It's always darkest before the dawn
"I zauvijek sam ostao gladan ljubavi i pažnje: niko me u životu nije mogao iznenaditi grubošću, uvijek sam je očekivao, a svako me mogao pridobiti pa i prevariti pitomošću, nježnošću, prijateljstvom; pa i kad bih se prevario, opet sam uvijek bio spreman da naletim na isti mamac."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
"Kako bi se čovjek radovao, kako bi se radovao u pravom, čistom smislu te riječi, treba za jedan trenutak opet postati dijete. Radost je stvar koju odrasli ne poznaju. Oni tom riječju nazivaju nešto sasvim drugo, sasvim različito. Treba mnogo, mnogo naivnosti za pravu, čistu radost. Prava je radost ustvari bezrazložna. U tom i jest njena čudesna ljepota."
Vladan Desnica
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
"Rekla mi je da sam dobar, osjecajan, pametan. Jednom rijecju rekla mi je da nijesam za nju"
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Razmjena između dvije gospođice na onom nivou "Slatkice. Dušo. Ljepotica. Šećer. Anđelčić." a prije bih pauka drža u ruke no taka ijednu od njih. Bljak.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
O životu mogu samo da kažem da sam vidio i bolje aplikacije
Ludilom maskiram dosadu
"Die wichtigste menschliche Zutat ist die Seele."
Današnja poruka na kesici Yogi tea...
Nadam se da ne praktikujesh Jogu - CHasna sestra u posjeti drugoj chasnoj sestri na Psihijatriji.
/me Ne, ali... eto i Vi ste sa ispod Ostroga, pa eto...
/me Veca sam ja Hrvatica, no je on Hrvat,
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ever tried? Ever failed? No matter - try again. Fail again. Fail better. - Samuel Beckett
Šef nije uvijek u pravu, ali je uvijek šef.
Svi ljudi su neznalice, samo u različitim oblastima.
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
"Nekad sam bio toliko naivan da sam htio da upoznam dušu na kursevima psihologije"
"Tiha voda brijeg roni..."
"America, stop making stupid people famous"
Tu es mon héro!
Pubertet, kao i boginje, ako ne preležiš na vrijeme ... poslije može biti ozbiljno!
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
"Prvi pogled na nju preplavio mi dusu nekom srecom,kao slatkom slutnjom. Zamislite idealno drazesno lisce,sjajnu krasotu,koja zapanjuje,podrhtavas od zanosa i zahvalan si sto ona postoji,sto ti je pogled pao na nju,sto je ona prosla kraj tebe. Bila je to knezeva kci,moja kci,Katja."
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
Cuvajte roditelje!
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks