Nisu ksenoni, nego Philipsove halogene sijalice Diamond Vision.
Manje grije xenon od obicne sijalice, tako da od toga nije sigurno
Nisu ksenoni, nego Philipsove halogene sijalice Diamond Vision.
Makni te, vrati fabricke i u roksped idi..
f6
povezivanje racunara sa tv-om? XP je sistem, a ovamo lcd sony. vezem ga na vga port i prenese mi pozadinu ali nece ikonice ili bilo sto radim na kompu, stoji na tv samo desktop pozadina. prije je imala neka fora, ali sam reinstalirao sistem i sad nema sanse da mi da opciju "primary desktop".. samo extend to this monitor.. ako ima neko ideju, vrlo sam zahvalan.
https://s21.postimg.cc/3r8ir2b5j/capture2.jpg
Display, opadajuci meni...sto ima pod 2?
TAKUMI
isto sto i pod 1... i kad prebacim na plavi kvadratic 2, i podesim rezoluciju da je preko citavog ekrana tv-a.. on to prihvati, i razvuce wallpaper na citav ekran, ali u padajucem meniju ostaje isto sto i pod 1.
Potrazi kombinaciju sa tipkama- na mom hp-u je fn( pored ctrl) i f4
f6
Prodam ti ja spliter....da se ne mucis sa prebacanjem kablova
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ter&highlight=
Zato sto tada imas samo extended monitor 1 - nastavak monitora 1.
A u advanced? Zaboravio sam, ne koristim XP vec 4 god.
TAKUMI
Aj probaj ovako:
Display Properties
Settings
Klikni na monitor koji predstavlja primarni monitor
Strikiraj Extend My Windows Desktop onto this monitor
TAKUMI
hvala momci.. nesto cu iscackat.. a i tih 10e nije problem..nego je veci merak provalit foru![]()
posteno.. aj probacu jos nocas pa sjutra javljam
to sam uradio prvobitno, ali prebaci mi samo desktop pozdinu sa lap topa na tv, ali nece ikonice ili browser ili bilo sto da radim na komp.
Pa treba da prevuces ikonice, prozor ili sta vec oces ma tv
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ko radi podizace stakla a da nije SEF iz Kralja Nikole na Zabjelu
radim oko kuce i pade mi cimenat tj prasina od istog po krovu i zadnjem staklu...cime se moze ocistit to a da se ne oguli boja i izgrebe staklo?
History comes to life when you get involved and do it yourself.
u dalmatinsku ulicu preko puta pumpe sa desne strane ima garaza...
posto su me neki pitali za volan...juce stigao - 50 eurica. ja sam prezadovoljan kako je covjke odradio.
Milos iz Niksica...dosao , skinuo, presvukao, vratio. Uzeo ga je u utorak vece vrati juce popodne. manje od 48 sati. E 069vo broj telefona ako nekome treba 069616272.
![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Hvala :smile:
Mozda je vec prepricano a mozda nije. Zanimalo me je sljedece.
Da li veca konjaza kod automobila cetvorotockasa znaci istovremeno i vecu potrosnju goriva?
Primjera radi da li auto od 1600kubika 90ks trosi manje od auta sa 1900kubika i 110 ks, i da li ova mala razlika u kubikazi igra ulogu u potrosnji, prevashodno dizel motora?
Who let the dogs out
Potrosnja najvise zavisi od tezine auta (auto + prtljag), kvaliteta goriva i uslova voznje.
A realno, 1.9 TDI sa 130 KS trosi vise od 1.9 TDI sa 101 KS.
TAKUMI
Sigurno jeste voznjom do 2.5-3 hiljade obrtaja. Ali sto ako krenes od Budve do Podgorice preko Cetinja, pa oces sa 70-80 km/h brzinom da preteknes drugo auto na tri trake.
Onda ovim slabijim moras stisnut gas do kraja i potrosnja je nesrazmjerno veca, a ovim jacim od 130 konja ces ga zalecet na manji broj obrtaja i postic zeljenu brzinu.
Moj polo, benzinac 1.2 najlasbiji motor trosi manje od golfa 1.6, 105konja po ravnom, ali kad sjednes unutra troje, cetvoro ljuti, onda polo u 5000 obrtaja, brajicima uzbrdo ne moze mac.
Mozda nema smisla ovo sto pricam i primjeri nisu dobri za uporedjivanje, ali pricam iz licnog iskustva...
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks