Da li je jednako sigurno putovati lowcost kompanijom koliko i drugim kompanijama koje imaju vece cijene?nije mi potreban luksuz vec samo sigurnost
Povratna do Rima iz Podgorice 240e sa Alitalia-om!
Da li je jednako sigurno putovati lowcost kompanijom koliko i drugim kompanijama koje imaju vece cijene?nije mi potreban luksuz vec samo sigurnost
Moram da pitam ( :
Uz kartu za ryan air kada se oznaci prtljag koji je (btw 25 eura po pravcu do 15kg), da li isto mogu da ponesem onaj rucni prtljag u dimenziji 55-40-20 koji je kao besplatan?
Mozes
rm -rf /
U vezi Jat Airways.
Mogu li ovaj zahtjev za obestecenje da popunim i posaljem online ? Na njihovom sajtu mi se cini da sam procitao da to moram da uradim kod njih gdje imaju predstavnistvo a njihov zaposleni mi je rekao da mogu online ?
Najbolje da njih pitaš. Poslovnica im je sad u ulici Vuka Karadžića, u zgradu iza hotela Crna Gora.
Hotel Crna Gora je pokojni. O pokojnicima samo najbolje.
^ Imas easyjet sa aerodroma u Briselu (ryan leti za Charleroi) , i iz Amsterdama pa trazi...
Kreč, kolica i mešalica.
Do berlina mozes da se kutaras vozom preko bg-bud-bec-praha-drezden, odlicna tura![]()
Ima li ko iskustva sa organizacijom putovanja aeroplanom....treba da me nauci kako najjeftinije da dodjem do 2 povratne karte do Frankfurta...na Majni....
Last edited by GuGi; 30-08-13 at 15:48.
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Condor iz Tivta je trenutno najpovoljnija opcija do Frankfurta.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Skini EasyJet app. Jako dobre ponude iz Bg i Dubrovnika. Low cost.
Sent from my FONE 500 using Tapatalk 2
ode li ko do brisela sa rajanom? do kad ce biti ovih letova?
Ja sam uzeo 2 povratne + jedna torba 15 kg - 170 eura za kraj septembra
+ autobus CHARLOE – BRISEL – CHARLOE - 20 eura (promo)
ja sam jutros gledao 104e za dvije osobe pocetak oktobra
Evo za one koje ne znaju
http://www.brussels-city-shuttle.com/#/
kupite karte sto prije jer se mogu naci i za 5 eura po pravcu
staje serijski broj pasosa?
Posto imate puno vise iskustva od mene moze li mi ko preporucit dobar hotel u Istanbul. Preko booking.com izbor je prevelik pa mi lakse da mi neko ko je to vec prosao da odmah par hotela na koje dda se fokusiram. Necu nesto lux ali ni obicno. Tu do 60e za noc posto bih ostao nedelju dana.
Karte cu trazit preko skyscanner-a pa da ako naleti nesto povoljno.
I mogu li se snaci sam da isplaniram I posjecujem sve to zanimljivo. Ne ide mi se preko agencija jer bih da sam formiram vrijeme kad cu I dje cu a ne da zavisim od vodica :-)
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks