A ima li kasno za auta stara 20 godina?
A ima li kasno za auta stara 20 godina?
ima vjerovatno, samo se ne ispalti
Renault
aj da pitam,
imam auto sa dvoje vrata.e sad sjediste sto se pomjera preko rucice(sa strane sjedista) napred nazad se pokvarilo,moze samo na rucicu ispod sjedista.
ima li ko da se bakce sa ovim sjedistima.
Stavi stolovacu umjesto sjedista I kad neko ulazi samo je gurnes naprijed.
Zna li neko da mi kaze sta znaci kada mi se na tabli u toku voznje pojavi -1.5L ??? Vozim mercedes A klase 2000g i u sred voznje pocne auto da mi pisti i pojavi se to na mjestu gdje mi prikazuje spoljasnju temperaturu.Ja ga ugasim pa opet upalim i to nestane, ali i se dok sam se parkirao ukljuci zadnji brisac sam od sebe???Ima li neko objasnjenje?
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
1. Fali ti litar i po ulja u motor
2. Los senzor nivoa
TAKUMI
Predah papire za registraciju auta u cetvrtak, ima li kakvi broj da se mogu informisat kad ce mi biti tablice?
Hvala!
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ima 225-883
moze li neko da mi preporuci neku ljetnju gumu u dimenziji 215/55/r16 (do 120-130e)
hahhahahahah
Renault
Razmisljao sam o kupovini smarta. Pa da vas priupitam znate li sta o njima?
Kvalitet? Sigurnost? Servis? Potrosnja itd....
Fala vi![]()
Znao sam da ce se nac neki pametnjakovic, znam i ja da nije volvo ali znam i da nije nesiguran toliko.
Siguran je dosta. Za drugo ne znam.
TAKUMI
Ako ima malo kilometara ok a ako je dosta presao za izbjegavanje,motor,mjenjac elektronika....a o djelovima da ne pricam jer su u krv skupi...
Edit: onaj noviji model dosta bolje uradjen...
Od kojeg godista ide taj novi model? A cudi me to za motor, zar njih ne pravi mercedes?
Oni stariji modeli- kojih je milion kroz grad- bas odma pocnes da skupljas 800eura- toliko ti tacno za generalnu treba. Al ozb...
Kakva god da je potrosnja- registracija je sramotno smijesna
f6
Odličan je za kroz kupatilo...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
a sto cine ljudi i hejtovanje, meni treba za po pg da zavrsi posa.
Noviji su ovi sto imaju naprijed 4 fara kao jel?
a vidio sam registracija 160-70e, vala i da platim tu generalku isplatice se.
Lako ces ga prepoznat. Ima i dizel. Fin auto.
Stariji, bas nemoj da uzimas ovdje jer ti ga u njemacku poklanjaju kakva je kanta a ovdje ga prodaju po 2,500a i benzinac oce da popije 5,6 litara tako da to ne dodje neka usteda strasna
f6
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks