Cico je pjandura
Dejo je najbolji
Mi se necemo plasirati na WC
brna je najaci trener
Jel dobro ovako Filipe ?
Trenutno je prva, a oce li ostati na tom mjestu nakon 6 septembra ostaje da vidimo.
Cico je pjandura
Dejo je najbolji
Mi se necemo plasirati na WC
brna je najaci trener
Jel dobro ovako Filipe ?
ne možemo reći da je prva jer je totalno neadekvatno gledati ovo sa datumske perspektive: to što smo odigrali jednu utakmicu više par mjeseci ranije ne znači ništa. Faktički se pozicije mjere nakon istog BROJA ODIGRANIH UTAKMICA tako da naših 14 bodova iz 7 utakmica se moraju mjeriti sa bodovima Engleske i Ukrajine iz SEDAM utakmica, što je najvjerovatnije, redom: 15 i 14, a u tom slučaju smo treći (jer se gleda gol razlika sa Ukrajincima valjda, jel tako?). Upisujem tri boda Ukrajini unaprijed (99%) i Engleskoj (90%), što nije baš nerazumno i nerealno. Nakon 6. septembra mi možemo na tabeli opet biti prvi ali to je opet onda iz OSAM naših utakmica vs SEDAM od ostalih, što je glupost upoređivati.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
sad već ideš predaleko
posebno ovo ''a mi lagano sa Poljskom''
I da, ako Eng kiksa sa Ukrajinom nama će puć petarda.
Meni uopste nije jasno cemu konstantno ova prica oko Kranjcara, pa on evo dvije godine skoro nije selektor vec. Water under the bridge, ljudi....
Ali to je vec prica za drugi topic. Elem, ja ne vidim kojeg ce dobra donijet sva ova prica i cemu ona uopste vodi. Kranjcar je otisao, i nece sa vratiti, to je jedino sigurno. Da li je imao dobre rezultate? Da. Da li je bolji trener od Brnovica? Bar za klasu iznad. Da li je Savicevic pogrijesio kada ga je smijenio? Naravno da da.
E tu vec dolazimo do price o predsjedniku saveza, njegovom ponasanju, itd itd... ja bih prvi odje imao hiljadu mana da mu nadjem i zamjerim (nepomenik pod broj 1), ali smatram da kad se sve stavi na vagu, dobro i lose, da nam ipak vise koristi na celu saveza nego steti. Uporedite malo stanje u drugim savezima i vrlo lako cete zakljucit zbog cega...
Kakva golčina Beća.
Bijo si poziw koi se neodbija
mozda i njega brnovic pozove
![]()
Last edited by BlackVelvet; 27-08-13 at 21:31.
Who let the dogs out
Na spisku je Beco, dobro je sto se konacno vratio u formu.
Nije Beco ni izlazio iz forme. Druga je prica sto ovaj iz Dinama i pogotovo ovaj nas bistric nista ne znaju pa se desi i da igraci ranga Kasalice igraju umjesto njega.
umuntu ngumuntu ngabantu
nije Beco ni izlazio iz forme ali nije ni zaigravao a i to sto je igrao prosle godine nije se golova nadavao.
Kasalicu necu da komentarisem jer po meni i ne zasluzuje da bude dje je, ali ni Beciraj bar zadnjih godinu nije zasluzivao poziv pa ga je redovno dobijao. a sa druge strane tesko ce i zaigravati dok su tu Vucinic, Jovetic i Damjanovic jedina mu je sansa kad Brnu uhvatilo ludilo zvano 4 spica. a beciraj nema tu tehniku i centarsut da bi igrao krilo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mi smo slobodni 10 septembra pa cemo tada izjednaciti broj utakmica sa ostalima.
Ukrajina ima sigurnih 6 bodova iz utakmica protiv San Marina, eto mozemo da joj upisemo 17 bodova. Protiv Engleske ne vjerujem da ce uzeti vise od 1 boda, a realno je da uzmu 0. Poljsku mogu da pobijede ali ne mora da znaci da ce se to desiti.
Mi ako pobijedimo Poljsku idemo na 17 bodova, a onda protiv Engleske i Moldavije treba da uzmemo makar 3 boda. Na Vembliju mozemo izvuci remi, to smo valjda pokazali do sad.
Inace sva ova prica je cisto nagadjanje jer moze se dosta toga realnog ili nerealnog desiti u sledece 3 utakmice, ipak je to fudbal.
Last edited by filip__pg; 27-08-13 at 23:56.
izgleda se marko simic povredio
http://www.transfermarkt.de/de/monte...aft_11953.html
Zasto jbt ovaj Dzenan Radoncic nikada nije dobio sansu? Ni u prijateljskoj nekoj jbt? A busi mreze od kad sam cuo za njega, evo bas juce gol i dvije asistencije. Moj Brnovicu, jadan ne bio.
nije to brnovic,nisu ga pozivali ni kranjcar ni filipovic,mozda neko drugi ima nesto protiv..
ima ga na fejsbuk, trebali su ga tagovat i dosao bi
Moze li se ikako ovaj Savic protiv Poljaka prebaciti na lijevu stranu da ne gledamo ove Pejovice, Bozovice i ostale? Jes' da cemo tamo u napadu biti limitirani ali nam makar Blascikovski nece praviti analnu penetraciju tuda.
Deserve's got nothing to do with it.
Neka ga ne diraju sa desnog beka, a posto se Simic izgleda povrijedio pitam se da li Igumanovic moze konacno dobiti sansu na mjestu lijevog beka samo da ne gledamo V.Bozovica.
naravno da nece, kasno je za eksperimente sa domacim igracima
Ni ja ne vidim kvalitet u V.Bozovicu.S druge strane,nezgodno je experimentisat.Kecojevic se pogubio protiv ukrajinaca,Simic isto protiv bjelorusije.Prosle kvalifikacije protiv velsa,kad nije igrala cijela odbrana,sve izmjene su omanule.Ja bi radije neke rokade vidio,jer nam je utakmica od predsudnog znacaja.
Igumanovica pratim jos od kadeta Mladosti,tad je bio cak reprezentativac zajednicke drzave.Nisam zadovoljan njegovom karijerom,jer je bas obecavao .Talentovani lijevi bek,dobar i u defanzivi i ofanzivi,ima odlican centarsut...Svatam tvoju zelju,ali opet mislim da nije neko vrijeme za experimentisanje.Po toj strani bice fatacina sa Kubom Blashchikovskim...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks