koliko vozača kod nas razumije što znači klizav kolovoz? 90% njih vozi 90 na suvo 90 po kiši, mnogo je bezbjedniji onaj ko vozi 120 na suvo a 70 po kiši
She is only here to annoy herself!
Kako bi definisao ti to u zakonu i na znaku? Kad bi aslaft bio suv, kako bi se to mjerilo, koliko magle je dovoljno... Itd
Nemoj da mislis da je ovo nesto licno tebi, nego eto samo da ukazem na problem takve definicije suvo/kisa... A ja sa tobom i nsx se slazem u potpunosti...
Jedan predlog- pade mi sinoc napamet- osoba koja je zaustavljena zbog prekoracenja ako u tom trenutku ima vezan pojas-,, smanjuje,, mu se brzina za 5,10kmh ... Znaci zaustavljen je na 83- racuna mu se 73...
Last edited by acs; 27-08-13 at 18:04.
f6
Ne moze to tako suvo kisa,kad je kisa nikad ne vozim po ogranicenju,uvijek ispod,na otvoreno kad je veca kisa 60 ne prelazim jer je nas put toliko los i klizav sto od ulja sto od loseg asfalta da je bolje polako na takvo vrijeme.Kolko god da su gume dobre na takva nevremena mora se polako
Pa niko nece vozit preko bautane 80 kad pane snijeg i uhvati led,treba se prilagodit uslovima na putu i to je to,a bus je garant letio jer nije ona krivina nesto strasna da tako izbaci
Mozda bolje obratno, da mu se uvecava 10km/h ako nije vezao.
Ipak je pojas obavezan i ne smijes otvarat opciju da nesto umanjujes jer je eto vozac ucinio nesto policiji pa oni sad protiv uslugu. Generalno ne treba nista izmisljati sto vec nije izmisljeno u razvijenim zemljama.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kod nas su postavili onim novim putem put risna i put zabljaka...
80 ogranicenje, a u slucaju snijega 60
the World's leading dance event
Sensation
I opet famozna Lasta, samo neka su zdravo...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Onakve table imaju hrvati ali i pored njih imaju LED monitore svugdje, real time.
P.S. dosao mi brat iz USA, nije bio tu 3 god (u USA zivi od 1992-e) i sokiran je saobracajnom kulturom.
Last edited by Fabia_Elegance!; 28-08-13 at 01:19.
TAKUMI
neko zesce s*ranje se dogodilo nedje na ulaz u platije (posmatrano iz kolasina).
kilometarska kolona vec formirana...
![]()
cekaj vijesti,msm da je prerano da ista jave
http://rtcg.me/vijesti/hronika/23526...jurijecju.html
samo ovo za sad
I na sozinu danas kad sam se vracao pade odron na nisan mikru
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Ne srecom nikom nista bilo ih 2 u auto otac i sin stranci i tacno kamen pao na suvozacevo mjesto ...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Jel to na ruzna Mikra?
TAKUMI
Na stari kod luk oila...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je kategorija poliranja.
TAKUMI
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks