ne bih rekao,vec kamion i golf samo po mojoj procjeni
ne bih rekao,vec kamion i golf samo po mojoj procjeni
kamion i golf, kao sto rece kolega iznad
kamion ga je prednjim krajem udario...![]()
Ja koliko znam, znam da je one male Zunjic Andjele (sto drzi pekaru Andjela u DG)
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Skorija vijest iz Prištine. Kratak opis kako izgleda Lamborghini Murciélago poslije ženske ruke...
![]()
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
pored apoteke radovic prolijece valjda crveni reno(scenic) kroz crveno...i to je kocio sigurno 30m prije semafora...i u reskrsnici kaci seata ibizu koji je krenuo na zeleno i samo nastavi dalje...
"Mudonja".
TAKUMI
Nije fora crash nego je fora da je neko snimio tucu koja je izbila nakon udesa hahaha jedan je premlatio petoricu niko nije smio dic ruku na njega, svi mirno stoje dok ih ovaj mlati, a jedan prolaznik ga pita "sto ga bijes"? Ovaj "sto ga bijem jel?" pa sve pesnicama u njega hahhahah
Imam neki osjecaj da je taj Konan bio neki iz ovih kamiona, a ti nesretnici iz ove trojke??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
konan je kriv... samo nisam siguran smije li ovdje trojka da ide lijevo ili mora na kruzni pa nazad...
f6
Koji kruzni?
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
pardon, ja sam mislio da je ovo raskrsnica kod rokspeda a ovo je gore kod katolicke glavna ona. u svakom slucaju ,, konan sdrvima,, je kriv![]()
f6
Ne mora da bude. Može bit da je trojka iz pravca grada skrećao ka Maslinama i na onu uslovnu zelenu strelicu prošao kroz debelo crveno a da ga je ovaj kamion zakačio jer mu se uveliko otvorilo zeleno. To nije rijetka pojava na onu raskrsnicu i biće sve dok ne naprave kružni onamo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Valjda je Konan prosao kroz crveno i zakacio trojku koja je isla lijevo put katolicke.
TAKUMI
nesto mi je previse ka ,, fotografu,, da je htjela da ispane da je isla od grada pa ka maslinama... mada ne znam . izgleda mi kao klasicni da je od maslina krenula da skerece ka starom a konan otpozadi ojhaaaa
f6
Sad kod trgovinske. Nista ljepse no kad se naguze jedan drugom.
Najjaca stvar sto su 2 policajca kod Citya na bulevar.
2 policajca na motor,a na junior zguzila E clasa pasata 5 redizajn,pasatu malo sjeban branik i gepek a merc sjebao haubu branik probio hladnjak i ko zna sta jos
Sto je ovo majko moja
Desna vrata netaknuta.
TAKUMI
Plus zadnja desna felga.
Ajde bogati.
Bijo si poziw koi se neodbija
I am so post-rock I shit sad birds.
Luda sreca
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks