Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
koji bezobrazluk ja ne mogu da vjerujem šta ovaj kr*ten radi
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=y5fa2Mc9IF0
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Da ste ikad išta trenirali znali bi da su ovakve zajebancije na treninzima normalne...
#fakenews
Bili bi najbolji kompanjoni. Vrana vrani ne vadi oči
Baloteli je debil.
Hahahaha, a ti si sigurno sve živo treniraoOvakve stvari su normalne kad treniraju ĐECA, a za odrasle ljude no koment. I nije zajebancija, ja bih volio da tebi ovo neko uradi na posao pa da vidim oćeš li se smijat.
Last edited by Mitro; 23-08-13 at 14:00.
bez ljutnje brate,ovo slučajno viDjeh na b92 pa rekoh ajd da postavim![]()
#fakenews
uzivajte....ja kazem di natale
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ODlično, taman da se malo bolje upoznaju... Možda je zategnut momak pa malo da ga opušte...![]()
#fakenews
Ziva istina. Da $utra Balo predje u Inter ili Juve, svrsavali bi na njega.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Medo, dobar si momak pa ću ti reć samo da nisi u pravu
A Sandore, đe je igra Baloteli prije Sitija?![]()
To je totalno nebitno za ovu pricu. Objerucke bi ga prihvatili nazad. Bala svi vole. Cassano je bio najomrazeniji pa ste ga u nebesa dizali poslije.
Jes, jes. Balo je kraljina, baš kul lik, kojeg niko ne bi odbio, ali bi zato Ronalda objeručke odbili, svi redom, jer je gadan i jer je cigan. A neka te, foliranti.Kako veli onaj... Zaboravio sam ko... "Sva sreća pa u Milan nikad neće zaigrati mrznov Ronaldo..." ali zato Balo hoće, i to je kul...
Da se odma' razumijemo, Balo mi nije uopste mrzan, baš naprotiv. Simpatičan mi je na neki, njemu svojstven, bizaran način.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Ovo nisam znao.
Legenda Intera i talijanske reprezentacije. Čovjek po kojem stadion na San Siru nosi zvanično ime.
Kažu da je radio nevjerovatne stvari s loptom, volio je da izludi protivničku odbranu i golmana, pa da se elegantno ušeta u gol sa loptom.
Vozao je skupa auta i šetao najbolje djevojke u ondašnje vrijeme, kada to nije bila odlika nogometaša. Kažu da je nemali broj puta iz javne kuće odlazio na utakmice. Uvijek je tvrdio da je život jedan, i da ga treba proživjeti što god bolje možemo.
Jedini igrač u istoriji talijanske reprezentacije koji je pušio cigarete na treningu, i ujedno najbolji igrač reprezentacije Italije svih vremena i najbolji strijelac Intera svih vremena.
Veliki Giuseppe Meazza je rođen na današnji dan 1910 godine.
![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Balo odavno navija za Milan, to je plus veliki. I da, ni Messia ni Ronalda ne bih volio u Milan. Iniestu da, Isca da. Ne znam sta je tu cudno. Jednostavno, neki igraci mi se ne uklapaju u imidz Milana. To su tudji igraci, prije svega. Ronaldinja nikad nijesam volio. Inzagija isto tako. Inzagija uvijek zamisljam u crno-bijelom dresu. Klasicni juventino. Dao je 100 golova za Juve i onda je dosao u Milan kao otpadak, a do tada se srao u nas.
Last edited by Sandor Kolar; 23-08-13 at 15:37.
sto se mene tice vec sam rekao dosta puta za balotelija,ne daj boze takvog igraca vise u inter...
Igrač koji u velikoj pobjedi Intera nad Barselonom bača dres ekipe na zemlju. I onda da se navijači Intera raduju povratku jedne takve bitange hehehehe.
Interov sastav protiv Đenove u neđelju će vjerovatno biti: Handanović, Kampanjaro, Ranokija, Jesus, Džonatan, Guarin, Kambjaso, Alvarez, Nagatomo, Ikardi, Palasio. Na klupi Kovačić i novo pojačanje Taider, a povratku u prvi tim jako su blizu Samuel i Milito (kažu da će biti spremni za treće kolo i derbi sa Juventusom).
Inter do kraja prelaznog planira da proda Kuzmanovića, Skelota i Pereiru, a da dovede Fernanda, Islu i napadača. Vele da je spremna ponuda za Etoa, ugovor na dvije godine, 5 miliona + bonusi. Čelzi ponudio 7 miliona ali ugovor samo na jednu godinu.
Videćemo, ako ne dođe Eto'o onda nek ne dovode nikog jer se spominjao Borijelo i Đilardino.
Ljudi, sprdate li se to da vas ne kunem. Stavljate jednog petardinja od Balotelija ispred Kristijana Ronalda koji je em mnogo bolji igrač, 100% profesionalac i posvećen fudbalu. Da ne pričamo koliko je psihički stabilniji...
Mora da je neko paljenje, čuš bolje Balo nego Krstijano![]()
http://www.acmilan-serbia.com/2013/0...al-verona.html
Dobar tekst za uvod u sutrasnje otvaranje nove sezone izmedju Verone i Milana.
Balotelli je odličan igrač, tek će da bude, i mio mi je, iako me često nervira. Dosta je mirniji nego ranije, ali isto ima 'bubica'. Ali nemojte me zajebavat da ne biste mijenjali njega za C. Ronalda... Jedini razlog koji mogu da shvatim su godine, ništa više.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks