking jer parkira po sredini prolaza a ne na parking mjesto i pored makar 10 praznih u 20m oko toga dje se parkira... sad sam se samome sebi zarekao da ce sledeci put dozivjet da ce makar svaku gumu naci izdusenu...
Ja bih ekserom po boji.
TAKUMI
nisam tip koji bi napravio nekome stetu na auto... pa cak i ovoga dusenja se lomim... koliko god me neko iznervirao...a ovaj se bas dobro trudi da to uspije... zadnji put srecom ode covjek sa mjesta pored mene, pa meni napravi mjesta da izadjem nekako, inace bih ostao tu...
Sto se tice parkiranja na sredinu imao sam rjesenje za to nego uzeh drugo auto pa sad nemam...
Da obrazlozim KUKA i samo mu se parkiras kroz vrata. Do sad sam XX puta ulupljivao vrata pametnjakovicima koji se parkiraju na sredinu iza mene. Nadam se da je neko od njih naucio lekciju da se na sredinu ne parkira jer smeta normalnim ljudima da se parkiraju/isparkiraju na normalno parking mjesto.
predlazem da pocnete da dizete kola u vazduh. neki C4.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Samo nerazblazen Dimmer na krov i zavrsio si
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Citroen C4?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks